a dobro.........zato se u salonima nude jedne i druge.....vila wrote:Pricajte vi sta hocete,,,plocice bez fuge super izgledaju
jos kad hoces efekt prostranosti,,,i kad su svjetle
a laminati,ma da ih uz zavjese uskladis,izbor ludilo
Moderator: spacebound

a dobro.........zato se u salonima nude jedne i druge.....vila wrote:Pricajte vi sta hocete,,,plocice bez fuge super izgledaju
jos kad hoces efekt prostranosti,,,i kad su svjetle

Znas kad svojim rukama nacrtas kucu? Plan,sve.E jedino tako moze ispast nesto.vila wrote:S tobom ne pricam
imas sobu za odjecu!
ljubomorna sam !!!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tebi čovjek ne bi mogao nanijeti pločicaRum wrote:Behko uzmi hiltovku ukljuci cekic i onda busi plocice

storm wrote:rozete
Ma ide, samo polako...
Ne trebaš rupe za tiple... Buši bez vibracije sa vidia borerom dok ne probiješ sloj porcelana na pločici... Poslije lagano uključiš vibracije i kad si u zidu.. Svom snagom![]()
Nije trošak, samo ja vadim iz upotrebe ako nije više to to... Da se ne blamiramo okolo
A uskoro sam blizu tebemožda i kraj tjedna
Bijeli badem wrote:Ma kakve rupice za tiplove..pa nije ti tipl fi 50Krokodil Behko wrote:Kojih par rupa?Ček baš da prebrojim
Šest rupa, isključno dvije rupice za tiplove, kojima pričvrščujem umivaonik.
Ostalo je: Dvije rupe za bateriju, jedna od slivnika umivaonika, dvije rupe za cijevi iz bojlera i rupa za bateriju umivaonika. E da, tu je i rupica za tipl držača ručke baterije
Ma ne treba sad, ne bacaj se u trošak zbog ovo malo, pokušat ću rezat u kockice s malom brusilicom, pa kao što si i sam rekao, tu svakako dođe rozeta
A kako sam ja vičan ovom poslu, trebat će mi rozete sa po pola kvadrata

Kvarni mozakstorm wrote:rozete
Ma ide, samo polako...
Ne trebaš rupe za tiple... Buši bez vibracije sa vidia borerom dok ne probiješ sloj porcelana na pločici... Poslije lagano uključiš vibracije i kad si u zidu.. Svom snagom![]()
Nije trošak, samo ja vadim iz upotrebe ako nije više to to... Da se ne blamiramo okolo
vila wrote:Kvarni mozakstorm wrote:rozete
Ma ide, samo polako...
mi je registrirao ovaj post
Ovih dana mrzim majstore!
Pola kuce mi je sruseno,,,brrrr al tako mi i treba kad izmisljam
Storm slusaj vamo,,,offf je al briga me
Krov maknut,bit ce sad visoko potkrovlje,,vec postoji rebrasta deka,,,i ide opetna to deka
Kazu to je dovoljno za zvucnu izolaciju,,,ono da ne cujes korake na katu ispod...ili kakve druge zvukove
Govori,,,ima li jos sta?
Ja htjela da stave stiropor izmedu tih betonskih deka,,,kaze inzinjer ne treba
???

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests