Jbmte ozbiljna
Da se vratimo na temu.
Dodao bih na ovu listu familiju i dijasporu
Moderator: Krokodil Behko
Jbmte ozbiljna
nego kroz sta definisete? nemoj da se lažemo. Vise volite zenu koja dobro zaradi nego onu koja dobru pitu napravi.Arthur Dent wrote: ↑25 May 2023, 21:23grijesis. ne mogu biti neprijatelji muskarcima, nego pizdama. muskarci vole i postuju zene.Koteljubi_kadnisamtu wrote: ↑25 May 2023, 20:56 Zene sa velikom platom mogu biti samo neprijatelji muskarcima. Ali nikako civilizaciji. Muskarci su podsvjesni mrzitelji uspjesnih zena .
muskarci nikada ne definisu uspijesnu zenu samo kroz njene moguce poslovne uspijehe.
Zaradjujes li ti kolko?Koteljubi_kadnisamtu wrote: ↑26 May 2023, 02:41 Zene sa velikim platama mogu biti samo pomoc civilizaciji. One puno trose i daruju, docim pomazu ekonomijama da rastu
Eto te kao zenski MutevelijaKoteljubi_kadnisamtu wrote: ↑26 May 2023, 02:41 Zene sa velikim platama mogu biti samo pomoc civilizaciji. One puno trose i daruju, docim pomazu ekonomijama da rastu
Ja sve kontam fali mi nesto na ovoj listi pa ne mogu glasat. Dijaspora. Dobro si
Tierra Caliente wrote: ↑25 May 2023, 23:52 Mislim da su i one danas u dilemi.
Ono one bi da budu samostalne, skolovane, obrazovane, finansijski i materijalno neovisne, satro uspjesne.... Da imaju neku autonomiju, sigurnost, a uz to da nadju nekog majmuna da ga jasu i iskoristavaju.
A oni muskarci koji su samostalni i neovisni ne vole da prave nekakve velike kompromise.
Evo Piketa i Sakire... Jel gospodja ima pare ? Ima li on pare ? Rekli bi neki hop evo ravnopravni, a ono jok, njoj utovario djecu i pasa mladju nasao i to konobaricu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest