Julia-Klara wrote:podebljavam! njih dvoje na crvenom tepihu, Brangelina bi crkla od zavistiJaca wrote:Lanci i Konsultant
Jos I da sanjom imam posla
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Julia-Klara wrote:podebljavam! njih dvoje na crvenom tepihu, Brangelina bi crkla od zavistiJaca wrote:Lanci i Konsultant

Rum wrote:lanci i pasaga
maja i jonas
zagor dust i katja

Tigris wrote:Rockefeller wrote:Hajte nadjite i meni šta i recite mi šta nije haram/grijeh?
evo naci cu ti ja ..............sebe a ?![]()
haram je ako se ne sparimo oci moje![]()
..............ja i iz begovske kuce a ti Rokfeler .........vazda sam voljela tu porodicu
![]()
haram je ako si slagao prezime![]()

ehsss,,,ako ga JulijI prepustis nema od njegovih postova nista ,Peggy Sue wrote:Kad vec ne moze mirallem i peglica (ovaj nadimak mi je neko dao i super mi je, hahaha), ondaK
mirallem i JK... S tim da ja zadrzavam pravo da se mirallemovim postovima smijem do suza...
Peggy Sue wrote:Kad vec ne moze mirallem i peglica (ovaj nadimak mi je neko dao i super mi je, hahaha), ondaK
mirallem i JK... S tim da ja zadrzavam pravo da se mirallemovim postovima smijem do suza...
tako djelujem na muskinjeCalla wrote:ehsss,,,ako ga JulijI prepustis nema od njegovih postova nista ,Peggy Sue wrote:Kad vec ne moze mirallem i peglica (ovaj nadimak mi je neko dao i super mi je, hahaha), ondaK
nestat ce brze no sto je dosao na forum
Ima da ti nadjem jednog danca i da te dovedem ovamo.Julia-Klara wrote:niko ga i ne prisvaja...molim ne spajajte me sa mirallemom ni sa jos jednim forumasem (ko god bio) ... ustvari nemojte ni sa kim...najbolje me objesite odmah
fala
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests