morat cu te staviti na ignore zbog ovih zadnjih recenica.Bosnia_Nord wrote: ↑27 Jul 2022, 19:36Kao što sam rekao, nije otići na Mjesec kao što je okupit par prijatelja za kafu.Duh wrote: ↑27 Jul 2022, 18:48
cudno je to malo...prvo picis redovno, cesce nego ja na more i onda nista skoro 50 godina.
treba 6 x da utvrde da je dosadan...
i sad bi kao mars trebao biti interesantan .... i crne rupe.
mjesec...prosjecna udaljenost- 384 401 km
mars...bit ce 2035, ako ne lazu...oko 58 000 000 km.
razlika je prevelika, ali fenomenalna za izgovor.
ne mora sad to biti neka zavjera.
lazu jednostavno.
Treba godine rada i truda da se to uradi, koliko samo sigurnosnih sistema se mora napraviti jer jedna greška znači smrt.
Kao što sam rekao potrebne su desetine milijardi dolara, godina rada i truda i misliš da bi ozbiljna organizacija sve to potrošila da idu iz zafrkancije kako bi pokupili pijeska kojeg ionako imaju na Zemlji dosta.
Naravno da je Mars interesantniji a da ne govorimo crne rupe koji imaju toliko neobjašnjivog sadržaja. Misliš da bi se oni ganjali oko sivog i kamenog Mjeseca a vamo imaju crne rupe koje gutaju planete galaksije, gdje se vrijeme zaustavlja, koji imaju toliko energije u sebi je neobjašnjivo.
Kada se malo upoznaš sa univerzumom, crnim rupama i sličnim stvarima, nije ti više potrebna naučna fantastika da ti nešto izgleda zapanjujuće.
Ali kako ti ne vjeruješ ni da su sletili na Mjesec ipak ti preporučujem da se ne baviš crnim rupama, nego se ti drži energije iz bosanskih piramida, govora Osmanagića, Petrovića i drugih otvarača očiju.
puno srece po crnim rupama.