Prva ljubav je nesto cega se svi sjecamo. Nesto lijepo.. Mislim da zasluzuje da bude na forumu. Komentarisite..

Moderator: spacebound
Sanjar.Lutalica wrote:Al si ti emotivan
Del Boy wrote: Prije nekoliko dana sam je vidio.. Izrasla u jednu preprelijepu djevojku..
Sanjar.Lutalica wrote:Del Boy wrote: Prije nekoliko dana sam je vidio.. Izrasla u jednu preprelijepu djevojku..
I sad bi volio opet da si sa njom
mrki62 wrote:Nema vatre bez suvih drva
ni ljubavi kao što je prva
Ja se prvi put sad zaljubih u tebe - jel se to pikaSanjarko wrote:
Samo pitanje je kad se ustvari zaljubis prvi put
Ajde pika se al gdje ces u mene kad ima mladjih :lolmrki62 wrote:Ja se prvi put sad zaljubih u tebe - jel se to pikaSanjarko wrote:
Samo pitanje je kad se ustvari zaljubis prvi put
Važno da se pika, dođi vamo - da te piknemSanjarko wrote:
Ajde pika se al gdje ces u mene kad ima mladjih :lol
Mrkimrki62 wrote:Važno da se pika, dođi vamo - da te piknemSanjarko wrote:
Ajde pika se al gdje ces u mene kad ima mladjih :lol![]()
Kud si navalila, za mlade ima nade a i vremena - neko mora početi a sad si ti dobila tu čast
Ma neću ni jaSanjarko wrote:
Mrkinije to zaljubljenost
necem ja to prije braka
Ma imam i ja svoju ljubav , koja mi kaže ; svugdje pođi al i kući dođiSanjarko wrote: Ja imam svoju ljubav,pronasla sam ju i eto zakasnio si kod mene
Neznam zasto se nisam zacudila nimalo i eto prezivila sam i ovo sto procitahmandibulas wrote:mislim da se "druge" ljubavi sjecam najvise (ali vratit cu joj kad-tad') - mada (sanjarko ce sada infarkt dobiti) - sex sa prvom (a i drugom) ljubavi je ostao u lijepom sjecanju (iako daleko vise uzivam danas, rado se sjecam toga, ali ne zalim ni za cime - da bude jasno)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest