i šta ako sjebeš ph vrijednost pa postane osjetljiva na bakterije?
Drugo, ti šamponi i sapuni peru vanjski dio.
Ostaje ono unutra, ono što mi osjetimo kad raširimo...
Moderators: spacebound, Duminjo

i šta ako sjebeš ph vrijednost pa postane osjetljiva na bakterije?

Mene jedna umal nije prebila ko mačku, jbg nismo komunicirali .... zadali se mi ... ona ko velika ... reko dajder vamo da ti se revanširam ... kaže MRŠ ja to ne volim .... Jest da mi je bilo čudno ali u pravu si Nuro .... ima djevojaka koje to ne vole .... al brate nema ništa ljepše nego kad se počne uvijat cijela i ko negdje bježi .... ma dolaz' vamooooNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:11Imam i ja prijateljicu koja ne voli lizanje, a voli pušenje, i to je ok. Ha ja.Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:04
ja imam prijatllejicu koaj godinama u braku nije ogla dati oralac muzu, a nejmu nije bio prlbem dati njoj oralac![]()
Al' ako i ti nešto želiš, a on ne želi da ti to pruži dok u isto vrijeme očekuje od tebe to, nije ok.
Ehet njemu sve dole miriše, nema, to ljubičice cvjetaju, itd.

Pa mozda jednsotavno ne mogu, nije fazon da ne zele, vec ne mogu iz drugih razlogaNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:11Imam i ja prijateljicu koja ne voli lizanje, a voli pušenje, i to je ok. Ha ja.Venera wrote: 04 Aug 2020, 12:04
ja imam prijatllejicu koaj godinama u braku nije ogla dati oralac muzu, a nejmu nije bio prlbem dati njoj oralac![]()
Al' ako i ti nešto želiš, a on ne želi da ti to pruži dok u isto vrijeme očekuje od tebe to, nije ok.
Ehet njemu sve dole miriše, nema, to ljubičice cvjetaju, itd.

Joj nek si to rekla, nisam znao ...Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.
Jednom sam slučajno imala neku kremu na rukama (stavila je 3 sata prije seksa) i iako miriše božanstveno, okus u ustima .... zamalo nisam povratila.

Čitaj šta piše učesnik u diskusiji, recimo ja.Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.

To se sa hargijom ispere. Sto cesce seksanje, sve to neugodno izadje. Najgore se osjete vaginice koje se ne seksaju.

A ja, dobro si ... to sam smetnuo sa uma ...Fufe wrote: 04 Aug 2020, 12:17Čitaj šta piše učesnik u diskusiji, recimo ja.Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.
Ne stavljam na penis, nego na prepone.
Ispod pupka stavljam parfem.
Na penis i testise ništa. Samo perem.

postoje sapuni i samponi za intimnu higijenu , sto ce ti parfemi ili dezodorans u tom dijelu tijela , to su iritantiFufe wrote: 04 Aug 2020, 12:17Čitaj šta piše učesnik u diskusiji, recimo ja.Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.

Pa dobro, ja ne posvetim pažnju samo penisu nego čitavim preponama pa bi vjerovatno smetalo.Fufe wrote: 04 Aug 2020, 12:17Čitaj šta piše učesnik u diskusiji, recimo ja.Nora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13 Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.

Ili ako nije gel za tusiranje dobro ispraoNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.Fufe wrote: 04 Aug 2020, 12:09
Prestani lagat
To je kanalić iz kojeg ne možeš istjerat sve ono što prolazi kroz isti. Jednostavno ne može.
Uvijek se osjeti. Kod neke manje, kod neke više.
Meni se ne sviđa taj miris i gotovo.
Prestani i ti
Nisam reko da smrdi, nego ima karakterističan miris koji mi se ne sviđa.
Kod mene ne smrdi. Dezodorans stavljam čak i na prepone.
Nemaju tebi zato što je tvoja.
Ali, evo, stavi si prst, izvadi, sačekaj 30 sekundi pa pomiriši.
Ako kažeš da se ni tad ne osjeti, ja ću pojest sve što sam napisao.
Jednom sam slučajno imala neku kremu na rukama (stavila je 3 sata prije seksa) i iako miriše božanstveno, okus u ustima .... zamalo nisam povratila.

Najgore što je krema bila na rukama mojim, pa ne moram ti dalje crtat.spacebound wrote: 04 Aug 2020, 12:23Ili ako nije gel za tusiranje dobro ispraoNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:13
Pa to što stavljaš dezodorans je još gore, možda miriše, al je zato ukus koji ta hemikalija ostavi užasan.
Jednom sam slučajno imala neku kremu na rukama (stavila je 3 sata prije seksa) i iako miriše božanstveno, okus u ustima .... zamalo nisam povratila.![]()

perem vulvu i venerin brijeg, naravno da ne perem vaginalni kanalNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:22 Eh da, žene manite se sapuna sa nekakvim ph vrijednostima. Pičić se pere vodom, samo vodom. Ona se iznutra sama čisti.
Kad je naviknete na ta sredstva, ona će se prestat "sama čistit" a otud infekcije, iscjedak, neugodni miris ...
Pranje vodom čitavog tog područja poslije SVAKE nužde, i male i velike, to što se malo toalet papirom posušite se ne uvažava kao higijena, pamučno rublje, bacite one "dnevne" uloške slobodno, pogotovo one parfemisane, kantarion, kamilica, više štete nego koristi, uloške samo tokom ciklusa.
I još jedan trik koji izvuče doslovne sve neugodne mirise i dovoljno je jednom mjesečno, pred spavanje, dobro natopite tampon kantarionovim uljem, metnite i ujutru izvadite.
Et![]()

Ote mi slova s tastatureNora Ibsenova wrote: 04 Aug 2020, 12:22 Eh da, žene manite se sapuna sa nekakvim ph vrijednostima. Pičić se pere vodom, samo vodom. Ona se iznutra sama čisti.
Kad je naviknete na ta sredstva, ona će se prestat "sama čistit" a otud infekcije, iscjedak, neugodni miris ...
Pranje vodom čitavog tog područja poslije SVAKE nužde, i male i velike, to što se malo toalet papirom posušite se ne uvažava kao higijena, pamučno rublje, bacite one "dnevne" uloške slobodno, pogotovo one parfemisane, kantarion, kamilica, više štete nego koristi, uloške samo tokom ciklusa.
I još jedan trik koji izvuče doslovne sve neugodne mirise i dovoljno je jednom mjesečno, pred spavanje, dobro natopite tampon kantarionovim uljem, metnite i ujutru izvadite.
Et![]()

Što

Šta ćeš ti testirat, meni čojk napisao crno na bijelo.Fufe wrote: 04 Aug 2020, 12:30 Žene su majstorice da pričaju a ništa ne kažu.
Kao što rekoh, prst pa da vidimo.
A ja stojim na raspolaganju za test mirisa i hemikalija
Ko će testirat?![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest