Hannibal wrote: 05 Oct 2021, 16:36 zene propadaju puno brze od muskaraca ☹
s godinama se debljaju dok nama ostaje atletska figura za zivota. zato treba birati bar 10 godina mladju za braka
E sad ćeš biti buban!
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hannibal wrote: 05 Oct 2021, 16:36 zene propadaju puno brze od muskaraca ☹
s godinama se debljaju dok nama ostaje atletska figura za zivota. zato treba birati bar 10 godina mladju za braka

Cuj ti izjave da u 40tim ne moras razmisljati hoces li ostati trudan.MarlboroGold wrote: 05 Oct 2021, 15:41
Tu postoje oprečni stavovi i tačno je da ima dosta faktora.
Recimo ti kažeš oko 40-e, a tad zna doći do velike krize jer ženski organizam proizvodi sve manje estrogena. Također, dolazi i do "sušenja". Ima masa toga što može praviti problem više nego u dvadesetim i tridesetim. Jedina velika prednost je što više ne moraš razmišljati toliko o tome hoš ostati trudna itd... znate vi to bolje od mene oko menopauze i ostalom u tim godinama.
Najveća želja za seksom, nagoni i libido i kod vas su u dvadesetim, a iskustvo naravno možete graditi u tom periodu u toj mjeri da više ništa i ne morate dodavati vašem repertoaru u tridesetim i kasnije. Naravno i ovdje pilule i ostalo mogu uticati na gubitak želje i volje, ali to je druga priča.

Čekaj da ti Nazif dodjeMarlboroGold wrote: 05 Oct 2021, 16:48 Znao sam
Pa zato i rekoh da vi to znate bolje... ja sam to površno objasnio. Priznajem![]()

Pa ja, sta si ti mislio..

Pa morala sam reagovati kad si lupio zescu glupost.MarlboroGold wrote: 05 Oct 2021, 16:48 Znao sam
Pa zato i rekoh da vi to znate bolje... ja sam to površno objasnio. Priznajem![]()

Ključna riječ je "toliko" jer jeste manja šansa za trudnoću, ali je to opet naravno rizik. To ne kažem ja, već kaže nauka.MunDzi wrote: 05 Oct 2021, 16:58Pa morala sam reagovati kad si lupio zescu glupost.MarlboroGold wrote: 05 Oct 2021, 16:48 Znao sam
Ne da nisi objasnio povrsno, nego si rekao totalnu laz.
Radi tvoje edukacije, samo cu ti reci da zene ostaju trudne i u 50+.
Sve dok zena i dalje proizvodi jajasca tj dok ima mjesecnicu, ona je sposobna da zatrudni.
51 je neka srenja vrijednost kad zena prestane imati mjesecnice.
Jbg, ja misio ses. Nemoj šta zamjerit.

Jake li kljucne rijeci.MarlboroGold wrote: 05 Oct 2021, 17:00
Ključna riječ je "toliko" jer jeste manja šansa za trudnoću, ali je to opet naravno rizik. To ne kažem ja, već kaže nauka.
Nisam rekao da ne ostaju trudne.

Ma ne moze, jer ona se nikad nece skinuti u bilini, jer je utegnuta..

nikad u zivotu ....ni uzeo u rukuanimals wrote: 05 Oct 2021, 17:01 Ja skoro nikad kondom nisam koristio, ali sam ga na vrijeme vadio..
tehnika, jebote..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest