Jel ovdje treba neki hardware, ili software?
I kad smo već kod toga, treba li neki jak kompjuter za podršku?
Koliko se može zaraditi po jednom acc?
Nešto kontam, ne bi mi inšta falilo, da zaradim makar koju stoju mjesečno, ukoliko nema puno ulaganja

Imas 20 kupaca. mjesecno 1000km.Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2023, 09:22 Legalno / nelegalno ?
Nešto kontam, ne bi mi inšta falilo, da zaradim makar koju stoju mjesečno, ukoliko nema puno ulaganja![]()
Matan wrote: 06 Oct 2023, 09:34Imas 20 kupaca. mjesecno 1000km.Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2023, 09:22 Legalno / nelegalno ?
Nešto kontam, ne bi mi inšta falilo, da zaradim makar koju stoju mjesečno, ukoliko nema puno ulaganja![]()
E sad ne znam sta sve treba..Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2023, 09:36
Rado bih, ali prvo moram ispitati tehničke tehnikalije
Zapravo, ni ne znam jel mi treba server ( kupiti/unajmiti )
Matan wrote: 06 Oct 2023, 09:40E sad ne znam sta sve treba..Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2023, 09:36
Rado bih, ali prvo moram ispitati tehničke tehnikalije
Zapravo, ni ne znam jel mi treba server ( kupiti/unajmiti )
raspitaj se, ali se sigurno isplati..
Polako, niko se nije odmah obogatio..Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2023, 09:50
Plaća se veleprodavaču ( provideru ).
Nije sve to čista zarada. Ako bih ovdje dilao po 70 maraka, dabogdo da ostane 20 maraka po korisniku i ovo je na godišnjem nivou. Znači, 50 korisnika = 1000 maraka godišnje. Treba biti veliki pa zaraditi dobre pare.
Ovdje sam 100% siguran da sve sto ne ide preko RAK- a je nelegalno.Krokodil Behko wrote: 06 Oct 2023, 17:05
Ipak je legalno. Legalno bih naručivao od nekog globalnog sellera, pa prodavao signal pomalo.
Imaš to, negdje ti prodaju signal i uzimaju određen procenat "per account".
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests