Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Kulinarska emisija koja se prikazuje na RTL-u.
Svake sedmice 5 kandidata kuha, idu jedni drugima na vecere te se medjusobno ocjenjuju.
Ja volim da gledam, a vidim ima vas jos, pa evo nam tema da komentarisemo i opanjkavamo kandidate
Bujrum
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Joj bas bismo mogli neku temu za komentare skuckat
Bude ti debila jednom je smeto luk u hrani hahs ,svako se prijavi
Ma jasta. Kaze sve je super, ali nije bilo dovoljno slano, pa zato niza ocjena
Pa posoli sebi, jadan ne bio.
Bila je prosle sezone jedna pjana ko majka, dosli joj gosti, ona ne zna dje se nalazi
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Bude ti debila jednom je smeto luk u hrani hahs ,svako se prijavi
Bila je prosle sezone jedna pjana ko majka, dosli joj gosti, ona ne zna dje se nalazi
spacebound wrote: 10 Nov 2022, 15:59
Joj ne sićan se, koja?
Konobarica, rane 30e, mrsava, dosla joj drugarica pomagat, flasu rakije je ona popila, pravila neku cicvaru ili kako se vec zove, na tavi nesto, pa joj nije uspjelo
Pa nekako je najodmjereniji u ovoj ekipi, koja mi se nie dopala niti po kuvanju niti se druže nešto...
Al sve im neke staklaste face ijaoo Davor msm beše, a ova nova umisto njega s kosurinom, baš me zanima kako će ona to
Prilicno antipaticna ekipa ove sedmice.
Ja se najbolje sjecam one plave Olivere, jako lijepa zena i odlicno je kuhala
I onog bracnog para sto imaju konje, ona isto jako lijepa, nekad bila misica, a on svirac. Bas su bili simpaticni.
Kakvih žena ima da bog sačuva i mrtvo hladno ode na tv...
A joj a onaj sinjanin mensečini bia od nekih šesdeset i kusur godina, ka veliki vjernik pomoli se prie večere kod svakog i počme o sexu jadan nebia