I sad neće znati šta sa sobom.
Ta je ptičurina čini mi se ipak bila muško...

I sad neće znati šta sa sobom.

Fuddo wrote: 05 Dec 2022, 16:03Naravno da ne moze.Julia-Klara wrote: 05 Dec 2022, 15:58 Da li vi stvarno mislite da vas/nas neko moze nagovoriti da volimo (da nas privlaci) isti spol?
Medjutim, ne radi se o tome.
Razumijem ja da se fura ta tolerantnost, da ima ljudi koji su takvi kakvi jesu, da ih ne treba sikanirati, izopcavati,
Al malo je ovo ipak komplikovanije nego sto se cini, ovo se vec gura kao nesto sto je cool, i onda stvaras ambijent kako je pozeljno biti gay. Kad to trpas u glavu maloj djeci, oni ce to i prihvatiti, i oni sto nisu gay ce zarad popularnosti to pocet furat.
Treba to malo suptilnije, ovo je vec malkice agresivno.

Upajcat
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mogu ti kao od pale nabrojati najmanje deset ovdašnjih forumaša koji razmišljaju isto kao i ja.Dori wrote: 05 Dec 2022, 16:21Podsjeti me na intervju sa onim tatom od frajera sto je skoro pucao u gay klubu u Americi. Ne znam jesi gledao?Laser wrote: 05 Dec 2022, 16:13 Kad bih morao birati između dvije totalne krajnosti, da li će dijete biti fini pošteni peder ili đilkoš, krkan i kabadahija, biram ovo drugo.![]()
Na prvu pomislio da mu je sin gay, pa se iznervirao…..Odahnuo kad je čuo da mu je sin ubica![]()
Meni je to bilo strašno. Nije ni čudo da je dijete ispalo takvo….

I neka mahne litar sljive , kilo janjetine i dulum lukaFuddo wrote: 05 Dec 2022, 16:54 Jebiga, vi iz jednog ekstrema u drugi
Ko da je sam opcija da, jal bude peder, jal ubica neki
Nek bude normala, guzi dobre trebe, i ne dira nikog.
A nek se zna i pobit kad treba.

Ljubi ga majka ,kako je njegovoj mami kada zna da mu ga ovaj zavuce u pakas ![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

I zvekne radu manojlovic

Disney had condemned Florida's LGBTQ legislation dubbed as "don't say gay" bill by critics, which bans classroom instruction on sexual orientation or gender identity for children in kindergarten through third grade.
Disney did not respond to a request for comment.[/img]

Ma nista...Rudolph wrote: 05 Dec 2022, 17:03Ljubi ga majka ,kako je njegovoj mami kada zna da mu ga ovaj zavuce u pakas
![]()

pa postoji rating za svaki film, PG13 i tako to..Duh wrote: 04 Dec 2022, 16:19pa postoje ipak godine, kad se sta treba vidjeti, saznati...Koteljubi_kadnisamtu wrote: 04 Dec 2022, 16:16 Mi Bosanci obozavamo da pametujemo i da namecemo svoje stavove i vjerovanja pa cak i stranoj filmskoj industriji.
Sve sto se nudi javno, mozes uzeti ili ne. Ako ti se ne svidja moja jabuka iz baste onda idi na pijacu pa kupi.
Tako i film, ne vodite svoju djecu u kino ako mislite da film nije za njih.
Ali nemojte braniti drugima da pogledaju. Ja zelim da moje dijete zna da postoje i drugaciji od njih i da je to sasvim ok.

ma sve ti je to isto, bajke ko bajke, ili nase ili strane kad ih procitas najezis se
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest