1. jeste li glasni u seksu
Pa sadddd.. zavisi kako sam raspolozen i sta radim,to jest sta ona meni radi

Zavisi i od ambijenta. Ako je neki stan u pitanju,obicno dame,ne vole puno buke.
Sta ja tu mogu,sto sam sklon,izrugivanju svim klisejima,pa nerijetko,oponasam brodsku
sirenu u sred "posla"? Neshvaceni sam umjetnik seksa,pa zenske,ne shvataju,
da moraju vristati,kad ih skakljim sa mackom po nosu ili tabanima nego netalentovano sute i trpe.. A bilo bi bolje da imaju smisla za jebacinu,pa da se prasimo i vristimo ko razdragana stoka.
A ako mislite na neke rutinske stvari,imam obicaj,ispustati krike drekavca,kad mi lize glavic. Posebno onaj dio sa donje strane.
2. volite li kad je partner glasan
Volim kad je partner glasan u svemu,osim u svadjanju. najsretniji bih bio,da stakla pucaju od krika i iskolacenih pogleda,.
3. mislite li da je deranje pouzdan znak da drekavac uživa
trebalo bi da jeste. Doduse,to se ne odnosi na mene,posto ja mogu da se derem i kad ne uzivam,zato sto hocu da sve ispadne nadrealno pa da svrsim u istom tom kontekstu. dakle,imam zelju,da joj svrsim u jedno uho,a da izadje na drugo. To je jedini nacin,da pouzdano znam,da ce joj ubuduce,samo moja kita,biti u glavi..to jest u mislima. Posto joj je moja kita u glavi ionako,tokom akta i to doslovno
4. jeste li ikad bili s nekim ko je glasan, a da vas je samo zid dijelio od drugih ljudi
Vec odgovorih. Bio sam. Uglavnom se radnja desavala u SA. Bio sam sa jednom medicinarkom na boga pitaj,kojem spratu. Koka me zakljucala i rekla: nema izaci dok ne svrsim dva puta. Inace,ona je imala neki problem i jako je tesko,nju dovesti do vrhunca. Sit sam se nasamarao njenih sisa i dupeta sa mackom. Pa je htjela da joj grickam bradavice..
Aman boze dragi,grizem je ko doberman a ona trazi jace i jace.
Cisto se uplasio,da joj ne otkinem sisu. A sve to,mora da se odvija tiho,jer joj je mati u kuhinji a zid izmedju sobe i komsija,ionako je tanak.
5. jeste li nekada čuli neki par dok su
Cuo,svugdje u svakakvim preilikama. I uglanom u stambenim zgradama.
Naravoucenije:
kad se vec cuje,budite sto glasniji,pa da komsije,imaju sta cuti