Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14778 times
- Been thanked: 25255 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Super, cojek objasnio.
Samo je zaboravio par detalja, recimo da mvp mora obavjestiti predsjednitvo da ono odobri ulazak strane vojske u drzavu.
Cuj, samo kadeti, sta…
Bogomili
Samo je zaboravio par detalja, recimo da mvp mora obavjestiti predsjednitvo da ono odobri ulazak strane vojske u drzavu.
Cuj, samo kadeti, sta…
Bogomili
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2860 times
- Been thanked: 9073 times
Pa eto ispade da imamo takve zakone da su ove ekskurzije legalne i da je dovoljna najava bez odobrenja.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58322 times
- Been thanked: 10465 times
- Status: Online
Sutra ce nesta izmajmunisat pa ce svo oruzje nako uzet, da nas zastite od separatistickih misli, sve po proceduri i legalno i onda ce docerat vojsku na izlet da vidimo kako vode vojne vjezbeDuminjo wrote: 07 Jul 2024, 22:56 Pa eto ispade da imamo takve zakone da su ove ekskurzije legalne i da je dovoljna najava bez odobrenja.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Duminjo
- Urednik foruma

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Imas kad ti ih zukan i kolut interpretiraju.Duminjo wrote: 07 Jul 2024, 22:56 Pa eto ispade da imamo takve zakone da su ove ekskurzije legalne i da je dovoljna najava bez odobrenja.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Duminjo
- Urednik foruma

Eto ti pismo. Molba ministarstvu da se puste.
Ministar pustio i ušutio se.
Bezveze naglabamo
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4154 times
- Been thanked: 1732 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10301 times
- Been thanked: 12177 times
Oni to namjerno: Prijedor i Bratunac, tamo gdje su najviše pobili.
Gdje odoše ti normalni Srbi o kojima si pričala?bosnjakinja wrote: 07 Jul 2024, 15:12 Evo sta bi se desilo da nema zapada,shvatite bosnjaci niste niko i nista, ne plasi nas se niko.Ovo je samo demonstracija moci a da nema zapadnih sila i s istoka i s zapada bi nas trali
I onda dodje neko zamjeri se zapadu, treba da im se klanjate
Jel more izvještaj, koliko si ih prebrojala u vezi ovog novog genocidaškog akta?
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27431 times
- Been thanked: 28080 times
Pisao sam vec.
Katarzu nisu dozivjeli.
Nisu uopce s
Tj ne zele da prihvate sta su uradili i da je to sto su uradili genocid .
Da su pocinili uzase.
Poremetili zivot generacijama ljudi.
I dalje to cine.
Neshvatljivo mi je da 2024 neko u srcu europe ovako zivi.
Katarzu nisu dozivjeli.
Nisu uopce s
Tj ne zele da prihvate sta su uradili i da je to sto su uradili genocid .
Da su pocinili uzase.
Poremetili zivot generacijama ljudi.
I dalje to cine.
Neshvatljivo mi je da 2024 neko u srcu europe ovako zivi.
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23507 times
- Been thanked: 21540 times
Ne postoje više nikakva opravdanja za ovo što Srbi rade. To je čisto zlo i stvari treba nazivati pravim imenom. Bolestan narod od vođe do najnižih nivoa, a uvjeriće me u suprotno tek kad neke druge struje postanu mainstream u Srbiji. Možda je za njih čak i prikladnije reći ako nego kad.
Nek se na ovo ljuti ko hoće i na ovom forumu. Nisam ja kriv što ovo vidim na ovaj način, a koji sam ljevičar cijeli svoj život i što sam odrastao u gradu u kojem je u Jugi Beograd bio uvijek bliži od Sarajeva po svemu. Nisu krivi ni bošnjački nacionalisti s druge strane, jer je njihov nacionalizam reakcija upravo na ovo zlo koje nikad nije nestalo, a dok je ovakvih lidera i onih koji ih biraju neće nikad ni nestati.
Krivi su Srbi, srpski nacionalizam, srpska crkva u službi tog istog nacionalizma, kancerogeno društvo u svim segmentima od medija, televizija do vrha države... u konačnici, jedan jako primitivan i glup narod u globalu. "Poturice" im mogu držati lekcije iz kulture i svega ostalog, a njih to sad najviše jede jer nemaju više tu nadmoć koju su nekad imali putem JNA.
Nek se na ovo ljuti ko hoće i na ovom forumu. Nisam ja kriv što ovo vidim na ovaj način, a koji sam ljevičar cijeli svoj život i što sam odrastao u gradu u kojem je u Jugi Beograd bio uvijek bliži od Sarajeva po svemu. Nisu krivi ni bošnjački nacionalisti s druge strane, jer je njihov nacionalizam reakcija upravo na ovo zlo koje nikad nije nestalo, a dok je ovakvih lidera i onih koji ih biraju neće nikad ni nestati.
Krivi su Srbi, srpski nacionalizam, srpska crkva u službi tog istog nacionalizma, kancerogeno društvo u svim segmentima od medija, televizija do vrha države... u konačnici, jedan jako primitivan i glup narod u globalu. "Poturice" im mogu držati lekcije iz kulture i svega ostalog, a njih to sad najviše jede jer nemaju više tu nadmoć koju su nekad imali putem JNA.
- immuno
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 13772 times
- Been thanked: 15041 times
Masamune wrote: 08 Jul 2024, 10:19 Ne postoje više nikakva opravdanja za ovo što Srbi rade. To je čisto zlo i stvari treba nazivati pravim imenom. Bolestan narod od vođe do najnižih nivoa, a uvjeriće me u suprotno tek kad neke druge struje postanu mainstream u Srbiji. Možda je za njih čak i prikladnije reći ako nego kad.
Nista ni dodati ni oduzeti, bravo
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Mozemo se sloziti da je srpski nacionalizam bolest,.. ali u ovom dejtonskom uredjenju nemamo lijek za to niti prostor. Taman da su niski specijalci prodefilovali Prijedorom u punoj ratnoj spremi,.. sve bi se svelo samo na verbalne reakcije. Nesto mi govori da su nase reakcije i ocekivane od strane srpske politike,.. ubijanje Bosnjaka u pojam odavno traje.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Krokodil Behko wrote: 08 Jul 2024, 09:39
Oni to namjerno: Prijedor i Bratunac, tamo gdje su najviše pobili.
Gdje odoše ti normalni Srbi o kojima si pričala?bosnjakinja wrote: 07 Jul 2024, 15:12 Evo sta bi se desilo da nema zapada,shvatite bosnjaci niste niko i nista, ne plasi nas se niko.Ovo je samo demonstracija moci a da nema zapadnih sila i s istoka i s zapada bi nas trali
I onda dodje neko zamjeri se zapadu, treba da im se klanjate
Jel more izvještaj, koliko si ih prebrojala u vezi ovog novog genocidaškog akta?
Znam samo da je Bosnjaka saka jada, da nema zapadnih sila ovo bi srbi i hrvati izmedju sebe glat podijelili
A Bosnjaci umjesto da su mudri oni se sve vise desnicarskpj Evropi zamjere
Nema nade za nas,propast cemo
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Moja mama koja je tipicni bosnjak eno sinoc govori sta je ono na bas carsiji sve sami turci drze kebab sladoled itd, uspjeli smo i bas carsiju predat turcima mirnim putem.Jack pot za srbe i hrvate kad sutra kazu strano ste tijelo ovdje, ostatak osmanlija
U biti se tako i ponasamo
U biti se tako i ponasamo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Nismo mi Baščaršiju predali Turcima. Ona je uvijek bila u tom duhu bez obzira da li tezge i lokale drže Turci ili Bošnjaci.
Imaš li još šta da lupiš i da trollaš bezveze?
- bosnjakinja
- Inventar foruma

