Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Locked
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8238 times
Been thanked: 19384 times
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Maja » 12 Feb 2011, 23:40

bmw wrote:kad napises poruku, umjesto da odes na "posalji" idi na "full_editor" ili mozes cak odmah na njega pa onda napisati poruku. :ok
mislim da on pita za smajlije na chatu :hmm

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Post by komsija » 12 Feb 2011, 23:46

ok, necu se muciti, moze i bez smajlica
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10005 times
Been thanked: 11893 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 13 Feb 2011, 00:37

Maja wrote:to su multiplayer igrice :D
da znam i da je izvodivo davno bih ja Remi postavila

Pa pokusaj,mozda jeste izvodivo.. Makar na portalu.. Kako onaj sajt tamo... Imaju sajt za igrice,filmove i muziku a postavili su i to.. Naravno,imaju i forum.. Mada nisam navracao na taj forum.. Vjerovatno je sve u znaku igrica i filmova i sve na engleskom..

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 13 Feb 2011, 18:41

Mozel mi iko zivi objasniti zasto ja ovdje i samo ovdje na forumu vidim na monitoru jos jedan kursor.. kao da nas dvoje upravlja sa mojim compom.. ?????????????????

Sanjarko
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Sanjarko » 13 Feb 2011, 18:44

sistaba wrote:Mozel mi iko zivi objasniti zasto ja ovdje i samo ovdje na forumu vidim na monitoru jos jedan kursor.. kao da nas dvoje upravlja sa mojim compom.. ?????????????????

Jesi ti pio nesto danas :D

Nemam pojma sta ti vidis i kako to samo na ovom forumu :hm
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 13 Feb 2011, 19:15

Sanjarko wrote:
sistaba wrote:Mozel mi iko zivi objasniti zasto ja ovdje i samo ovdje na forumu vidim na monitoru jos jedan kursor.. kao da nas dvoje upravlja sa mojim compom.. ?????????????????

Jesam,pio sam lijekove kao i svaki dan..
Ali to nije razlog... sasvim jasno vidim jos jedan kursor da mi se mota po compu.. i to samo ovdje.. ne bas uvijek ali eto.. i malocas je bilo... Bolje da povjerujes.. ne zezam se.. :sok

adacta
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by adacta » 13 Feb 2011, 19:17

sistaba wrote:
Sanjarko wrote:

Jesam,pio sam lijekove kao i svaki dan..
Ali to nije razlog... sasvim jasno vidim jos jedan kursor da mi se mota po compu.. i to samo ovdje.. ne bas uvijek ali eto.. i malocas je bilo... Bolje da povjerujes.. ne zezam se.. :sok
naravno da vidis ali to ti se desava samo kada citas Majine postove

Sanjarko
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Sanjarko » 13 Feb 2011, 19:49

Hahahaha sto Maja baci u brigu zbog svog potpisa :plavi

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 13 Feb 2011, 21:32

Bas mi se ne svidjaju ovi nazivi voajer,u zaletu,starosjedioc i slicno... Kao da su se trazili najgori nazivi...

Sanjarko
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Sanjarko » 13 Feb 2011, 21:38

Ebi ga sistaba pa bas je lijepo biti voajer a sta tebi sad fali u zaletu pa u najboljim si godinama...
Nebitno ni naziv ni broj postova bitno je da se fino druzimo i da je veselo :D

Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Cici » 14 Feb 2011, 22:08

I JA BI DA SE ZALIM ..... mislim da neke stvari nisu ok na ovom forumu ... ili lezi na osobi kao sto sam ja ili lezi na pravilima ili ovdje se pravila stvljaju kako ko hocei kako se cefne ili o kojoj se ososbi radi ... razlog davno jednom izbacena je moja slika na chat javni chat bez moje dozvole i nikom nista proslo je bez bana bez opomene ..opet nedavno sa jednim forumasem bila je zezancija i on meni kaze nabi se ili tako slicno a bili svi tu pa nikom nista ja sam sredila sama stvar sa forumasem izvinuo se i sve bilo ok prosao bez bana ... i veceras sutuacija djeca se zezaju kao i uvejk mora nesto da se lane da tako kazem ona njemu i on njoj u ragovoru se caste ali on dobija ban a ona ne on je dobio opomenu tacno ali djeca reaguju bez moszga rekao je u tom smislu banaj me hvala cao i dobio je ban ..... nemam nista licno protiv cure cak vise draga mnogo mada mi njeni postovi ne odgovaraju u posljednje vrijeme sto sma na chatu i rekla ja nemam dlake na jeziku... sad se ja pitam nesto i to me malo zbunjuje iskreno MENI se moze reci svasta i nikom nista sve ide svojim tokom kao da nista nije bilo kod drugih lezi ban ili opomena ... pitam se bas sada jel ja smetam ovdje ili ako sam stari firumas da mogu da dozvolim sve ili sta je vec molila bih da mi se pojasni dali svi forumasi se tretiraju isto ili po privilegijama ovaj mi je drag njega necu ili kako da znam i ako smetam reci te ja cu da odem .... unaprijed hvala
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 14 Feb 2011, 22:17

Cici wrote:I JA BI DA SE ZALIM ..... mislim da neke stvari nisu ok na ovom forumu ... ili lezi na osobi kao sto sam ja ili lezi na pravilima ili ovdje se pravila stvljaju kako ko hocei kako se cefne ili o kojoj se ososbi radi ... razlog davno jednom izbacena je moja slika na chat javni chat bez moje dozvole i nikom nista proslo je bez bana bez opomene ..opet nedavno sa jednim forumasem bila je zezancija i on meni kaze nabi se ili tako slicno a bili svi tu pa nikom nista ja sam sredila sama stvar sa forumasem izvinuo se i sve bilo ok prosao bez bana ... i veceras sutuacija djeca se zezaju kao i uvejk mora nesto da se lane da tako kazem ona njemu i on njoj u ragovoru se caste ali on dobija ban a ona ne on je dobio opomenu tacno ali djeca reaguju bez moszga rekao je u tom smislu banaj me hvala cao i dobio je ban ..... nemam nista licno protiv cure cak vise draga mnogo mada mi njeni postovi ne odgovaraju u posljednje vrijeme sto sma na chatu i rekla ja nemam dlake na jeziku... sad se ja pitam nesto i to me malo zbunjuje iskreno MENI se moze reci svasta i nikom nista sve ide svojim tokom kao da nista nije bilo kod drugih lezi ban ili opomena ... pitam se bas sada jel ja smetam ovdje ili ako sam stari firumas da mogu da dozvolim sve ili sta je vec molila bih da mi se pojasni dali svi forumasi se tretiraju isto ili po privilegijama ovaj mi je drag njega necu ili kako da znam i ako smetam reci te ja cu da odem .... unaprijed hvala

??? uuuuuh! ma ko mi diro Cicicicicicicicici ?? :sok
Da znas da te niko ne smije dirati... a tvoje slike,samo ja imam pravo gledati.. hmhm.. A ban ne dolazi u obzir! Evo nek mene banuje ko hoce umjesto tebe... Nije vazno..

A sto se ove mladezi tice... pa trebao je administrator samom sebi lupiti ban zato sto se petlja u djecije svadje... malo preozbiljno se shvacaju neke stvari.. :lupa

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by komsija » 14 Feb 2011, 23:36

Ma ne treba posezati za banovanjem za neke stvari koje nisu tako strasne
nekada sam i ja na jednom forumu banovao neke i zao mi je iako je bilo razloga, ali sitnice koje se desavaju na chatu ne treba sankcionisati
U situaciji kada forumi gube na popularnosti treba pokusati prvo popricati sa clanom koji pravi prekrsaj te mu poslati pp da to ne cini
Nije cilj nijednog foruma da gubi clanove vec da ih u sto vecem broju dovede na forum i pokusa ih nagovoriti da ucestvuju u radu foruma
Samo da kazem kada bi mene neko banovao za neke stvari koje nisu toliko strasne ja ne bih vise dolazio na forum
Razgovor i pp cine puno vise nego kazne
Eto to sam naucio vodeci brigu o jednom forumu
mozda kasno ali bolje ikad nego nikad
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 15 Feb 2011, 05:23

kažete djeca se svađaju...pa izgleda djeca se svađaju, a odrasli se bune. i to bune se za ban koji traje 1 sat. dajte molim vas.... banova je bilo i bit će ih uvijek to treba svima da je jasno. to ko je kriv i tretira li se neko drugačije je osjetljivo pitanje. nastoji se prema svima postupati isto, a onaj ko je nekome draži normalno da će biti više oštećen u njegovim očima. nisam bila tu, pa ne znam šta je bilo, ali ovi banovi koji traju pola sata ili sat se daju samo da se spriječi još veća svađa i zar zaista ima potrebe da se kačimo oko toga.

vezano za sliku na chatu...ako je neko stavio tvoju sliku baš kao sliku javi da ga banujem. ali ako je stavio link teme trebaš znati ko nema pristup zaštićenom dijelu foruma da ga nema nigdje, bez obzira gdje se link stavi, jel na chat, jel u pp. tako da su link mogli otvoriti samo ono koji imaju pristup tj oni sa 50 postova i više

a sad idem spavati tek sam došla s randesa :obrve

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 15 Feb 2011, 14:53

A kako to da ja ni ne znam za taj zatvoreni dio foruma? Ili sam ja zatvoren sam u tom dijelu pa ne vidim nista ... ? Ali salu na stranu... Idem da vidim imal kakvih slikica tamo... :laugh

Ledena
Ange Ou Demon
Ange Ou Demon
Mood:
Has thanked: 1369 times
Been thanked: 4696 times

Post by Ledena » 15 Feb 2011, 15:38

Eh ovako.. Da se i ja oglasim kad me vec napadaju.. Kao prvo: Ja mozda nekad na temama ispadnem kao da sam neodgojena,
priznajem pisem neprimjerene rijeci, ali bar ne smaram glupim postovima, nit se zalim za boli koju sitnicu, boli me ovo boli me ono..
Ne treba mi da me zale, kao sto to neki zele, sta ja znam valjda ih to zadovoljava.. Da svi vide njihovu muku.. Ma koga to zanima?
Ovdje nikom nije naredjeno da mora biti, tako da kome se ne s vidja moje ponasanje, nek bjezi..
A ja nit sam kad na forumu uvrijedila neku osobu, nit ista slicno,.
Zato molim, odredjene kojima moje ponasanje smeta, nek odfakaju, i ne mijesaju se u moje stvari..
Ovdje sam samo radi par osoba koje su mi postale drage, i samo zbog njih necu da se ukinem s ovog.. Eto toliko od mene..
Nikad ne dozvoli da budeš nekome trn u oku.
Budi ekser!

paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci » 16 Feb 2011, 00:00

je zahebane ove omladine :laugh
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 21 Feb 2011, 19:11

Podforum "Svijet" izgleda dosta siromasno.. Mozda bi ga trebalo preurediti na neki nacin.. Mozda pomocnbi podforumi,koji bi se dijelili na nekim principima.. po sferama zivota ili po svjetskim regijama.. Ovako,teme koje bi trebale biti tu,zavrse u nekim drugim podforumima..

Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja » 21 Feb 2011, 19:22

pa što će podforumi kad se slabo piše tu svakako. da ima puno tema pa da napravimo pdf da sve te teme rasporedimo pa hajde

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 21 Feb 2011, 19:25

Razmislicu jos malo... mozda i ima :hm

Locked

Return to “Obavjestenja”