promrzne,kako je god umotas .....
jos sam imao rabat kod ovih prodavaca najlona .....
Moderator: spacebound

Nema šanse, ovdje kod mene smokva ne može uspjeti, a ne gore kod vas.

Kako ne moze?Nice try wrote: 22 Apr 2018, 13:00Nema šanse, ovdje kod mene smokva ne može uspjeti, a ne gore kod vas.
Ozeleni, ali nema ni traga plodovima.
Hoćeš,hoćeš

Ne može.zloćko tokmak wrote: 22 Apr 2018, 13:29Kako ne moze?Nice try wrote: 22 Apr 2018, 13:00Nema šanse, ovdje kod mene smokva ne može uspjeti, a ne gore kod vas.
Ozeleni, ali nema ni traga plodovima.![]()
Ja imam tri smokve na selu,dvije crne i jednu bijelu...krupne,med medeni...
A mozda je zbog zemlje...zemlja je prva klasa...
Aronije mi vec procvale nakon 14 dana...na jesen ih sadim masovno...![]()
A ne,neka proba.Mada,bolje da se ne razočara.Znam kako mu je i neka sve uradi kako želi.

Jesi li sigurna da ćeš moći tako, obzirom na obaveze koje imaš?Zagorka wrote: 22 Apr 2018, 23:50 Doslo mi je da vam poslikam sestrine poruke....samo sto sam rekla haj dobro mozda cu uzeti satrala me porukama da odmah danas sve posijemo iako se nisam imala vremena počešati po nosu....vidim ja rekoh uzela si praksu od svekra....samo bi ganjala ko bog djavla...
![]()

pa kad zarasta ona krasta copas mmmmmm pa srbi mmmm

Ne znam jel' ima išta gore od toga ...Rum wrote: 25 Apr 2018, 14:07 Bas sam pozelio to da poderem.koljenapa kad zarasta ona krasta copas mmmmmm pa srbi mmmm

Opet Srbi kriviRum wrote: 25 Apr 2018, 14:07 Bas sam pozelio to da poderem.koljenapa kad zarasta ona krasta copas mmmmmm pa srbi mmmm

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests