Ma osjecam se ko i u stvarnom zivotu..
ne jebe me niko ziv vise...
Moderator: Krokodil Behko

Ma osjecam se ko i u stvarnom zivotu..

Dobrodoso u klub muskinja

Hajde bgt i ti u sred Beca mrzis migranteMatan wrote: 21 Jun 2024, 14:17 Mislim da je mrznja samo u Hercegovini toliko ekstremna..u ostatku drzave nije..

Maja wrote: 21 Jun 2024, 11:51 Ja se uopste ne opterecujem komsijama. Za mene oni zive svoj zivot, mi svoj. Bez ikakvih dodirnih tacaka.
Al kad vidim da je neko nas sjeo u njihov kafic, glavu bih mu stukla cekicem.
Postoje ustanove gdje se moras susretati s njima, opstina, bolnica, policija, ne znam. Al koji klinac ides u njihov kafic kraj nasih deset. A njih nikad neces vidjeti da sjede kod nas.
Mozda bi neki i sjedili al ne smiju. To je kod njih toliko jako...to nesto...ne znam kako bih ga nazvala... crkva i stranka imaji svukuda svoje ljude/pipke koji kontrolisu, prate i sprjecavaju svaki moguci korak ka zblizavanju.

Tipican primjer populiste..

Zanimljivo ko ti odmah da lajk

Masamune wrote: 21 Jun 2024, 10:06 Ma ta frustracija prestaje kad napustis granice Balkana. To je odavno slucaj.

Nista, samo se razbacujem tvojim terminima. Prvi si spomenuo mrznju.Matan wrote: 21 Jun 2024, 16:12Tipican primjer populiste..
Ja ne mrzim nikoga..
samo ne volim neradnike i kriminalce..
tako na svaku kritiku pokusaja da se nesto protive
politici vladajuce klicke, odmah izderu, nacisti..
nacist je onaj policajac sto ga je zaklo Afgane u Njemackoj, nisam vidio da je to itko ovdje spomenuo..a taj Afgane je dobar migrant, koji na svaku kritiku prikolje nekoga..

Hmm...ko bi za to mogao biti kriv ?HAVANA wrote: 21 Jun 2024, 16:07 Cuo sam se sa hrvatskom od pule do dalmacije.Nemojte se sekirat sve je u redu,dosla je struja.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa ja nisam nikad napisao niti lose rekao o Srpskom ili Bosnjackom narodu, niti mrzim ikoga..i odkud ti ideja da ja mrzim migrante kad sam i sam migrant..Maja wrote: 21 Jun 2024, 16:36Nista, samo se razbacujem tvojim terminima. Prvi si spomenuo mrznju.Matan wrote: 21 Jun 2024, 16:12
Tipican primjer populiste..
Ja ne mrzim nikoga..
samo ne volim neradnike i kriminalce..
tako na svaku kritiku pokusaja da se nesto protive
politici vladajuce klicke, odmah izderu, nacisti..
nacist je onaj policajac sto ga je zaklo Afgane u Njemackoj, nisam vidio da je to itko ovdje spomenuo..a taj Afgane je dobar migrant, koji na svaku kritiku prikolje nekoga..

Crvena Hrvatska.

Ovo ona što je pozlilo kad je trebalo glasati za smjenu Nešića
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests