Opet sve po nama djevicama.
Ne treba od nas traziti da budemo radni.
Trcimo sami ko budale.
Moderator: spacebound

Opet sve po nama djevicama.

Ja sam se ustelio.
On jebe. Šta će poslije biti, to ga ne interesuje. Ako nećeš da ostaneš trudna, pobrini se za sebe. On možda hoće, možda neće, ali ti moraš.

e pa nemojt kenjati ako se trazi alimentacija od vas ili jer je rodila , a vi to ne zeliteDorian wrote: 20 Jun 2020, 16:46On jebe. Šta će poslije biti, to ga ne interesuje. Ako nećeš da ostaneš trudna, pobrini se za sebe. On možda hoće, možda neće, ali ti moraš.
Jedini koja ima obavezu misliti na tebe si ti sama. Svi ostali su nesigurni.
I tu se nema šta raspravljati.

Šuti.

jeste, ako je zena domacicaHAVANA wrote: 20 Jun 2020, 16:33 Ako cemo tjerat mak na konac odgovornost oca je i veca u smislu obezbijedi sve sto je potrebno i osiguraj,brani,stvori...![]()

pa ako si sad samohrani otac, to nisi planiraoinsomnia wrote: 20 Jun 2020, 16:56 Venera glavna i o roditeljstvu? Kolko si hin ti donsad rodila, odgojila ili odgajas bgt?

A ti si majka?

tema je o planiranju , ne iskljucivo o roditeljima koji su planirali postati roditelji

JK , uvodni postinsomnia wrote: 20 Jun 2020, 17:43 Ja u klin ona u plocu al to nije nista novo
Kako kurcevo planiranje? Ko je ovdje pis’o i o kakvom planiranju?

Ma nema. Kako bi imalo veze. Mozes i na tv-u gledatiina wrote: 20 Jun 2020, 17:42 Nema veze što nije majka, može iznijeti svoje viđenje. Poznajem ljude koji nemaju djecu ali o roditeljstvu rezonuju odgovorno.
Trte i mrte nastanu (inače) kad se hoće ubijediti neko samo u ispravnost vlastitih vidika i zbog toga se "spremni i pobiti"..![]()

Koji je napisan prije godinu. A o cemu se prica od kako je tema podignuta? Nadrobila si ovdje o svemu osim o planiranju. Znas sve o odgoju djece, podjeli odgovornosti, procentima ucesca ova i majke...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest