stormaga, manje filozofiraj , napisi konkretniji odgovorstorm wrote: 01 Jan 2019, 21:46Kad tad...
Dok jedna vrata ne zatvoriš, teško se druga otvore... Hoće promaja ubiti![]()

Moderator: VIP
stormaga, manje filozofiraj , napisi konkretniji odgovorstorm wrote: 01 Jan 2019, 21:46Kad tad...
Pa poznato je, ako nešto dovoljno želiš, otvaraš se... Postoji mogućnost da se obistini... Nadalje sama je autosugestija potcijenjena.Sibila wrote: 01 Jan 2019, 21:50
perque....
a joj...
odakle onda..
nusta nije slucajno...
ne desava se bez razloga...
ili a ja npr vjerujem i uovo......ono sto i cime zracis...to ces i privuci...
hiljadu tih takvih postavki postoji...
vjetvatno su ljudi vec dugo kroz zivot shvatili da nesto...neke sile pistoje...
ili to sam se uvjerila....planiram nesto.
.cak sa sigurnoscu.....istom nesto se desi....kako......perque....
Šta hoćeš konkretna moja iskustva da opisujem?statebriga wrote: 01 Jan 2019, 21:51stormaga, manje filozofiraj , napisi konkretniji odgovorstorm wrote: 01 Jan 2019, 21:46
Kad tad...
![]()
pa sva desavanja u nasim licnim zivotima se desavaju , ali o kakvim razlozima je rijecstorm wrote: 01 Jan 2019, 21:56Šta hoćeš konkretna moja iskustva da opisujem?
To si me zamijenila malo sa nekima
Čak i ti možeš te metafore skuziti i prenijeti u realu...
A jest se našao, tko će mi spočitavati filozofiranje![]()
ali , postavila sam konkretno pitanje : zasto osobe insistiraju da postoje razlozi, to ne kuzimstorm wrote: 01 Jan 2019, 22:04 Daj sad ti budi konkretnija sa pitanjem
Razlozi...
Razlozi su život... Na razloge često nemamo utjecaja, oni se dogode, ma kako se mi ponašali..
Ako hoćeš u muško ženskim odnosima, možeš biti idealan partner, dati sve od sebe, ali malo to vrijedi, ako je druga strana drukčija... I eto razloga za događaj...
I to je dobar događaj... Više ti vremena ostane, da nekome tko zaslužuje poklonis neko vrijeme života...
kakvog razloga, to pitamLanci wrote: 01 Jan 2019, 22:17 Nista se nemoze desiti bez razloga,sve sa razlogom,samo sto nepriznajemo sami sebi.
sefice, imas dobar avatar
to je tako ponekadmentalist wrote: 01 Jan 2019, 23:30 Mogao bi satima o ovoj temi...
Zašto baš kad nešto hoćemo, ne ide nikako? Ili obrnuto?
to nije dio debatelejlamo wrote: 02 Jan 2019, 16:51 pa sve ima nekakav uzrok i posljedicu...kako bilo šta može biti bezrazložno i slučajno![]()
nema potrebe za anketom , pitanje je :
Ma nisam mislila na anketu, nego da to moje obrnuto pitanje pripojiš temi, pa će biti dio teme..statebriga wrote: 02 Jan 2019, 20:56nema potrebe za anketom , pitanje je :
zasto osobe kazu " nista se ne desava bez razloga" , o kakvom razlogu je rijec![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest