Ima naka spilja pa otale se jamlja u cjev jedno oko haman ima i tristo i jace fi
Dol nize se i oni hlor mece
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I ja sam sokirana da je malcu 9godinaspacebound wrote: 24 Sep 2020, 12:33 S mamom na pijaci, biramo jabuke i nesto joj pricam te kazem - kad sam bila trudna s D. Prekide nas prodavacica da kaze da ne moze da vjeruje da imam dijete. Rekoh, dvoje, stariji 9 godina. OnaKaze, prosla sam ovamo da te dobro pogledam, ja bih rekla da jos ides u skolu.
Usput se i hvalim![]()

Ne mazem se uopste, nicim. Trenutno u kuci ima samo musku nivea kremuvrhbosnica wrote: 24 Sep 2020, 12:38I ja sam sokirana da je malcu 9godinaspacebound wrote: 24 Sep 2020, 12:33 S mamom na pijaci, biramo jabuke i nesto joj pricam te kazem - kad sam bila trudna s D. Prekide nas prodavacica da kaze da ne moze da vjeruje da imam dijete. Rekoh, dvoje, stariji 9 godina. OnaKaze, prosla sam ovamo da te dobro pogledam, ja bih rekla da jos ides u skolu.
Usput se i hvalim![]()
![]()
Pa ti ko curica izgledas... reci kojim se kremama mazes

Pa da mi to kaze jedna osoba i iz neke moguce koristi pa hajd, ali ovo stalno dozivljavam. A i ogledalo imamTAFKAP wrote: 24 Sep 2020, 12:45 Dvoje djece... I još padaš na te folove?
Jesi li bar kupila kilu dvije više nego što si mislila?
Šalim se

Znaci ljepota iznutra... sve je to do domace hrane...spacebound wrote: 24 Sep 2020, 12:43Ne mazem se uopste, nicim. Trenutno u kuci ima samo musku nivea kremuvrhbosnica wrote: 24 Sep 2020, 12:38
I ja sam sokirana da je malcu 9godina![]()
Pa ti ko curica izgledas... reci kojim se kremama mazesI nekakav Nivea urban detox( piling i maska), haman ga kupila prije godinu i po
I jednu Garnier kremicu koja divno mirise, ali od koje su mi kao i od svih drugih krema poiskakale sitne bubuljicice, pa se povlaci po kupatilu dok se ne sjetim da je bacim
Genetika, valjda.

A da mu na kraju svega ispricas pricu o majci, ljubavi i psu?HAVANA wrote: 24 Sep 2020, 14:53 Nista. Cekam. Do sada samo nerviranje. Koliko se dobije murije ako udavis sluzbenika u opstini ili mupu?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests