Ja te samo kova mogu gadjati. Ako voda ne pomogne, iskoristi kantu.
Moderator: VIP

Ne uzivam ni najmanje. Ti bi uzivala na ovakve komentare? Sta je tebi?

Lavlje_srce wrote: 10 Aug 2022, 20:38Ne uzivam ni najmanje. Ti bi uzivala na ovakve komentare? Sta je tebi?

Ma ja ba, standardno. 'Nasa' prefrigana posla, jos se time ponose.Mundzira wrote: 10 Aug 2022, 20:50 E to je to, kad sa strane pocnu doljevati ulje na vatru.
A i ovaj koraci je u poslednje vrijeme postao pravi filozofcic.

Ma cini ti se.Lavlje_srce wrote: 10 Aug 2022, 20:53Ma ja ba, standardno. 'Nasa' prefrigana posla, jos se time ponose.Mundzira wrote: 10 Aug 2022, 20:50 E to je to, kad sa strane pocnu doljevati ulje na vatru.
A i ovaj koraci je u poslednje vrijeme postao pravi filozofcic.

Oops, pardon. To je taj nadaleko poznati bosanski humor; podapni, ismij, ponizi, napravi budalom..(dodaj po zelji). Da, buahaha. Lece se kompleksi.

Samo da napisem da ovo povlacim. Kao sto sam napisala cijenila sam te zbog toga sto mi se cinilo da si dobar otac svom djetetu, i ne mislim da si glup. Cisto jaranski kao sto sam vec napisala na ovoj temi. Medjutim ti imas i strasnu trolersku stranu. Gnusnu, rusilacku, degutantnu, bez imalo uvazavanja prema drugom covjeku.Lavlje_srce wrote: 09 Aug 2022, 22:05Ti nisi na spisku nabahatijih i svasta lanes bez potrebe, ali ima par stvari zbog kojih te cijenim, pa bujrum kad dodjes u Sarajevo.insomnia wrote:Bome ja bih. Da se ne lazemo. Nisam haman karakter

Users browsing this forum: Koraci_u_noci and 1 guest