![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sjedio sam u Doboju na terasi jednog kafica...cekao da automehanicar sredi auto.MarlboroGold wrote: 03 Apr 2022, 10:34 Krive su jer ih boli tuki za uslove u kojima radnici rade. Al jbg money talks.

Zbog guzice je postao popularan.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

gledas indijske.Morgen wrote: 03 Apr 2022, 10:46 Već pre jedno 3 godine ja sam rekla da nema serije u kojoj nema jedan gay par. Sad i razumem zašto. Sa predoziranjem te tematike žele da ljudi shvate da je homoseksualizam nešto normalno. Nisam sigurna da li je to ispravan put. Ja sam, čime mogu i da se pohvalim, jako tolerantna osoba i ja sam to već prihvatila kad sam bila vrlo mala. Ali iskreno, to predoziranje mi ide jako na živce. Maltene u svakom filmu u svakoj seriji ima jedan homoseksualni par. Stvarno u svakom

Nesto najgore sto postoji na tv-u. Stalno nesto njaču, pevsju, plaču, plešu. Žene mi nisu lepše.Duh wrote: 03 Apr 2022, 12:30gledas indijske.Morgen wrote: 03 Apr 2022, 10:46 Već pre jedno 3 godine ja sam rekla da nema serije u kojoj nema jedan gay par. Sad i razumem zašto. Sa predoziranjem te tematike žele da ljudi shvate da je homoseksualizam nešto normalno. Nisam sigurna da li je to ispravan put. Ja sam, čime mogu i da se pohvalim, jako tolerantna osoba i ja sam to već prihvatila kad sam bila vrlo mala. Ali iskreno, to predoziranje mi ide jako na živce. Maltene u svakom filmu u svakoj seriji ima jedan homoseksualni par. Stvarno u svakom
nema homo, a i zene su ti ljepse...

Poenta je?Duh wrote: 03 Apr 2022, 11:54Sjedio sam u Doboju na terasi jednog kafica...cekao da automehanicar sredi auto.MarlboroGold wrote: 03 Apr 2022, 10:34 Krive su jer ih boli tuki za uslove u kojima radnici rade. Al jbg money talks.
Preko poljane ogromna baustele...vise zgrada sa po 6 ili 7 etaze
Balkoni...divota.
Nesto mi nije u redu. Izgledalo mi cisto i neobicno, sve dok nisam vidio nekog jaru u bijelom na 5. spratu.
Pa ni jedne zastitne ograde....ni 1 m daske na kilometrima balkona.
Strasno je u rs.

Samo ograda srbina spasava.MarlboroGold wrote: 03 Apr 2022, 13:18Poenta je?Duh wrote: 03 Apr 2022, 11:54
Sjedio sam u Doboju na terasi jednog kafica...cekao da automehanicar sredi auto.
Preko poljane ogromna baustele...vise zgrada sa po 6 ili 7 etaze
Balkoni...divota.
Nesto mi nije u redu. Izgledalo mi cisto i neobicno, sve dok nisam vidio nekog jaru u bijelom na 5. spratu.
Pa ni jedne zastitne ograde....ni 1 m daske na kilometrima balkona.
Strasno je u rs.

Sta se ovaj ibreti vliko?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests