U kojem?
Hana Hadžiavdagić
Moderator: Krokodil Behko
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25551 times
- Been thanked: 28541 times
- Status: Offline
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41969 times
- Been thanked: 28803 times
Re: HANA: U Zagrebu sam gospođa a u Sarajevu "šu**k", inače volim Kolindu
kaDA PLESU OKO njega kevice , bazen haman
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25551 times
- Been thanked: 28541 times
Re: HANA: U Zagrebu sam gospođa a u Sarajevu "šu**k", inače volim Kolindu
E stvarno..nisam ga toliko upratila..
Acta non Verba
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10313 times
- Been thanked: 12187 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1743 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Re: Hana Hadžiavdagić
Svako ko voli životinje mu je žao kada životinjica krepa, pogotivo ako je sopstveni kućni ljubimac u pitanju, ali ovako javno objaviti da ti je više žao psa nego kada je otac umro je posebna vrsta bolesti."BOL KOJA KIDA SRCE"
Hana se srceparajućom porukom oprostila od uginulog psa: Ova bol se ne može mjeriti ni sa čim
“U životu sam prošla kroz mnoge tuge... izgubila bliske osobe... moju nanu, mog tatu, mog bliskog rođaka... preživjela izdaju mnogih 'prijatelja', plakala zbog prvih ljubavi, ali bol koju osjećam s odlaskom moje Hanči ne može se mjeriti niti s jednim bolom do sada”
Zato ponavljam i na ovoj temi, da podržavam cyberbullying, jer će tek onda silom otjerati sve sa društvenih mreža i neće se više postavljati ovakve gluposti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58348 times
- Been thanked: 10468 times
Ta slika se zove poziv da se opleteKrokodil Behko wrote: 27 Aug 2022, 09:47spacebound wrote: 27 Aug 2022, 09:44
A ova gore prva slika i tekst ispod? Jer to je na ekavici pisano, i ko je Ana Marija. Boga mi ne kontam![]()
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14782 times
- Been thanked: 25260 times
- Status: Online
Pa vidis da nije sva svojaNaseef Mushroom wrote: 15 May 2023, 18:44Svako ko voli životinje mu je žao kada životinjica krepa, pogotivo ako je sopstveni kućni ljubimac u pitanju, ali ovako javno objaviti da ti je više žao psa nego kada je otac umro je posebna vrsta bolesti."BOL KOJA KIDA SRCE"
Hana se srceparajućom porukom oprostila od uginulog psa: Ova bol se ne može mjeriti ni sa čim
“U životu sam prošla kroz mnoge tuge... izgubila bliske osobe... moju nanu, mog tatu, mog bliskog rođaka... preživjela izdaju mnogih 'prijatelja', plakala zbog prvih ljubavi, ali bol koju osjećam s odlaskom moje Hanči ne može se mjeriti niti s jednim bolom do sada”
Zato ponavljam i na ovoj temi, da podržavam cyberbullying, jer će tek onda silom otjerati sve sa društvenih mreža i neće se više postavljati ovakve gluposti.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2977 times
- Been thanked: 24666 times
Vidi se pucina
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Zato se i mece, ne more joj onaj nistaHAVANA wrote: 15 May 2023, 22:21 Vidi se pucinaScreenshot_20230515_221956_com.android.chrome_edit_1111993882399068.jpg

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23529 times
- Been thanked: 21543 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Sin hrvatskog gradonačelnika Hanu Hadžiavdagić nazvao "balijskom k****m"

Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala, nazvao je influensericu Hanu Hadžiavdagić balijskom k****m te joj poslao sliku međunožja.
Naime, Jakov je poslao privatnu poruku Hana u kojoj joj je napisao: "K***o balijska na čemu ti zarađuješ" te joj poslao fotografiju međunožja.
(Screenshot: Instagram)
(Screenshot: Instagram)
Hana je poruku podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljima te navela: "Mora da je ponos porodice i prijatelja s ovakvim razmišljanjem". Jedna od njenih pratiteljki brzo joj je odgovorila da je riječ o sinu gradonačelnika Valpova.
Nakon što je saznala da je mladić koji joj je poslao uvredljivu poruku sin gradonačelnika jednog grada u Hrvatskoj, Hana je odmah poslala mail njegovom ocu.
"Pretpostavljam da će Vas ova poruka uznemiriti, ali mislim da kao javna osoba (kao što sam i ja) trebate znati šta se dešava i šta Vaš sin šalje meni u inbox na društvenoj mreži Instagram. Ja sam neko ko 15 godina živi i radi u Hrvatskoj te se veoma uznemirim na poruke mladih ljudi koje sadrže mržnju i nacionalizam. U prilogu šaljem fotografije kao dokaz. Hvala Vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti", stoji u mailu.
Hana je potom dodala da je dosta mržnje na društvenim mrežama.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Vidi se doseg, zavrsio sumarski fakultet 
Tj. babo zavrsio
Tj. babo zavrsio

- seln
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Ali, pazi... "kurvo balijska".
A Hrvatska puna plasticara koje zaradjuju na svom izgledu, slikama guzice, sisa, labialnog predijela, a ponekad i na davanju istog na privremenu uporabu.
A Hrvatska puna plasticara koje zaradjuju na svom izgledu, slikama guzice, sisa, labialnog predijela, a ponekad i na davanju istog na privremenu uporabu.
Za 3/5 spremni!
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3884 times
Možeš ti glumiti Hrvaticu, pisati one iskompleksirane postove kako Zagrepčanke imaju više stila od Sarajki ali ćeš za njih uvijek biti balinka.
Ne glumi ni Enis Bešlagić džaba budalu gdje ismijava Bosance kada god dobije svojih 5 minuta kod Zorana Šprajca, jer zna da će kod svake pogrešne riječi biti proglašen balijom.
Ne glumi ni Enis Bešlagić džaba budalu gdje ismijava Bosance kada god dobije svojih 5 minuta kod Zorana Šprajca, jer zna da će kod svake pogrešne riječi biti proglašen balijom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8542 times
- Been thanked: 20263 times
Kao što je već poznato, Hana je prije nekoliko godina pokrenula vlastiti biznis, a interesantna je činjenica kako je logo na trenerkama glava konja.
"Godinama su uspoređivali mene i Kobilju Glavu šaleći se 'Šta Hana i Kobilja Glava imaju zajedničko?' Pa eto sada Sarajlije imaju o čemu da razglabaju narednih godina", ponosno je istakla.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23529 times
- Been thanked: 21543 times
Ne drmaju nju ni kompleksi kao što sam prvobitno mislio.
Ona sav ovaj "hejt" od strane ljudi iz Bosne koristi kao kravu muzaru za lovu na društvenim mrežama, pa svako malo samoinicijativno doljeva ulje na vatru ne bi li se ljudi upecali, klikali i komentarisali, a putem čega ona ostaje relevantna i uzima lovu.
Ona sav ovaj "hejt" od strane ljudi iz Bosne koristi kao kravu muzaru za lovu na društvenim mrežama, pa svako malo samoinicijativno doljeva ulje na vatru ne bi li se ljudi upecali, klikali i komentarisali, a putem čega ona ostaje relevantna i uzima lovu.