dobro sam. hodam....moRe se
pa ne zapali pa ne popij

Moderator: Krokodil Behko

Sibila wrote: 14 Aug 2020, 14:42 u srijedu sam dobila tri injekcije u ledja i jednu u dupe![]()
dobro sam. hodam....moRe se![]()
pa ne zapali pa ne popij![]()
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Krokodil Behko wrote: 14 Aug 2020, 15:06Sibila wrote: 14 Aug 2020, 14:42 u srijedu sam dobila tri injekcije u ledja i jednu u dupe![]()
dobro sam. hodam....moRe se![]()
pa ne zapali pa ne popij![]()
![]()
Tako se to radi![]()

Sibila wrote: 23 Aug 2020, 01:18 onaj mmnng pregled nogu..prie neke 4 godine
kao imam diskuserniju ne sjecam se tacno .....ugl.diskovi l4 l5 kolioko se sjecam otisli...

Od đumbira se mrsaZizi505 wrote: 23 Aug 2020, 07:56 Kada se ukoče leđa pomažu oblozi od vrućeg đumbira.
Umoči se peškir u vruću vodu u kojoj se kuhao đumbir, iscijedi, stavi na leđa i prekrije prekrivačem.
Drže se pet do deset minuta.
Onda je dobro namazati leđa kantarionovim uljem. Navlažiti ruke toplom vodom i krenuti od trtične kosti i guze prema gore.
Također ga treba i piti. Ljeti nije preporučeno danju jer može izazvati fotosenzibilnost, zato možete navečer po jednu kafenu kašičicu.
Aha, možda ti ja ništaMrH wrote: 23 Aug 2020, 08:02Od đumbira se mrsaZizi505 wrote: 23 Aug 2020, 07:56 Kada se ukoče leđa pomažu oblozi od vrućeg đumbira.
Umoči se peškir u vruću vodu u kojoj se kuhao đumbir, iscijedi, stavi na leđa i prekrije prekrivačem.
Onda je dobro namazati leđa kantarionovim uljem. Navlažiti ruke toplom vodom i krenuti od trtične kosti i guze prema gore.
Također ga treba i piti. Ljeti nije preporučeno danju jer može izazvati fotosenzibilnost, zato možete navečer po jednu kafenu kašičicu.![]()

MoRel se na stomak metnut?MrH wrote: 23 Aug 2020, 08:02Od đumbira se mrsaZizi505 wrote: 23 Aug 2020, 07:56 Kada se ukoče leđa pomažu oblozi od vrućeg đumbira.
Također ga treba i piti. Ljeti nije preporučeno danju jer može izazvati fotosenzibilnost, zato možete navečer po jednu kafenu kašičicu.![]()

Pokusaj u stojecem stavu savijati nogu unazad i rukom sto vise vuci prema straznjici! prvo jednu pa drugu!Uradi par puta dnevno! Meni je pomoglo!Julia-Klara wrote: 23 Aug 2020, 08:49 Nista ledja, al me koljeno handri par dana. Jakarila se u autu i et... Voltaten krema, tableta, nista... Sad jednom dnevno led i masiram gavezom![]()

Jebo mater dobar sam ja.Ne kontam kako ne mozes to poboljsati? Ja operiso meniskus na jednom koljenu, u drugom mi i dan danas geler,izvadio geler iz vrata, tik u z kicmu bio,iz noge jos jedan...Ruka,prsa,glava,uho,hepatitis izlijecio...Lomio sve sem desne ruke i to je jedini dio tijela gdje nemam oziljak...I ko lampa.Al pazim na vitamine,uvijek aktivan,trening,nesta...Boli na promjenu jbg al nista to.I kad boli, tableta ili sauna ,bazen i prodje...Vjezba,aktivnost,poboljsanje cirkulacije,trening,sauna,setnja,tusiranje,vitamini,ishrana,odmor...Moras se paziti...Julia-Klara wrote: 23 Aug 2020, 08:52 Znamo
Ja vise ni cucnut ne mogumislim, mogu cucnut al ne mogu ustat
Users browsing this forum: Beni and 2 guests