Prije su drzali bosnjaci i bili su cevapi , bosanska kafaMasamune wrote: 08 Jul 2024, 12:46 Nismo mi Baščaršiju predali Turcima. Ona je uvijek bila u tom duhu bez obzira da li tezge i lokale drže Turci ili Bošnjaci.
Sad drze turci masa kebaba turskih shisha barova i cajeva
Razlika je bitna jer tu sad su vlasnici turci ne bosnjaci, nije vise Sarajevo spoj istoka i zapada sad je vise mini Istanbul
ako smo srce Sarajeva predali sta za drugo? Npr nije to predgradje, Ilidza vec sami turisticki centar drzave
Ja zaista ne trollan vec vidim da je ovo opasno za bosnjake, trebala bi samo okrenut i ko ga hebe al ne mogu jos,zato komentarisem
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- bosnjakinja
- Inventar foruma

A jel imas ti mozak? Ti na nista moje nisi ni odgovorio zapravo, jel tebi ok da ti kulturu turci ”doturce” jos vise? Gdje je ponos? Jer to je strani narod, pogledaj kako treitraju arape u Turskoj,zasto msilis da bi tebe bolje? Samo im se predajte
Cinjenica je da jesu arapi i turci promjenili sliku Sarajeva, to sto to Dodik kaze ne mjenja cinjenicu,on to koristi na pogresan nacin ali je istina.
Ovdje se niko ne trudi ni da lijepo argumentirano dokaze da nije tako,jer znaju da jeste al im ne smeta.
ako mislis da bi te turci bolje tretirali citaj ispovijesti nasih muhadzira od prije 100 godina kada kazu ”domacini nas nisu dobro prihvatili, dobili smo drugi zabaceni dio zemlje,ali ne pase nam hava nije ko Bosna” itd.Objavila sam link na temi o istoriji
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58322 times
- Been thanked: 10465 times
- Status: Online
Srbija i srpska delenda est.Masamune wrote: 08 Jul 2024, 10:19 Ne postoje više nikakva opravdanja za ovo što Srbi rade. To je čisto zlo i stvari treba nazivati pravim imenom. Bolestan narod od vođe do najnižih nivoa, a uvjeriće me u suprotno tek kad neke druge struje postanu mainstream u Srbiji. Možda je za njih čak i prikladnije reći ako nego kad.
Po mogucnosti sa kakvom atomskom bombom
Da sam pcela zelja mi je pusta