Rade, koliko znam, ali samo neke tipove.
Svima bi ipak hirursko uklanjanje prije preporucio.
Moderator: Krokodil Behko

Rade, koliko znam, ali samo neke tipove.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa kakve to veze ima sa mladezom na nozi?Mister No wrote: 23 May 2019, 21:31Ja ne znam dal se zezas ili...Fuddo wrote: 23 May 2019, 21:25
A sad ozbiljno,
Panicis bezveze.
To se bona oChopa i metne flaster.
Isto bubuljicu da istisnes.
Prije 15 god. moj dobar prijatelj je pao sa motora i zgulio na nozi mladez.
Necu detaljisat, nakon 2 godine umro je od metastaza na mozgu.

Pa fasovo karcinom kože koji se posle preselio na mozak.

De ne pisi gluposti.Ovo su ozbiljne stvari, i ako ne poznajes tematiku nemoj ni lupetat.Fuddo wrote: 23 May 2019, 21:25A sad ozbiljno,toxic wrote: 23 May 2019, 21:23
Ja sam do sada dva uklonila, ali nisam imala nikakav problem radi njih, niti sam ih kad zakacila, nego su me nervirali. A i bese bas davno. Ovo mi je novo iskustvo, pa sam se uplasila da nisam napravila belaj.
Panicis bezveze.

Isprepadali ste curu, nece svunoc zaspat.spacebound wrote: 23 May 2019, 21:54De ne pisi gluposti.Ovo su ozbiljne stvari, i ako ne poznajes tematiku nemoj ni lupetat.Fuddo wrote: 23 May 2019, 21:25
A sad ozbiljno,
Panicis bezveze.

U ovakvim slucajevima je bolje isprepadat nego reci - ma samo ti to zguli i vozi dalje.Jer ako nije nista, a ode na pregled super, a ako jeste nesto, a ne ode onda moze biti svasta.Fuddo wrote: 23 May 2019, 21:56Isprepadali ste curu, nece svunoc zaspat.spacebound wrote: 23 May 2019, 21:54
De ne pisi gluposti.Ovo su ozbiljne stvari, i ako ne poznajes tematiku nemoj ni lupetat.

Pa nemoj se sad vise dvoumit i plasit.Bila si kod doktora, radi kako ti je rekao.toxic wrote: 23 May 2019, 22:09 Ne mozete me vise isprepadati nego sto jeste
Space, on mi je rekao da ne diram nista dok se ne vratim s odmora. Ja sad kontam da odem opet sutra da trazim da ga ukloni svakako, al' ne znam jel pametno pre odmora, radi sunca i svega?

Mute je u pravu,sve moguce ove manje operacije rade laserom,

Osunetila se?Merlin246 wrote: 23 May 2019, 22:37 Jao sta sam ja jednom slucajno uradila s britvicom, znaci ne daj Boze nikad vise takve nepaznje![]()
ja sam imala dva malena ispod dojke,,svako jutro kad bi ustala bilo je malko krvi na posteljini dok nisam skontala da sam jedan valjda načela dok sam spavala. Znam da ljudi kažu kad ga nacnes i krene krv, da se treba ukoloniti. Odem kod doktora, i ona mi oba ukloni.toxic wrote: 23 May 2019, 17:34 Ovi mladezi su totalni visak na telu
Sinoc sam rascesala jedan na ledjima, nisam ni znala da ga imam dok nisam pogledala na ogledalo. Doslovno sam ga odvojila od koze. Jel opasno to, treba li ikakva intervencija?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests