Kako se svađate?
Moderator: Krokodil Behko
- Lanci
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
- Status: Offline
Re: Kako se svađate?
Nevolim svadje nikako,,I ako dodje razloga za to uvijek pokusavam na neke druge nacine da se to rijesi,
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
što sam stariji manje mi se da a nije da nisam bio majstror,jebo je majku ko se na mene zakačio..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Rockefeller
- Aktivni forumaš

Diplomatski pokušavam izbjeći svadju kad god je to moguće. A ako nije urlam, 'sujem šta mi padne na pamet. Onda se smirim i to je to, al' to je prerijetko. Ja se ne nerviram lako. 
Like Frankie said I did it my way!
Waving your banner all over the place
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
- Sitna buranija

moj stil svađanja je provokacija kad me netko naljuti ja ne psujem nego provociram i
zejebavam,onako flegmanski kroz rječi tražim način da mu spustim ali ne pokazujem ljutnju tako
kod sugovornika izazovem još veći bjes,ne volim psovat i bjesnit.
ako mi se zamjerio onda počnem i lagat,tako može doći i do fizike
zejebavam,onako flegmanski kroz rječi tražim način da mu spustim ali ne pokazujem ljutnju tako
pitanje mi jedno davno na um padne moj debeli hlade zašto ljudi rade
....cutanjem...
a nekad,jezikam do Mjesece se cuje
sve zavisi kad i gdje.....kome 
a nekad,jezikam do Mjesece se cuje
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8534 times
- Been thanked: 20244 times
Hajmo se posvađati da te vidim na djelukim jong un wrote:moj stil svađanja je provokacija kad me netko naljuti ja ne psujem nego provociram i
Vidi ga nema avatar uuuaaaaa
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
kim jong un wrote:moj stil svađanja je provokacija kad me netko naljuti ja ne psujem nego provociram i
..cak si se nazvao i lazovom.....uuuuuuuuu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Fino,,kazem sta imam iako mnogima ne pashe to ali sta cu ja. Ali i to pokusavam da izbjegnem ako ikako mogu, jer mnogo puta sam se zahvalila Bogu dragom da te osobe nisu bile u tom datom momentu dostupne .
siromah nema sta a bogatas nema kad
Ovisi o khh situaciji. Citav arsenal povisenih tonova imam u pricuvi ako svadju zapodijevam s nekim do kog mi je stalo. Od prepirki s ljudima nevrijednima moje paznje...najcesce se branim sutnjom, a ukoliko raspolozenje to mi.dopusta...ubacim pokoji zajedljiv komentar sto suprotstavljenu mi stranu najcesce dovodi do ludila i skidanja mi svetaca s neba. Nikad na primitivizma takovog naznaku ja uzvratila nisam opcenjem s majkama, rodbinom i pas-sisavcima, a ponajmanje s boga opsovanjem.
Priznajem, cesto fali mi takta...pa priopcenja kakova izdajem u sasvim neprikladnim trenucima, pocesto uzrokom su nesporazumaka, u cemu moj pokusaj da opravdam se iskrenoscu umno-drumskom, rezultira jos i vecim podizanjem tenzija. Onda kao vicem...mada, uvjerena sam, ja samo tako...malo khh glasno govorim
Priznajem, cesto fali mi takta...pa priopcenja kakova izdajem u sasvim neprikladnim trenucima, pocesto uzrokom su nesporazumaka, u cemu moj pokusaj da opravdam se iskrenoscu umno-drumskom, rezultira jos i vecim podizanjem tenzija. Onda kao vicem...mada, uvjerena sam, ja samo tako...malo khh glasno govorim
od prve zvijezde ravno...čekaj me...tamo
-
kim jong un
- Sitna buranija

možemo ali ako si zgodna i još budeš imala fine cice bojim se da ću bit poraženMaja wrote:Hajmo se posvađati da te vidim na djelukim jong un wrote:moj stil svađanja je provokacija kad me netko naljuti ja ne psujem nego provociram i
Vidi ga nema avatar uuuaaaaa
što će mi avatar kao da avatar nešto znači ili predstavlja
-
kim jong un
- Sitna buranija

ne lažov si ako te drugi proglase takvimPasaga wrote:kim jong un wrote:moj stil svađanja je provokacija kad me netko naljuti ja ne psujem nego provociram i
..cak si se nazvao i lazovom.....uuuuuuuuu![]()
:aaaa
ako sam sebi kažeš a drugi imaju povjerenja u tebe znači nisam lažov.
laž je dobro oružje u životu bolje od pravog oružja
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
Joj ja ne mogu insana sa kreštavim,skičavim tonovima kad tjeraju svoje........reci brate sve na crnoj zemlji,ali normalnim glasom,nemoj mi kreštati kraj uha ko kokoš,to baš ne tolerišem nikako.....nedam takvog tona i živio.....
.......negdje treba povući granicu.....to je moja 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times
Zagorka wrote:Joj ja ne mogu insana sa kreštavim,skičavim tonovima kad tjeraju svoje........reci brate sve na crnoj zemlji,ali normalnim glasom,nemoj mi kreštati kraj uha ko kokoš,to baš ne tolerišem nikako.....nedam takvog tona i živio............negdje treba povući granicu.....to je moja
da bi izbjegli takve situacije....jer ljudi su previse bezobrazni...
to treba uradit na samom startu.
Jer...dobar i budala su braca...
to ljudi koriste....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10302 times
- Been thanked: 12179 times
A što kraj uha?Zagorka wrote:Joj ja ne mogu insana sa kreštavim,skičavim tonovima kad tjeraju svoje........reci brate sve na crnoj zemlji,ali normalnim glasom,nemoj mi kreštati kraj uha ko kokoš,to baš ne tolerišem nikako.....nedam takvog tona i živio............negdje treba povući granicu.....to je moja
Jel' to ko se sa tobom svađa, mora stajati baš blizu pa ako ti se šta ne dopadne, da ga lakše dohvatiš?
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
ne doslovce,naravno,ali da,ideja je svakako primamljivaKrokodil Behko wrote:A što kraj uha?Zagorka wrote:Joj ja ne mogu insana sa kreštavim,skičavim tonovima kad tjeraju svoje........reci brate sve na crnoj zemlji,ali normalnim glasom,nemoj mi kreštati kraj uha ko kokoš,to baš ne tolerišem nikako.....nedam takvog tona i živio............negdje treba povući granicu.....to je moja
Jel' to ko se sa tobom svađa, mora stajati baš blizu pa ako ti se šta ne dopadne, da ga lakše dohvatiš?Hej pa i sama si rekla da treba povući granicu.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10302 times
- Been thanked: 12179 times
Ma ne vjerujem ti ništa. Siguran sam da je to zbog toga, što jedva čekaš da se pomiriš sa predmetom svađanja pa je poželjno da bude u blizini da mu se lakše okačiš oko vrata. Romantično....mora se priznati. Ma znao sam ja da si ti dobrica i anđelak koji ne voli da se svađa.Zagorka wrote:ne doslovce,naravno,ali da,ideja je svakako primamljivaKrokodil Behko wrote:A što kraj uha?Zagorka wrote:Joj ja ne mogu insana sa kreštavim,skičavim tonovima kad tjeraju svoje........reci brate sve na crnoj zemlji,ali normalnim glasom,nemoj mi kreštati kraj uha ko kokoš,to baš ne tolerišem nikako.....nedam takvog tona i živio............negdje treba povući granicu.....to je moja
Jel' to ko se sa tobom svađa, mora stajati baš blizu pa ako ti se šta ne dopadne, da ga lakše dohvatiš?Hej pa i sama si rekla da treba povući granicu.
Kako god treba. Mogu biti smiren i zahebavati se u tom trenutku a nekad se ne mogu kontrolisati. Zavisi s kim i oko čega je.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
...cutanjem,naj vise,mada ako neko zbilja dira"ono sto ga se ne tice,ili vrijedja.....e tu se ne mogu zaustaviti...rijecita" sam..

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.