Ne volim ni ja, nemam vremena, a ni zivota za bespotrebne svadje tako da razumijem Shadow i nadam se da ce se vratiti.
Shadow ako ikada ovo procitas, ziva i zdrava bila, ti si predivno stvorenje
Moderator: VIP

Ne volim ni ja, nemam vremena, a ni zivota za bespotrebne svadje tako da razumijem Shadow i nadam se da ce se vratiti.

De ba, zajebi cao.Shadow wrote: 19 Jun 2022, 23:09 Necu pisat o dojmovima. Ima raznih. I lijepih i onih manje lijepih.
Veceras sam bas onako prodiskutovala sama sa sobom..i dosla do zakljucka da nikad nikog nisam uvrijedila (do sinoc na temi) nikog ruzno pogledala, i nikom prostor ugrozila, mislim. Ako i jesam nekad nesto, izvinjavam se zaista. Nije bilo sa namjerama da nekog ponizim, unizim i slicno. I tako, ja sam sa sobom mirna. Pogotovo kad pricam. Pa cu lakse na spavanje veceras.
Nego, meni dalje od ovog nema. Vrijeme je da se krene.
Necu kukat Maji po pp, nisam to nikad ni radila. Ali avaj sad. Ostavljam vam ovdje svima za uspomenu.
Mozete da nastavite, kazete sto god, dodate po zelji.
Uvrijedila se princeza i jos poneku gadost. To obavezno. Nije mi bitno.
Cuvaj se forume. Mozes ti bolje. Uzdigni se.
Pozdrav za sve, da ne nabrajam u vjecnost..
Za sve koji su dragi, najdrazi. Pozdrav i za one sa kojima sam se samo sretala.
Cuvajte se.
I eto ćao.

Shadow wrote: 19 Jun 2022, 23:09 Necu pisat o dojmovima. Ima raznih. I lijepih i onih manje lijepih.
Veceras sam bas onako prodiskutovala sama sa sobom..i dosla do zakljucka da nikad nikog nisam uvrijedila (do sinoc na temi) nikog ruzno pogledala, i nikom prostor ugrozila, mislim. Ako i jesam nekad nesto, izvinjavam se zaista. Nije bilo sa namjerama da nekog ponizim, unizim i slicno. I tako, ja sam sa sobom mirna. Pogotovo kad pricam. Pa cu lakse na spavanje veceras.
Nego, meni dalje od ovog nema. Vrijeme je da se krene.
Necu kukat Maji po pp, nisam to nikad ni radila. Ali avaj sad. Ostavljam vam ovdje svima za uspomenu.
Mozete da nastavite, kazete sto god, dodate po zelji.
Uvrijedila se princeza i jos poneku gadost. To obavezno. Nije mi bitno.
Cuvaj se forume. Mozes ti bolje. Uzdigni se.
Pozdrav za sve, da ne nabrajam u vjecnost..
Za sve koji su dragi, najdrazi. Pozdrav i za one sa kojima sam se samo sretala.
Cuvajte se.
I eto ćao.

Evo save i da imasMorgen wrote: 19 Jun 2022, 23:58 Pa dobro rume (mila kunis gif)
Ali sad radimo na tome da shadow ne ode

Svaki drugi post se žališ na žene...

Etoga sad pisajChan wrote: 20 Jun 2022, 00:04 Stvar je u tome što ipak ne možeš gledati na druge spram sebe... nismo svi isti.

Pa et, koga cemo sad u kukuruzima derat

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests