ako treba pišite vlastito mišljenje i iskustvo a ne te seksističke tekstove

znači pitanje je.....
biste li voljeli da ste suprotnog spola i šta mislite kome je u životu bolje?
Moderator: Krokodil Behko
Hahahahahahahah, nije ni tebi lakoedobhf wrote:ja sam musko . i ne bi volio biti suprotnog spola.. jer zenama je obaveza u kuci da rade,da ciste,da kuhaju u svojoj porodici ,i tako dalje .. da se porađaju ..hheh..
Pa tebi i bolje da nisi zensko tko zna kakva bi bila uhhhhhhhhvalter wrote:Ma ne bi bio žensko nema para.Čitav dan radiš po kući,na poslu,zezaju te muž,djeca,svekrvacrkneš radeći i na kraju opet budeš jeban
![]()
bilo ko da mi stavlja prst u neku rupu ili nesto slicno prstu ...fujjjNjinga Mbandi wrote:ima onaj vic kad su babu pitali kome je bolje kad se sexa, musku il´ zensku...
a baba kaze, pa sine kad te svrbi uho, stavis prst u uho... kome je bolje, prstu il´ uhu :lol
ja vala ne bi bila musko...
Nema veze ako si to sve radio...nista nisi manje musko a jos gore da ispadnes p....string wrote:prao sam ja sudje...kuhao..sirio ves..usisavao...i ispao p.... za nju?????
ma svaka ti čast...malo je takvih muškaraca u današnje vrijeme ali nas nekolicina je ipak ulovila takve vrijedne i radišne muževe koi su uvijek spremni pomoći u svemu i ne srame se kućanskih poslova..bravoRum wrote:Usisavam, brisem prasinu ,perem zasto da ne,pomagacu zeni sve poslove razbacamo se zajedno sredimo i oboje uzivamo poslije u cistom ili skuhanom jelu , to mi je nekakav normalan odnos jednostavno volim da mi je cisto ,neko ce reci papucar ili slicno ali ljudi ja volim da mi je cisto papucar si ako ti bazdi i smrdi ,(i Don Corleone je cistio i pomagao zeni kuhao )......
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests