danas sam imao "cast"

prvi utisak je

Julia-Klara wrote:eh,ka dsmo kod telefona... sinoc gledam emisiju iz ekonomije, i kazu da ce za 1-2 godine Huawei "istisnuti" iPhone i Samsung sa trzista...
I da,nisam znala da se iPad i iPhone proizvode u Kini
Ako to prvo ne uradi Xiaomi.Julia-Klara wrote:eh,ka dsmo kod telefona... sinoc gledam emisiju iz ekonomije, i kazu da ce za 1-2 godine Huawei "istisnuti" iPhone i Samsung sa trzista...
I da,nisam znala da se iPad i iPhone proizvode u Kini
Misliš na autofokus? Gotovo svi pametni telefoni proizvedeni u zadnjih 5-6 godina i više ga imaju. Ako se tekst prilagodi širini ekrana onda prebaci sliku na kompjuter i rotiraj je. To bi trebalo da bude dovoljno.Maja wrote:Zanima me koji mobiteli imaju opciju automatskog prilagođavanja teksta prilikom zumiranja.
HTC ima. Koliko god da povećam tekst on se ne širi nego ide u dužinu dole a kod ostalih mobitela treba pomicati tekst lijevo-desno.
Recenzija za HTC
Pohvaljujemo i opciju automatskog prilagođavanja teksta prilikom zumiranja ekrana (ova opcija je vrlo korisna i u web pregledniku) gdje ukoliko imate puno teksta, a želite ga uvećati,
prilikom zumiranja sav tekst se prikazuje u jednom prikazu ekrana, nema posebnog pregledavanja u širinu.
Evo slika s HTC-a da skontate na šta sam mislila.
I sad koliko god povećam slova tekst se prilagodi širini ekrana
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests