Zar je tesko shvatiti da postoje osobe koje imaju neke svoje granice i ne zele se saliti na taj nacin? Cak, ne moze se reci da bilo kojim postupkom izazivaju reakcije tipa "dobra sisa, dobar guz, dobar batak, mrcio bih te isl".Matan wrote: 17 Apr 2022, 11:00Kad ne kontas zezanciju, sta da ti radim..spacebound wrote: 17 Apr 2022, 10:40
O Boze, slucajno sam lajkala.
Fuj na post!
Evo ja se kacim i to ne znaci da zelim da me iko od vas tare, ja poremecenog razmisljanja, a pogotovo ne zelim odvratne insinuacije i prost govor
Sram te bilo.
Sve sto sam napisao, je zezancija bila..
nisam ja perverzan, ko sto ti mislis..
Cemu onda slicna dobacivanja takvim osobama koje to ne zele, ne traze i ne smatraju to ikakvom zajebancijom?
Nije u pitanju ni Pariz ni Berlin pa da ne znamo kome sta pisemo i da nam je neko nepoznat.
Meni se npr nikako ne svidjaju zezancije sa osobama koje su religiozne. Bez obzira koja je religija u pitanju. Ne volim da se ti ljudi ismijavaju i ponizavaju pod isprikom "zezancije" i tu nemam nikakvih popustanja za bezobrazluk.
Nisam nikakav vjernik al et smeta mi. Ne znam sto.
Tako svakome nekome nesto smeta. Jos ako stavi do znanja da mu te zezancije ne prijaju ili cak smetaju, stvarno treba biti dorat pa nastaviti.