Das sein kann, junge morgen
Yoda
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Naravno

To si u pravu..immuno wrote: 14 Jun 2023, 17:34Naravno
Tog mog Sina je dobrooo klepio neki mali dok je iso u Hauptschule, modrica ohoho. I sta si ti uradio stajo da te on degeneci il si mu bar reko ohani. Reko je kao razrednici. Odem u skolu , kaze razrednica pozvala je roditelje mali je jako problematican I rekla da je mlatno ovog mog. Eto kao moje dijete je krivo on se ne tuce, onda ih razrednica odvede kod djece u razred I pokaze im mog Sina I pita sta mislite da ga je on mlatno gdje bi zavrsio vas sin, oni bez teksta ostali. Moj sin je dobro visok a tada je jos bio I "debeljuca" najveci bio u skoli.
Pouka
Da sam "gojila" agresiju u njemu tako golemom pa 18 rodjendan ne bi dozivio na slobodi.
Razrednica reagovala najbolje sto je mogla I ispravno.

Imao sam slucaj u krugu prijatelja i poznanika.HAVANA wrote: 16 Jun 2023, 06:36 Interesantno zapazanje. Deda, otac... ima pistolj i dozvolu. Vise clanova domacinstva, deda ili otac je umro. Sta se desava, kako zakon tretira to i sta je istim propisano? Zasto niko nije oduzeo oruzje?

Kriv je jedan roditelj (mati je umrla) i mali jeste neodgojen i zapusten. Ali rado cemo procitati tvoje misljenje o ovom slucaju.
To nije carsijska pravda, vec moj sarkasticni prijedlog... sta ces uciniti s nekim ko je vec skoro formirana licnost, a sa 14 ima dosije kojim bi se Celo Bajramovic ponosio? Njegova rehabilitacija bi bila tezak posao i za jedno odlicno uredjeno drustvo, sa iskusnim pedagozima, psiholozima itd.pa da ga treba umlatit budakom...sto je i carsijska pravda.

E ja bi i tim debilima sudio za ovo.Direktna odgovornost.Katastrofalan propust.Pa jebo te nije oruzje i dozvola nasljedna stvar pa da koga boli qrac za tvoju imovinu.I kad sta nasljedis neko ce te nesta pitat,predaces papir,platit nesta,prebacit na sebe...A ne oruzje.seln wrote: 16 Jun 2023, 08:20Imao sam slucaj u krugu prijatelja i poznanika.HAVANA wrote: 16 Jun 2023, 06:36 Interesantno zapazanje. Deda, otac... ima pistolj i dozvolu. Vise clanova domacinstva, deda ili otac je umro. Sta se desava, kako zakon tretira to i sta je istim propisano? Zasto niko nije oduzeo oruzje?
Covjek sasvim legalno imao pistolj dobrih 40 godina. Kada je umro, njegova kcerka je ocekivala da ce dobiti neki poziv ili ce policija doci da ga preuzme. Poslije nekoliko mjeseci, kada je shvatila da nikoga nije briga (a ne zeleci oruzje u kuci), stavi pistolj u torbicu i ode do najblize murijske postaje da ga preda. Tamo je zamalo nisu uhapsili, jer je sa oruzjem usla u policijsku stanicu.
Mislim, covjek je umro, papirologija oko njegove smrti je uredno obavljena, MUP je takodje morao biti informisan, jer oni izdaju licne dokumente...
i niko nije vidio da je covjek imao pistolj?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest