Taare wrote: 15 Nov 2021, 23:18Šta bujrum? Zoveš me da riješimo uživo?General War wrote: 15 Nov 2021, 20:50
Opaa
A ti sa abu hamzinog qurca, sam napises bljuvotine pa onda hajmo na vredjanje kad se zapletes...ok.
Bujrum.

Moderator: Krokodil Behko

Taare wrote: 15 Nov 2021, 23:18Šta bujrum? Zoveš me da riješimo uživo?General War wrote: 15 Nov 2021, 20:50
Opaa
A ti sa abu hamzinog qurca, sam napises bljuvotine pa onda hajmo na vredjanje kad se zapletes...ok.
Bujrum.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Meni je baš fino kada se General ibreti na određenim temama.Melek wrote: 15 Nov 2021, 13:00 Što dajete ovom djeneralu da poleva, šta će vam to? Zar vam nije dosta svoga jada?![]()
Ako misliš na onog Abu Hamzu, još jedna ljudska gromada koji je oslobođen jer je nevin kao i naš general Mahmuljin i mnogi pripadnici 10. brdske brigade koji nikada nisu bili optuženi ali bi se okrivili u generalizaciji brigade na tekstu koji je bio sramotan prijedlog Njihove Stranke. Srećom gradonačelnica Sarajevia se nije dala izmanipulisati.General War wrote: 15 Nov 2021, 20:50OpaaTaare wrote: 15 Nov 2021, 20:36 Ovaj general haman stvarno spao dubajiću sa kamiona.
Kakvo spinovanje, to je nevjerovatno.
Gledaj ti kakva su to poturanja i laži, risto đogo bi se postidio.
Bujrum.

Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2021, 01:36Ako misliš na onog Abu Hamzu, još jedna ljudska gromada koji je oslobođen jer je nevin kao i naš general Mahmuljin i mnogi pripadnici 10. brdske brigade koji nikada nisu bili optuženi ali bi se okrivili u generalizaciji brigade na tekstu koji je bio sramotan prijedlog Njihove Stranke. Srećom gradonačelnica Sarajevia se nije dala izmanipulisati.General War wrote: 15 Nov 2021, 20:50
Opaa
Bujrum.
Nadam se da će Abu Hamzi isplatiti odštetu koja će jednim dijelom kao građanina BiH i iz tvog džepa se platiti. Meni ne smeta iz mog džepa jer nakon jegove patnje rado ću doprinijeti jednim dijelom da mi se ublaži bol.
Zašto pišeš da su nevini pod navodnicima kada je to dokazano i potvrđeno? Ili bi ti mog brata samo zbog izgleda a ne zbog dokaza osudio? To se zove fašizam.General War wrote: 16 Nov 2021, 08:18Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2021, 01:36
Ako misliš na onog Abu Hamzu, još jedna ljudska gromada koji je oslobođen jer je nevin kao i naš general Mahmuljin i mnogi pripadnici 10. brdske brigade koji nikada nisu bili optuženi ali bi se okrivili u generalizaciji brigade na tekstu koji je bio sramotan prijedlog Njihove Stranke. Srećom gradonačelnica Sarajevia se nije dala izmanipulisati.
Nadam se da će Abu Hamzi isplatiti odštetu koja će jednim dijelom kao građanina BiH i iz tvog džepa se platiti. Meni ne smeta iz mog džepa jer nakon jegove patnje rado ću doprinijeti jednim dijelom da mi se ublaži bol.![]()
Ma ja sve nevini, zato si ti razgulio iz rezervata za svaki slucaj, a obican gradjanin svakako placati cjenu "nevinih".

je l' "dzenerale', shta tacno podrazumijevash pod "rezervat", drzavu BiH ili..?General War wrote: 16 Nov 2021, 08:18Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2021, 01:36
Ako misliš na onog Abu Hamzu, još jedna ljudska gromada koji je oslobođen jer je nevin kao i naš general Mahmuljin i mnogi pripadnici 10. brdske brigade koji nikada nisu bili optuženi ali bi se okrivili u generalizaciji brigade na tekstu koji je bio sramotan prijedlog Njihove Stranke. Srećom gradonačelnica Sarajevia se nije dala izmanipulisati.
Nadam se da će Abu Hamzi isplatiti odštetu koja će jednim dijelom kao građanina BiH i iz tvog džepa se platiti. Meni ne smeta iz mog džepa jer nakon jegove patnje rado ću doprinijeti jednim dijelom da mi se ublaži bol.![]()
Ma ja sve nevini, zato si ti razgulio iz rezervata za svaki slucaj, a obican gradjanin svakako placati cjenu "nevinih".

Po navodinicma jer kako moze biti Delic kriv a podcinjeni mu komadanti korpusa nisu krivi za zlocine iste te jedinice? Sto se tice Muslimovica, sacekaj presudu, ne trci pred rudu.Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2021, 10:17Zašto pišeš da su nevini pod navodnicima kada je to dokazano i potvrđeno? Ili bi ti mog brata samo zbog izgleda a ne zbog dokaza osudio? To se zove fašizam.General War wrote: 16 Nov 2021, 08:18
![]()
Ili jednog generala ARBiH.
A sa naših prostora je se uvijek doseljavalo i odseljavalo, kad je trebalo odbranila je se država i nije se karadžićev govor ostvario, sada u miru može svaki građanin BiH da živi na mjesecu ako želi i ako može to priuštiti. U firmi gdje sam radio kolege su mi bile Nijemac, Marokanac, Poljak, Albanac i Austrijanac a brat od tog Nijemca je migrirao u Kanadu.
Pisati tako nešto i misliti da si nekome spustio u doba globalizacije gdje jedan Afrikanac u selu u Nigeriji može tražiti vizu i posao za Austrijii gdje svaka kuća u BiH ima nekoga vani može samo neko ko misli da su ikebane još popularne jer tada vam je se za svaku izrečenu glupost aplaudiralo.

Aha, taj Divjak je aliji bacio cinove zbog "nevinih".bosnjakinja wrote: 16 Nov 2021, 10:49 covjek nevin a neke bosnje ,tacnije fgrovci,bi ga na silu zrtvovali,njima je godilo doduse da je svaki islamsko nastrojeni bosnjo ko i srbin cetnik a jedan divjak neka bude ljudska gromada,znamo sta zelite postici time,postalo je dosadno

..A tebi sto nikako da se dokusure sa tvojim lozenjem, da mozes sa distance se ibretit...naravno da se necemo lagat.The 51st State wrote: 16 Nov 2021, 12:50 tebi su problem bosnjaci sto nekako pregurase apokalipsu, nemoj da se lazemo.

Gosn mali što si ispao iz dubajićevog kamiona, kakve veze ovaj link iz vašeg posta ima sa temom o generalu sakibu mahmuljinu i oslobađajućoj presudi za nesprečavanje tobožnjih zločina?General War wrote: 16 Nov 2021, 12:51Aha, taj Divjak je aliji bacio cinove zbog "nevinih".bosnjakinja wrote: 16 Nov 2021, 10:49 covjek nevin a neke bosnje ,tacnije fgrovci,bi ga na silu zrtvovali,njima je godilo doduse da je svaki islamsko nastrojeni bosnjo ko i srbin cetnik a jedan divjak neka bude ljudska gromada,znamo sta zelite postici time,postalo je dosadno
https://avaz.ba/vijesti/bih/643469/divj ... ismu-aliji
Stvarno, deprimirajuce je ovako nesto citati, kada se zna da internet je takodostupan ako vec drugi dokumeni nisu...

kad budem kod tome ili tensiskom u tranzitu kroz tuz lujavicu ti da se uvjeris i uzivo ne bi li presto svoje frustracije oko dijaspore prosipati.General War wrote: 16 Nov 2021, 12:55..A tebi sto nikako da se dokusure sa tvojim lozenjem, da mozes sa distance se ibretit...naravno da se necemo lagat.The 51st State wrote: 16 Nov 2021, 12:50 tebi su problem bosnjaci sto nekako pregurase apokalipsu, nemoj da se lazemo.

Ima Sud.General War wrote: 16 Nov 2021, 12:45Po navodinicma jer kako moze biti Delic kriv a podcinjeni mu komadanti korpusa nisu krivi za zlocine iste te jedinice? Sto se tice Muslimovica, sacekaj presudu, ne trci pred rudu.Naseef Mushroom wrote: 16 Nov 2021, 10:17
Zašto pišeš da su nevini pod navodnicima kada je to dokazano i potvrđeno? Ili bi ti mog brata samo zbog izgleda a ne zbog dokaza osudio? To se zove fašizam.
Ili jednog generala ARBiH.
A sa naših prostora je se uvijek doseljavalo i odseljavalo, kad je trebalo odbranila je se država i nije se karadžićev govor ostvario, sada u miru može svaki građanin BiH da živi na mjesecu ako želi i ako može to priuštiti. U firmi gdje sam radio kolege su mi bile Nijemac, Marokanac, Poljak, Albanac i Austrijanac a brat od tog Nijemca je migrirao u Kanadu.
Pisati tako nešto i misliti da si nekome spustio u doba globalizacije gdje jedan Afrikanac u selu u Nigeriji može tražiti vizu i posao za Austrijii gdje svaka kuća u BiH ima nekoga vani može samo neko ko misli da su ikebane još popularne jer tada vam je se za svaku izrečenu glupost aplaudiralo.
Tvoj brat ako je komandir neke jedinice snosi komandnu odgovornost za djela te jedinice...zato sluze oficiri.
Jesi li kad radio sa kakvim srbinom ili Hrvatom? Je li uopse se druzio sa nekim van svog etnickog prostora? Nije meni problem afrikanac iz nigerije, nego dopisni patriJoti koji se ne ustrucavaju izliva ksenofobije sa sigurne distance...a ne dijaspora.

Ko je sta mogao "al kaida" postovatelju objasnitTaare wrote: 16 Nov 2021, 13:00Gosn mali što si ispao iz dubajićevog kamiona, kakve veze ovaj link iz vašeg posta ima sa temom o generalu sakibu mahmuljinu i oslobađajućoj presudi za nesprečavanje tobožnjih zločina?General War wrote: 16 Nov 2021, 12:51
Aha, taj Divjak je aliji bacio cinove zbog "nevinih".
https://avaz.ba/vijesti/bih/643469/divj ... ismu-aliji
Stvarno, deprimirajuce je ovako nesto citati, kada se zna da internet je takodostupan ako vec drugi dokumeni nisu...

Moja muka si ti kao tipican zadrti ksenofob a ne bosnjaci, iz kojih se neprestano krijes a meni imputiras...a super ako navracas, imat ces prilike da pokazes sta znas opatriotizmu ne sikiraj se...I ja svracam kod Tome na prasetinu nekad nedeljom...pa et.The 51st State wrote: 16 Nov 2021, 13:00kad budem kod tome ili tensiskom u tranzitu kroz tuz lujavicu ti da se uvjeris i uzivo ne bi li presto svoje frustracije oko dijaspore prosipati.General War wrote: 16 Nov 2021, 12:55
..A tebi sto nikako da se dokusure sa tvojim lozenjem, da mozes sa distance se ibretit...naravno da se necemo lagat.
dakle, teska te muka spopala sto bosnjaci ikako imaju glas i stav koji se uzima kako tako u obzir.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest