Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebund - sve receno
mala mu - ignorisem je i ne zelim o njoj nista da napisem
Vrag - ah sta reci o ovom momcicu. lijep, mlad, divan, mio, njezan, simpatican, romantican ahahahaah...boli njega k. za sve, ne jebe zivu silu
Fuddo - ima najvise glasova od muskih na temi s kim se zelite spariti, onako duhovit (ponekad)
Cupava- lijepo kuha, lijepo se oblaci i od prvog dana se odnosno fino prema meni
Lejla- ima najvise glasova od zenskih na temi s kim se zelite spariti, voli prirodu i zivotinje
Zagorka
Venera
Veca
Last edited by Ariel on 07 Jan 2020, 13:03, edited 1 time in total.
Snowie wrote: 07 Jan 2020, 13:01
Fuddo - ima najvise glasova od muskih na temi s kim se zelite spariti, onako duhovit (ponekad)
Cupava- lijepo kuha, lijepo se oblaci i od prvog dana se odnosno fino prema meni
Lejla- ima najvise glasova od zenskih na temi s kim se zelite spariti, voli prirodu i zivotinje
Zagorka
Venera
Veca
Zagora...,pozitivna I dobronamjerna.
Venera...kraljica foruma,totalno opustena osoba to mi se posebno svidja ko nje.
Vecaaa dusha Meni posebno draga a vjerujem i mnogima,
Vrag
Nida
Snowie
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Nida - izradila me jednom i nikad joj necu zaboravit. Da nije toga, vjerovatno bih je tu salijeto i pokušavo sta konkretno . Naci bezveze
Snowie - Ozbiljno se oblaci za svoje godine i nesto nece da sredi obrve. Valjda joj mrsko
SpacebUnd
Nora
Gospodja Fudinica
molba da musko odgovori i da isti kaže cije mu se najvise svidjaju. Jedan, dva ili tri
Pa moram se oblaciti ozbiljno kad radim ozbiljan posao
Moje su obrve moderne, guste, malo zapustene a da ih nikako ne cupam bila bi Frida Kahlo salim se, moram ih srediti, samo da nadjem gdje, a strah me da mi ih ne zeznu
Spacebound - Postala je češća na ozbiljnijim temama.
Nora - Smanjila je prisustvo, ali kad se javi, tema mora bit' vrijedna filozofije.
Fudo - Post'o je češći na ozbiljnim temama koje načini neozbiljnim.
Hepo kokica... Prva mrhova zena? Sad je zovu Spasena.
Iskra forumska Seherzada sa izrazenom ljepotom I kulinarskim sposobnista. Vele, kad bi muskarci vidjeli samo njenu loknu, pisali bi joj pjesme, osvajali gradove, molili se njenom Bogu
Zizi je cool. Ima zeleni avatar. Pravi dobre kolace.
Digla_da_kreci
Bego
Ljubo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Heidi wrote: 10 Jan 2020, 15:18
Hepo kokica... Prva mrhova zena? Sad je zovu Spasena.
Iskra forumska Seherzada sa izrazenom ljepotom I kulinarskim sposobnista. Vele, kad bi muskarci vidjeli samo njenu loknu, pisali bi joj pjesme, osvajali gradove, molili se njenom Bogu
Zizi je cool. Ima zeleni avatar. Pravi dobre kolace.
Heidi, kako bi mene opisala
P.S. ne znam postavljena tri forumsha, jer su svi pomsatraci
dadojevic
Fudo
Arzonja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Bego je kul, nije da ne piše
Digla da kreči, sjetim se da je krečo Hakija u pjesmi
Ljubo je mogao biti i Bego, isto zvuče nekako, samo što ovaj ne piše nigdje i nije kul i nije musliman
Sibila - ko muha bez glave ... volim je, ali me nekad tako izbaci iz takta da bih je radi nasamarala
Maksuzna - kako je ona mene na pocetku nervirala to je cudo jedno onda sam je pocela citati drago mi je da je s nama
Danci - e nje nema, a bila je fina seka. Odmjerena, pristoja, i draga nekako
Heidi....suptilno suosjećajna dusica, balasevicevski nadarena za pisanje. Bez dlake na jeziku.
Venera ...kontroverza po mnogima, po meni žena sa stavim i jasno izraženim karakterom
Snowie...generacija moja...meni vrlo draga, malo.preosjetljiva.