Ne bih znao dok ne probam
A to ne iskljucuje jedno drugo no je samo jos jedan plus. Znas kako kazu “svugdje mu je bolje nego u gacama”
Moderator: spacebound

Ne bih znao dok ne probam
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Posebno ova današnja generacija. Ja ih zovem degeneracijama. Raskinu danas, za dva-tri mjeseca ponovo zajedno.

Nice, hvala, sve se desilo jako brzo, nije bilo nekakve drame , ali mi sad nije jasno, sto hoceNice try wrote: 30 Dec 2019, 14:31 Ne bih komentirala tvoj slucaj, ali ne treba ponovo stupati u bilo kakve veze sa bivsima.
Par puta sam se vracala, pokusavali smo ponovo, ali bilo je jos katastrofalnije nego prvi put.
Rezultat, ostane mnogo gorcine i bijes jer sam davala vezi drugu sansu.
Pisala sam vec, ako je do raskida prvi put doslo zbog ovog ili onog i to nikad nije poboljsano ili otklonjeno, mislim taj problem, sta ocekivati drugi put?
Zatim, ako ste prekinuli zbog razlicitosti karaktera, ocekivanja u vezi i sl.
Sta se od tada moglo promijeniti da bi drugi put bilo bolje?

slazem se sa oboje, ali ja ne zelim da budem ovaj drugi izgovor
Pitaj ga. Otvoreno.Venera wrote: 30 Dec 2019, 14:39Nice, hvala, sve se desilo jako brzo, nije bilo nekakve drame , ali mi sad nije jasno, sto hoceNice try wrote: 30 Dec 2019, 14:31 Ne bih komentirala tvoj slucaj, ali ne treba ponovo stupati u bilo kakve veze sa bivsima.
Par puta sam se vracala, pokusavali smo ponovo, ali bilo je jos katastrofalnije nego prvi put.
Rezultat, ostane mnogo gorcine i bijes jer sam davala vezi drugu sansu.
Pisala sam vec, ako je do raskida prvi put doslo zbog ovog ili onog i to nikad nije poboljsano ili otklonjeno, mislim taj problem, sta ocekivati drugi put?
Zatim, ako ste prekinuli zbog razlicitosti karaktera, ocekivanja u vezi i sl.
Sta se od tada moglo promijeniti da bi drugi put bilo bolje?![]()

hvala Nice, da, trebamo porazgovarati, iako tvrdi da ga jako privlacim , ali ne kuzim ga sa ovim ponasanjem, ali, ne poznjaemo se dugo, zato sam konfuzna

Ako te zanma, a jeste, porazgovaraj, pokusajte opet. Sta?

nice, upravo tako je pocelo, jao to si odlicno opazila, bilo je radi zabave, jer smo u istoj struci,tako so se upoznali, pricali o avijaciji, psolovima u nasim strukama, kafa, pricali o sebi; priznajem, tako smo brzo presli na fizicki dio veze, ne znam, kako, ali smo eksplodirali , i nekako smo brzo okoncali, znaci bez drame; jer smo mislis to je samo fun , ja sam toga svijesnaNice try wrote: 30 Dec 2019, 14:48Ako te zanma, a jeste, porazgovaraj, pokusajte opet. Sta?Venera wrote: 30 Dec 2019, 14:43
hvala Nice, da, trebamo porazgovarati, iako tvrdi da ga jako privlacim , ali ne kuzim ga sa ovim ponasanjem, ali, ne poznjaemo se dugo, zato sam konfuzna![]()
![]()
![]()
Mozda prvi put i nije bilo vremena ni za neko ozbiljno upoznavanje.
A i ako ne uspije, nije problem.
Pisi u iskustvo![]()

nakon razogovra cu donjeti odukuČupava wrote: 30 Dec 2019, 14:49 Ma hajd pokušaj ponovo, svako ima dvije šanse, pa pruži i ti njemu još jednu. I onako nećeš ništa izgubiti, lakše će ti biti nego da se kasnije možda pokajes jer niste ponovo pokušali.
Samo možeš dobiti jednim novim pokušajem.![]()
Naravno. Samo tada možeš odlučiti šta i kako dalje...Venera wrote: 30 Dec 2019, 14:57nakon razogovra cu donjeti odukuČupava wrote: 30 Dec 2019, 14:49 Ma hajd pokušaj ponovo, svako ima dvije šanse, pa pruži i ti njemu još jednu. I onako nećeš ništa izgubiti, lakše će ti biti nego da se kasnije možda pokajes jer niste ponovo pokušali.
Samo možeš dobiti jednim novim pokušajem.![]()
![]()

poslala sam poruku da porazgaramo, no nije napisao sto zeli, seks ili vezu, sto god, ma nije uobicajna situacija ( meni je ovo prvi put)
Venera wrote: 30 Dec 2019, 15:01poslala sam poruku da porazgaramo, no nije napisao sto zeli, seks ili vezu, sto god, ma nije uobicajna situacija ( meni je ovo prvi put)
nemam isustva sa vracanjem nekoga iz stare veze, bez obzria na duzinu iste![]()
sto ja zelim: pa bilo bi lijepo nastaviti vezu , ali moram imati cistu situaciju![]()

razgovor je jedino rijesenje

a ne znam, seks nam je dobar i dobro se slazemo, zato nista ne kontam , ni kako prekidsomo, i sto se sad desavaIskra wrote: 30 Dec 2019, 15:02Venera wrote: 30 Dec 2019, 15:01
poslala sam poruku da porazgaramo, no nije napisao sto zeli, seks ili vezu, sto god, ma nije uobicajna situacija ( meni je ovo prvi put)
nemam isustva sa vracanjem nekoga iz stare veze, bez obzria na duzinu iste![]()
sto ja zelim: pa bilo bi lijepo nastaviti vezu , ali moram imati cistu situaciju![]()
Sretno![]()
Probaj, baš te briga.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests