Mirlema, molim te, stavi fotku, sad si me zaintiriigrao
planirma ove godine skoknuti u Rim, a da probam licno i svojerucno

Moderator: spacebound

Mirlema, molim te, stavi fotku, sad si me zaintiriigrao

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nece, sad su zauzete da dokazu suprotno. Bit ce slika hrane i metle na temi sta trenutno raditi

JKJulia-Klara wrote: 11 Jan 2020, 12:35 Pa ne znam
Svakako ne treba sve ovo gledati bezazleno, ali ni kao neku veliku tragediju.
Moje misljenje je da nije svaka konverzacija flert, a znamo da se svi ovdje druzimo , salimo, na skoro slican nacin.
Ja zelim vjerovati da je ovo ubijanje vremena i nista drugo, cak i da pricam s nekim "drugacije" od ovog javnog.
Brak je zajednica dvoje ljudi, i o toj zajednici zelim vjerovati kao "svetoj" instituciji za to dvoje ljudi (sto ne mora biti moje licno vidjenje odnosa dvoje ljudi, ali kazem da njima moze biti sveto). Dakle, ako njih dvoje vjeruju jedno u drugo, vjeruju da je njihova veza sve ono sto su zeljeli te da ne p ostoje nacini na koji bi se ona "opoganila" onda je sve ok.
Neko je psomenuo da nismo svi isti, da nemamo pravo ljudima nametati svoje vidjenje BILO CEGA tako ni zajednicu dvoje ljudi.
Da li je Fuddino budalesanje po forumu prevara - mislim da nije.
Da li HAVANA vara svoju zenu jer je svira gitaru, kaci se ovdje, pa se ja nadovezem pjevanjem - da li flertujemo, varamo ili boKtepitosta - NE!
S druge strane, spomenuto je i kacenje slika "ubcarenih" zena ... Ne zelimo li podijeliti neke svoje slike sa ljudima s komima provdimo ovoliko vremena zajedno? Jer , ruku na srce, mi smo satima ovdje zajedno. Neko ima potrebu "pokazati se", vidjeti druge, neki drugi nemajuSvi zelimo cuti nesto lijepo, pa bila to i reakcija na nas izgled , kuhanje, odjecu.
Svako zna svoje granice, i nemamo pravo osudjivati bilo sta sto drugi urade.
Greska. Treba ici u hladnije krajeve kao Trento i Piemonte za takvu vrstu vina.

A sta ako su prijateljski slale slike?Venera wrote: 11 Jan 2020, 12:38
PP sa fotkama i rijedlozima je vec prvi pokusaj inline prevare , i kao moguc nastava iste u RL![]()
Slazem se, nije ni svako slanje slika flert

Tacno sam na to i mislioJulia-Klara wrote: 11 Jan 2020, 12:49Slazem se, nije ni svako slanje slika flert![]()
Mislim da previse zelimo staviti sve u crno-bijeli kalup

Slabo ce nas ko razumjeti a kamoli prihvatiti ovakvo misljenjemrH wrote: 11 Jan 2020, 12:54Tacno sam na to i mislioJulia-Klara wrote: 11 Jan 2020, 12:49
Slazem se, nije ni svako slanje slika flert![]()
Mislim da previse zelimo staviti sve u crno-bijeli kalup![]()
Vodolija![]()

Duram kako sam dosao ovdjeJulia-Klara wrote: 11 Jan 2020, 12:59Slabo ce nas ko razumjeti a kamoli prihvatiti ovakvo misljenjesuti i duraj
![]()

napisala sma fotke sa prijedlozima

pa dragi itlajancicu bsoanccicu , smiluj se i postavi fotke i info

za seks
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest