Nek su ziva i zdrava, izace na selamet
Jadna su ona sto ih ce ce muhe po afrikama ganjaju, a zadnji put rucala prekjucer.
Moderator: spacebound

Nek su ziva i zdrava, izace na selamet
deba, ja ni do Hrvatske nisam moglaLuna. wrote: 12 Aug 2020, 08:57Nije to tako. Ja sam sa djecom, bez muza, putovala po citavom svijetu (iz Njemacke). Nikad mi niko nije trazio njegov pristanak, mada sam ja prvih par puta imala papir s njegovim potpisom. Pitaju samo ako djeca nemaju isto prezime kao roditelj s kojim putuju. Nikad me niko nije pito a isli smo i u Ameriku.Socrates wrote: 11 Aug 2020, 15:42
U normalnoj zemlji, jedan roditelj ne može izvesti djecu iz zemlje bez pismenog pristanka drugog roditelja. Osim ako nema sudsko rjesenje koje mu to dozvoljava. Njega su trebali zaustaviti odmah na aerodromu.
Al' Srbija nije normalna zemlja.

The difference is that I wouldn't have to quote you to give you that reaction. It is just a bit quicker and a bit more efficient.

e jbga ode ti sad u drugu krajnostFuddo wrote: 22 Aug 2020, 01:49Nek su ziva i zdrava, izace na selametDemonika wrote: 22 Aug 2020, 01:46
a jadna djeca ovih estradnih majki i očeva, posebno ovih nekih drama pjevaljki štaveć, kako god okreneš
mensečini da im je u kantama s pekmezom bolje
Jadna su ona sto ih ce ce muhe po afrikama ganjaju, a zadnji put rucala prekjucer.
laku noć svirači, odohLavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 01:52The difference is that I wouldn't have to quote you to give you that reaction. It is just a bit quicker and a bit more efficient.
Slusam svu muziku koja vrijedi, tu spada i Tanja.![]()

Lavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 01:52The difference is that I wouldn't have to quote you to give you that reaction. It is just a bit quicker and a bit more efficient.
Slusam svu muziku koja vrijedi, tu spada i Tanja.![]()

Ti ne bi znao sta valja da te lupa po glavi.

Pises gluposti i podcjenjujes osobu o kojoj znas malo/nista, cime samo pricas o sebi i svojim predrasudama. Tanja je daleko najpristojnija i najbolje odgojena pjevacica na toj kompletnoj sceni i sigurno je dobra majka.

A ti joj svijeću držala pa znaš kakva jeLavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 02:18Pises gluposti i podcjenjujes osobu o kojoj znas malo/nista, cime samo pricas o sebi i svojim predrasudama. Tanja je daleko najpristojnija i najbolje odgojena pjevacica na toj kompletnoj sceni i sigurno je dobra majka.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Može,može.Demonika wrote: 22 Aug 2020, 01:37tu se radi o granicamaNora Ibsenova wrote: 11 Aug 2020, 17:17 Po zakonu ne možeš vozit u alkoholisanom stanju al' dadneš pajkanu cenera i možeš![]()
nije lik išao iz sela u Srbiji u selo u RS![]()
ja nisam mogla odvesti kći na more dok nisam dobila odobrenje muža, on se lično morao pojaviti i donijeti saglasnost, u ovoj nikakvoj državi bejha,
bez obzira što smo bili u braku
kako li je on onda ušao u Australiju....

Od tebe jos nisam procitala nista pametno, ni ovaj put nisi podbacio. Je li tebi jasno da joj je debil oteo djecu i kompletnu ustedjevinu koju je spremala da parazitu i narkomanu obezbijedi krov nad glavom? Zatim je socijalnoj sluzbi u Australiji prijavio da se 'majka odrekla djece' da bi na osnovu toga dobijao socijalnu pomoc za njih.Fufe wrote: 22 Aug 2020, 04:58A ti joj svijeću držala pa znaš kakva je
Ako su istina one poruke koje je pisala, iste dovoljno govore o njoj kao pristojnoj i lijepo odgojenoj osobi.
Još uvijek u braku s tim čovjekom, a piše mu kako priprema velika jaja
Fuj.

E nek si ti mjerna jedinica za pametnoLavlje_srce wrote: 22 Aug 2020, 10:17 Od tebe jos nisam procitala nista pametno, ni ovaj put nisi podbacio
Zaboli me. Dnevno 50.000 djece umre od gladi, a ja treba da razmišljam o nekoj kuraveli i njenom čojku narkomanu koji su se popičkali pa sad sud treba da odredi kome će pripast djeca.
Pokaži mi groblja muškaraca koje ste vi skratile za glavu

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests