Da znate sto me nema..
Pozdrav iz Trogira..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Dobro je dok ti vjetric podize,suknjicu.Čupava wrote: 02 Aug 2018, 10:48 Uticaj, odmaraj...nakupi energije za dane kada će ti biti neophodna, lijepo ti stoji haljinica..
Ja danas u suknjici, lepršava tanka plava sa bijelim tufnicama, vjetrić mi je podiže dok koračamI bijela košulja kratkih rukava..
![]()
![]()

Super curice ...
Vjerujem da mu zavidiš..gaga wrote: 02 Aug 2018, 11:23Dobro je dok ti vjetric podize,suknjicu.Čupava wrote: 02 Aug 2018, 10:48 Uticaj, odmaraj...nakupi energije za dane kada će ti biti neophodna, lijepo ti stoji haljinica..
Ja danas u suknjici, lepršava tanka plava sa bijelim tufnicama, vjetrić mi je podiže dok koračamI bijela košulja kratkih rukava..
![]()
![]()
![]()
Po-skok je opasan

Ja tebe cijenim,samo da znas.spacebound wrote: 02 Aug 2018, 14:53 Gaga bi sve da krene ispravnim putem, ali mu sejtan sapce u uho![]()

Tješi seUsername wrote: 01 Aug 2018, 17:17Koliko sam bjezao s casova dobro me ikako razumijesNice try wrote: 25 Jul 2018, 16:13Sa gramatikom si također u svađiUsername wrote: 25 Jul 2018, 12:06Srce do srceta, ljubakaju seKrokodil Behko wrote: 20 Jul 2018, 11:50 A što cure kače srca jedna drugoj, u reakcijama?
Nmg ni da zamislim, da mi neki muškarac tako ostavi srce, na moju sliku, a i ako učini, ubio bih ga![]()
Ne znam kako im je to normalno![]()
![]()

Znam da Cupi ne voli quote ALI ovo izdvajam. Znaci, haos. Kako ti dobro izgledas, odusevila sam se sad.

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests