U kakav si ti vrtic isla,Venera wrote: 04 Aug 2020, 16:27Calla, u vrticu sam imala slikovnicu o kupanju Kleopatre u mljieku , sjecam se da sam mamu pitala o tome , ne sjecam se autoraice slikovniceCalla wrote: 04 Aug 2020, 16:24
Sve zene u Rimu su je mrzile i ogovarale jer je Kleopatra posjedovala posebne rituale sa kupkama ,nosenju nakita ,tehnike u sminkanju i zavodenju odnosno i seksualne cari za koje su egipcanke bile kao poznate iako je Cezar bio ozenjen on ju je dovodio u Rim officijelno kao ljubavnicu i svima pokazivao ili kako bi se reklo na nas zargon prkao ostalim muskarcima bio je duplo stariji od Kleo na kraju mu je to prkanje (njegova iskrenost) jako naskodilo na Kleopatra rekosmo puno se drugacije oblacila i sminkala nego rimljanke plus imala je sina kojeg je svim prilikama zeljela cezaru nametnuti kao nasljednika onda mozes zamisliti koliko se trudila u zajednickoj postelji oko njeg a svi su kasnije pricali o njoj i nmjemu da je bio toliko ovisan i opijen njenim carima...![]()
Tobejarebi.
A nama sam davali slikovnice kako bosko buha uzme lopatu i opali tenk po glavi sHnjom i onda svi vicemo uraaaaa