Ako nije i kuci naucio nece ni u vojsci.
Sam se ludji vrati.
Rodi sebi pa ga salji da ga neki bizon maltretira.
Moje nece.
Fino mu je kod babe. Neka ga.
Moderator: Krokodil Behko

Odavno nisi nesto pametnije napisaoFuddo wrote: 14 Jun 2023, 18:11Ako nije i kuci naucio nece ni u vojsci.
Sam se ludji vrati.
Moje nece.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa, između ostalog, poenta i jest u tome da ga maltretira neki bizon i da mu nije fino kao kod babe.Fuddo wrote: 14 Jun 2023, 18:11Ako nije i kuci naucio nece ni u vojsci.
Sam se ludji vrati.
Moje nece.

Bizi, nosi to.Laser wrote: 14 Jun 2023, 18:35Pa, između ostalog, poenta i jest u tome da ga maltretira neki bizon i da mu nije fino kao kod babe.Fuddo wrote: 14 Jun 2023, 18:11
Sam se ludji vrati.
Moje nece.
Svaki muškarac bi morao osjetit kako je to kad nemaš kud nego se podvrgnut nekom yebenom autoritetu. Dole tvrdo, gore visoko, okolo zidine ili žica, unutra nadrkani kaplar, poručnik i kapetan. Rade od tebe šta god požele, ne možeš im ništa, država ih štiti.
Otac i majka nisu sposobni podvrgnut svog ljubimca takvom tretmanu, a potreban je, većini momaka je potreban.

Ima i civilno..
Kad bih, ne daj Bože, živio u Amerikama i kad bih imao sina, svakako bih ga dao u marince da ga tamo izhandre neko vrijeme.Fuddo wrote: 14 Jun 2023, 18:38Bizi, nosi to.Laser wrote: 14 Jun 2023, 18:35
Pa, između ostalog, poenta i jest u tome da ga maltretira neki bizon i da mu nije fino kao kod babe.
Svaki muškarac bi morao osjetit kako je to kad nemaš kud nego se podvrgnut nekom yebenom autoritetu. Dole tvrdo, gore visoko, okolo zidine ili žica, unutra nadrkani kaplar, poručnik i kapetan. Rade od tebe šta god požele, ne možeš im ništa, država ih štiti.
Otac i majka nisu sposobni podvrgnut svog ljubimca takvom tretmanu, a potreban je, većini momaka je potreban.
Da sam se bogdom rodio nedje dje se to ne mora osjecat.
Nek ide ko voli.

Jest, i onda hrumaju xanax citav zivot.Laser wrote: 14 Jun 2023, 18:52Kad bih, ne daj Bože, živio u Amerikama i kad bih imao sina, svakako bih ga dao u marince da ga tamo izhandre neko vrijeme.Fuddo wrote: 14 Jun 2023, 18:38
Bizi, nosi to.
Da sam se bogdom rodio nedje dje se to ne mora osjecat.
Nek ide ko voli.
Ako je dobar i poslušan sin, mrš u marince zato što si pichkica, ako je kurčevit, opet mrš tamo da ti yebeni narednik objasni neke stvari, pa se tamo probaj kofrčit.
Jedna godina u zayebanom kolektivu gdje se ustaje ranom zorom, radi se fiskultura onda kad mrziš svoj ževot, jede se ono šta ti dadnu, koliko ti dadnu i kad ti kažu da trebaš jest, ribaš podove, ćenife, meteš poligone, handre te na preprekama, nauče te kako ćeš se pobit.
Nema slobode, nema demokratije, nemaš mišljenja, nemaš stava, tvoj stav i mišljenje je mišljenje kolektiva. Izdrži jednu godinu ili pola, ništa ti neće bit, marširaj ili umri.![]()
Ko će ga hrumat, on će i bez vojske.Fuddo wrote: 14 Jun 2023, 18:56Jest, i onda hrumaju xanax citav zivot.Laser wrote: 14 Jun 2023, 18:52
Kad bih, ne daj Bože, živio u Amerikama i kad bih imao sina, svakako bih ga dao u marince da ga tamo izhandre neko vrijeme.
Ako je dobar i poslušan sin, mrš u marince zato što si pichkica, ako je kurčevit, opet mrš tamo da ti yebeni narednik objasni neke stvari, pa se tamo probaj kofrčit.
Jedna godina u zayebanom kolektivu gdje se ustaje ranom zorom, radi se fiskultura onda kad mrziš svoj ževot, jede se ono šta ti dadnu, koliko ti dadnu i kad ti kažu da trebaš jest, ribaš podove, ćenife, meteš poligone, handre te na preprekama, nauče te kako ćeš se pobit.
Nema slobode, nema demokratije, nemaš mišljenja, nemaš stava, tvoj stav i mišljenje je mišljenje kolektiva. Izdrži jednu godinu ili pola, ništa ti neće bit, marširaj ili umri.![]()

Ja znam 67 zanatlija i 36 inžinjera sjebanih do balčaka.brckobanovici wrote: 14 Jun 2023, 21:40 Jebo vosjku. Bolje da danasnju djecu forsiraju da uce zanate. Da znaju sta popravit...
Imam dvojicu drugova sto su sluzili Iowa National Guard, tipovi sjebani nonstop.

Brak ih sjebo!Laser wrote: 15 Jun 2023, 16:37Ja znam 67 zanatlija i 36 inžinjera sjebanih do balčaka.brckobanovici wrote: 14 Jun 2023, 21:40 Jebo vosjku. Bolje da danasnju djecu forsiraju da uce zanate. Da znaju sta popravit...
Imam dvojicu drugova sto su sluzili Iowa National Guard, tipovi sjebani nonstop.![]()

Bi l ti sad išo u vojsku?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests