Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Zato je bolje polizat argetu neg hobotnicu,
Jebo japance
Jes. Bolje malo porezat jezik nego bit smožden... Još ti prsne onu tintu u oči, ako nisi dobar... Pa te ujeda i za grlo, nemoš ni spavat nit ić nekom na oči, hpmti...
Mutevelija wrote: 04 Aug 2020, 00:54
Haman je tako kleopatra jahala cezara kad je osvojio Egipat
Sve zene u Rimu su je mrzile i ogovarale jer je Kleopatra posjedovala posebne rituale sa kupkama ,nosenju nakita ,tehnike u sminkanju i zavodenju odnosno i seksualne cari za koje su egipcanke bile kao poznate iako je Cezar bio ozenjen on ju je dovodio u Rim officijelno kao ljubavnicu i svima pokazivao ili kako bi se reklo na nas zargon prkao ostalim muskarcima bio je duplo stariji od Kleo na kraju mu je to prkanje (njegova iskrenost) jako naskodilo na Kleopatra rekosmo puno se drugacije oblacila i sminkala nego rimljanke plus imala je sina kojeg je svim prilikama zeljela cezaru nametnuti kao nasljednika onda mozes zamisliti koliko se trudila u zajednickoj postelji oko njeg a svi su kasnije pricali o njoj i nmjemu da je bio toliko ovisan i opijen njenim carima...
Jel ono kleopatra dresirala zmije da joj doje grudi
Mutevelija wrote: 04 Aug 2020, 00:54
Haman je tako kleopatra jahala cezara kad je osvojio Egipat
Sve zene u Rimu su je mrzile i ogovarale jer je Kleopatra posjedovala posebne rituale sa kupkama ,nosenju nakita ,tehnike u sminkanju i zavodenju odnosno i seksualne cari za koje su egipcanke bile kao poznate iako je Cezar bio ozenjen on ju je dovodio u Rim officijelno kao ljubavnicu i svima pokazivao ili kako bi se reklo na nas zargon prkao ostalim muskarcima bio je duplo stariji od Kleo na kraju mu je to prkanje (njegova iskrenost) jako naskodilo na Kleopatra rekosmo puno se drugacije oblacila i sminkala nego rimljanke plus imala je sina kojeg je svim prilikama zeljela cezaru nametnuti kao nasljednika onda mozes zamisliti koliko se trudila u zajednickoj postelji oko njeg a svi su kasnije pricali o njoj i nmjemu da je bio toliko ovisan i opijen njenim carima...
Mi smo ucili u historiji od feministicke nastanice da se ubila zmijama, i jos kaze nije ko muskarci da se probode mačem, nego kulturno se otrovala kobrama kad je naletila cezarova vojska
Ima li koja kraljica da se tako ubila otrovala, sumnjam da sam pomiješao ona je pričala o kleopatri izostavila najvažni dio
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ne pricam o seksu. Pricam o naglabanjima u nedogled o istom.
Na dohvat ruke su svakakve informacije pa i one koje bi trebalo da dijele samo dvoje ljudi.
Intimna stvar bi trebalo da ostane tvoje nesto i samo tvoje.
Tacka.
ali tebi su draga stara vremena kad nije bilo pristupacnih informacija, i to ti je bilo, hm
pa sto ako se prica ii pise o seksu , i treba da se prica, nevjerovatno je koliko ljudi ne znaju o seksu
podjeliti neka iskustva je potpuno pihvatljivo, tako se dbiju savjeti, ideje
danas odes na interent strancu medicniskih usluga, osobe postave pitanje, doktor odgovori, svi procitaju, eh pa tako je i na forumu
nitko ama bas sve ne prica o svom intimnom zivotu, osim ako se ne desi problem i traze se savjeti, ili ti i u tome vidis problem
Venera wrote: 04 Aug 2020, 16:24
nesto se ne hvalite puno sa lizanjem drage muskarcine
Neki dan nadjem neku dramui reko dva poznata glumca
mora da je dobar film..
kad sam vidio radnju, prekinuo gledat..
smucilo mi se..
ne volim te filmove o dvojici muskaraca koji se vole..
ovaj film..
.
Calla wrote: 04 Aug 2020, 16:24
Calla, u vrticu sam imala slikovnicu o kupanju Kleopatre u mljieku , sjecam se da sam mamu pitala o tome , ne sjecam se autoraice slikovnice
U kakav si ti vrtic isla,
Tobejarebi.
A nama sam davali slikovnice kako bosko buha uzme lopatu i opali tenk po glavi sHnjom i onda svi vicemo uraaaaa