Aha. Trebao bih i ja vratiti Datuspacebound wrote: 29 Jul 2020, 09:58Avatar mi i jeste reakcija na neke dogadjaje i upise na forumu, pa da ne posezem cesto za gifom
![]()
Eto neću više offtopic
Moderator: spacebound

Aha. Trebao bih i ja vratiti Datuspacebound wrote: 29 Jul 2020, 09:58Avatar mi i jeste reakcija na neke dogadjaje i upise na forumu, pa da ne posezem cesto za gifom
![]()

Samo se vi, pojedine, ne petljajte kad se muski zezaju i bice svi sretni

ali to nije zeza, to pricaj djeci
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
pa reci to dobroj žiži i mladom almiruspacebound wrote: 29 Jul 2020, 09:18 Tema nije duminjo ni njegov bracni/ljubavni status. Svaki iduci post u kojem je on tema brisem. Ne treba vam razvlacenje forumasa, mozete vi bolje od toga.

Javi mu se na ppbagra wrote: 29 Jul 2020, 10:23pa reci to dobroj žiži i mladom almiruspacebound wrote: 29 Jul 2020, 09:18 Tema nije duminjo ni njegov bracni/ljubavni status. Svaki iduci post u kojem je on tema brisem. Ne treba vam razvlacenje forumasa, mozete vi bolje od toga.
a moglas vala i na trosjed samo prebacit
davidi ljepi dumi kakoga, pohotnog, branim![]()
to mi jako puno znaci. dumi. kafa. same place ?![]()
![]()

dick pic
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
khm

Ako kažeš da je SVAKI pp pokušaj, onda misliš da je SVAKI pp pokušaj.

Krokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:40
E dobro je. Sve se pitam, da li se dosađuješ u životu i da li treba nešto preduzeti, ali ne treba![]()
Onda ona nije dobro reklaNora Ibsenova wrote: 29 Jul 2020, 10:43Ako kažeš da je SVAKI pp pokušaj, onda misliš da je SVAKI pp pokušaj.

upravo takoBlink♡Once wrote: 29 Jul 2020, 10:46Onda ona nije dobro reklaNora Ibsenova wrote: 29 Jul 2020, 10:43
Ako kažeš da je SVAKI pp pokušaj, onda misliš da je SVAKI pp pokušaj.![]()

To sad nek arzo vidi sa njima šta oni imaju ppat ikakoBlink♡Once wrote: 29 Jul 2020, 10:46Onda ona nije dobro reklaNora Ibsenova wrote: 29 Jul 2020, 10:43
Ako kažeš da je SVAKI pp pokušaj, onda misliš da je SVAKI pp pokušaj.![]()

Nora Ibsenova wrote: 29 Jul 2020, 10:44Krokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:40
E dobro je. Sve se pitam, da li se dosađuješ u životu i da li treba nešto preduzeti, ali ne treba![]()
Treba mi malo dinamike.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests