Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9982 times
- Been thanked: 11863 times
- Status: Offline
Re: Ukrajina
E izvini, vidim da si se taman zaletio, da tvojih deset postova bude zadnje na temi, a ja nekulturno utrčao
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 163 times
Jelde bilo se vraceno iz JNA ko nesposoban , vidljivo jeMelek wrote: 23 Jul 2022, 12:28 To su te dalekometne odmazde koje nam tačno govore kad su rusi negdje popušili. Loše, ali u principu ipak dobre vijesti.
- rocko
- Inventar foruma

Jesi vidio snimak, tornada drito u skladista i to po noci kad nema civlia na ulicama.Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 00:59rocko wrote: 24 Jul 2022, 00:48 nego tornado drito u skladiste municije, zato Zelinskom se prividjaju spijuni
Koij tornado, šta to ti fantaziraš?
Mora da si slušo Trumpov govor, prije dolaska na forum.
Oni ciljeve na zemlji, gađaju PZ grmećim štapovima, a ti tu pričaš o preciznom pogotku![]()
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3956 times
- Been thanked: 7320 times
- Status: Online
Cini mi se da ti ne volis Rusiju nimalo.. 
Last edited by Matan on 24 Jul 2022, 01:07, edited 1 time in total.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- rocko
- Inventar foruma

Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 00:59rocko wrote: 24 Jul 2022, 00:48 nego tornado drito u skladiste municije, zato Zelinskom se prividjaju spijuni
Oni ciljeve na zemlji, gađaju PZ grmećim štapovima, a ti tu pričaš o preciznom pogotku![]()
Gledaj preciznosti u tacno u metu.
- rocko
- Inventar foruma

Volio ne volio realnost je da EU odobri 500 miliona Eura za kupovinu municije i orudza ( istrosili se saljuci Ukrajini) pa sad cekaj da njemu se digne da se okrene na evropu, ima OSBiH vise orudza i municje za ista nego sva EU.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

rocko wrote: 24 Jul 2022, 01:07Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 00:59
Gledaj preciznosti u tacno u metu.
I šta ti je ova skalamerija? Gdje piše i gdje se vidi da je vojna meta i da je pogođena u sredu?
Jel ti jasno, koliko si proziran, s tom rusofilijom? Čudo ne pišeš ćirilicu
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9164 times
- Been thanked: 5859 times
A zasto je gosn Roćko ovako navijacki ostrašćen na stranu Rusa?
Ja sam, a ocito i većina nas ovdje, na strani Ukrajine i to iz prostog razloga sto Rusi podrzavaju četnike bez trunke zadrske.
Njihovo jačanje direktno puše u jedra genocidašima i zato, iz strogo ličnih interesa, naginjemo Ukrajincima.
Da sad ostavimo po strani međunarodno pravo koje su Rusi prekrsili napadom na suverenu zemlju i sl., a sto bi takođe svakog neutralnog promatrača trebalo da odredi kao nekoga ko podrzava Ukrajinu.
Realno i Ukrajince je bolio međunožje za nama pa moze i nas za njima, ali direktno politički i vojno je za nas bitno da Ukrajina uspije u odbrani od orkčina.
I sad imas nekog ko od samog početka demantuje sve ukrajinske uspjehe i favorizuje ruske.
Kao objektivan, sta li?
Kakav mentalni sklop u pm.
Ja sam, a ocito i većina nas ovdje, na strani Ukrajine i to iz prostog razloga sto Rusi podrzavaju četnike bez trunke zadrske.
Njihovo jačanje direktno puše u jedra genocidašima i zato, iz strogo ličnih interesa, naginjemo Ukrajincima.
Da sad ostavimo po strani međunarodno pravo koje su Rusi prekrsili napadom na suverenu zemlju i sl., a sto bi takođe svakog neutralnog promatrača trebalo da odredi kao nekoga ko podrzava Ukrajinu.
Realno i Ukrajince je bolio međunožje za nama pa moze i nas za njima, ali direktno politički i vojno je za nas bitno da Ukrajina uspije u odbrani od orkčina.
I sad imas nekog ko od samog početka demantuje sve ukrajinske uspjehe i favorizuje ruske.
Kao objektivan, sta li?
Last edited by Mister No on 24 Jul 2022, 01:16, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
- rocko
- Inventar foruma

To ti je Tornado S raketa 7.60 metara, 300mm i dometa 120 km ,Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 01:11
I šta ti je ova skalamerija? Gdje piše i gdje se vidi da je vojna meta i da je pogođena u sredu?
a vidisli kako eksplodira "humanitarana pomoc"
ja koliko znam cirilica je ravnopravna u Bosni i Hercegovini
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

rocko wrote: 24 Jul 2022, 01:16To ti je Tornado S raketa 7.60 metara, 300mm i dometa 120 km ,Krokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 01:11
Ja tu ne vidim ništa. Taj klip je smijurija. Pukla neka eksplozija i to je sve.
- rocko
- Inventar foruma

A Ukrajinci su poznati kao veliki prijatelji Bosne i Bosnjaka,Mister No wrote: 24 Jul 2022, 01:16 A zasto je gosn Roćko ovako navijacki ostrašćen na stranu Rusa?
Kao objektivan, sta li?
Jebo ba medjunarodno pravo pusti se ba toga, gdje bi mi stigli ono sto bi W. Rekao cekamo vas u Iraku ili snama ili protiv nas.
Upravo bitno je sagledati kolika je opasnost za evropu , navijacki gledati i vikat uspejvaju Ukrajinci dok oni svaki dan gube terirotiju je bolestan mentalni sklop na nivou nece biti rata,spavaj te mirno, ono meni po carsiji hodaju rezervisti sto ratuju po Hrvatskoj , a familija u malo daljim urbanijim djelovima Bosne prica kako toga nece biti kod nas ono fina gradska raja.
- rocko
- Inventar foruma

prvo nisi vido onliki MIG sad nevidis eksplozije ,haj ti u ponedeljak kod oftalmologa a the guradian je provjereni pro ruski medijiKrokodil Behko wrote: 24 Jul 2022, 01:18rocko wrote: 24 Jul 2022, 01:16
To ti je Tornado S raketa 7.60 metara, 300mm i dometa 120 km ,
Ja tu ne vidim ništa. Taj klip je smijurija. Pukla neka eksplozija i to je sve.
- Mister No

Niđe veze ti upis.
Da su Rusi na liniji bezrezervne podrske Bošnjacima imalo bi.
The Dark Side Of The Forum...
- rocko
- Inventar foruma

zAto moras znati neprijatelja i kakve su mu mogucnosti , samozavarvanje vodi u propast, problem je sto mnogi su uljukani propagandom a kad zakucaju na vrata dodju na toprak kasno je , nego realnost da se bude spremno pa ako je lazna uzbuna nikom nista. Jer ovakvi ratovi a posebno kad oni husakju srbe na Bosnu i Crnu Goru puknu po nasim ledjima. lako ce Francuzi i italijani nego gledati svoj intres i realno situaciju koliko je opasna za nas.Mister No wrote: 24 Jul 2022, 01:22 Niđe veze ti upis.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24235 times
Pa sta predlazes, da salju dobrovoljce iz Bosne u cecence, kod onog kadirova?rocko wrote: 24 Jul 2022, 01:26zAto moras znati neprijatelja i kakve su mu mogucnosti , samozavarvanje vodi u propast, problem je sto mnogi su uljukani propagandom a kad zakucaju na vrata dodju na toprak kasno je , nego realnost da se bude spremno pa ako je lazna uzbuna nikom nista. Jer ovakvi ratovi a posebno kad oni husakju srbe na Bosnu i Crnu Goru puknu po nasim ledjima. lako ce Francuzi i italijani nego gledati svoj intres i realno situaciju koliko je opasna za nas.Mister No wrote: 24 Jul 2022, 01:22 Niđe veze ti upis.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24235 times
Pa naravno da neces, kao sto nece niko ko bar ima malo zdrave pameti.
Satra se da nas ubijedi kako ce nas rusi sve pobit ako im ne pustimo da pokolju ukrajince, i da treba gledat svoja posla.
Kad dodju po njega on ce im reci, ja sam navijo za vas, Allaha mi, i oni ce rec dobro, ti sad mores imat Bosnu, posto si dobar neki strateg.
Satra se da nas ubijedi kako ce nas rusi sve pobit ako im ne pustimo da pokolju ukrajince, i da treba gledat svoja posla.
Kad dodju po njega on ce im reci, ja sam navijo za vas, Allaha mi, i oni ce rec dobro, ti sad mores imat Bosnu, posto si dobar neki strateg.
Dozvolite da se obratimo