Trenutno me boli...
Moderator: Krokodil Behko
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
- Status: Offline
Re: Trenutno me boli...
Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa 
Mala_Mu wrote:Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa
pa mala sta si radila??
kako si se povrijedila??
Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.
Ma boli me...koješta...upravo i čekam da se smire bolovi...ali ne volim puno kukati...što i kako..da sam bila pametna kao što nisam, davno bih bila otišla na operaciju... 
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10301 times
- Been thanked: 12175 times
Mala_Mu wrote:Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa
Voltaren gel za prvu ruku, sutra doktoru i insistirati na uputnici kod neurologa.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
SaraSara wrote:Mala_Mu wrote:Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa
pa mala sta si radila??
kako si se povrijedila??
![]()
![]()
![]()
Nosila ves u kelu
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Grlo
Mala, želim ti brz oporavak
Mala, želim ti brz oporavak
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8529 times
- Been thanked: 20243 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
To je ovaj jel da ? Uzeli smo, pa mazem s njim.. Neki "duplo" jaci od obicnog..Krokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa
Voltaren gel za prvu ruku, sutra doktoru i insistirati na uputnici kod neurologa.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Mala_Mu wrote:To je ovaj jel da ? Uzeli smo, pa mazem s njim.. Neki "duplo" jaci od obicnog..Krokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa
To je taj.. Jeste, različiti su postotci jačine.
Ako osjetiš isprva hladno, pa potom zagrijevanje i ublažavanje bola, to znači da fercera.
Idealan za držanje u frižideru, pa kad ga naneseš na toplo mjesto na tijelu......
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Prvi put kad su mi namazali , mislila sam da cu crknuti od bola, kakva je reakcija bila, i to me zigalo sa prednje strane, stomak..Krokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:To je ovaj jel da ? Uzeli smo, pa mazem s njim.. Neki "duplo" jaci od obicnog..Krokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:Donji dio ledja, pa reaguje i na noge.. Povrijedila, bem ti koji bol, nema sanse da se pomjerim kamol ustati :aaaa
To je taj.. Jeste, različiti su postotci jačine.
Ako osjetiš isprva hladno, pa potom zagrijevanje i ublažavanje bola, to znači da fercera.
Idealan za držanje u frižideru, pa kad ga naneseš na toplo mjesto na tijelu......
Al sad je vec "normalnije" kad mazem.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14838 times
- Been thanked: 10352 times
bivsa mi firma proizvodi Voltaren 
a mene ne boli nista
a mene ne boli nista
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Mala_Mu wrote:
Prvi put kad su mi namazali , mislila sam da cu crknuti od bola, kakva je reakcija bila, i to me zigalo sa prednje strane, stomak..Sad , jel tako mora biti ?
E vidiš to je to. Ako isprva pojačava, pa ublažava, onda djeluje.
A to u vezi stomaka, vjerujem da ti samo neurolog može objasniti. Nadam se da nema potrebe da i njega uznemiravaš ali ako potraje, idi obiđi ga. A krsta više ne bole?
- Maja
- Administrator

Ima i onaj dip rilif gel. Kad ga staviš ko da ti je neko zapalio vatru na leđima 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 41 times
Može se to običnom najlonskom kesom ublažiti. Jednostavno je zalijepiš. Jes' da malo šuštiš kad se pomijeraš, al' drži mjesto konstantno zagrijanim, dok te maze traju prilično kratkoročno.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Bole, bole, pogotovo kad hocu ustati, saginjanje je nemoguca misija. Al bolje je , hodam bar .. ono tjesimo se da ce proci za dan,dva ipak je jak udar, odzvanjala je cijela zgradaKrokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:
Prvi put kad su mi namazali , mislila sam da cu crknuti od bola, kakva je reakcija bila, i to me zigalo sa prednje strane, stomak..Sad , jel tako mora biti ?
A to u vezi stomaka, vjerujem da ti samo neurolog može objasniti. Nadam se da nema potrebe da i njega uznemiravaš ali ako potraje, idi obiđi ga. A krsta više ne bole?
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
Hvala, pokusat cu i toBla wrote:Može se to običnom najlonskom kesom ublažiti. Jednostavno je zalijepiš. Jes' da malo šuštiš kad se pomijeraš, al' drži mjesto konstantno zagrijanim, dok te maze traju prilično kratkoročno.
- Maja
- Administrator

Kod nas su stari ljudi stavljali ovčiju vunu pa preko stegnu maramom. To dok je bilo ovaca. Sad vune nigdje.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 41 times
Nemoj, to je ipak kod upale živca iliti uklještenja istog jer onda ta toplota kao opušta mišić i popušta pritisak na sam živac. A to tvoje je valjda neki uboj, posjeti čika doktora ako ne popušta, bolje da potvrde oni da ti nije ništa.Mala_Mu wrote:Hvala, pokusat cu i toBla wrote:Može se to običnom najlonskom kesom ublažiti. Jednostavno je zalijepiš. Jes' da malo šuštiš kad se pomijeraš, al' drži mjesto konstantno zagrijanim, dok te maze traju prilično kratkoročno.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
A gdje te/je tačno boli? Da l ' u donjem djelu ledja(krsta) il' iznad? Ako je ud onjem djelu, imam ja jedan prirodni lijek za to, doduše treba ti mLogo nAkih čudnih sastojaka, al' je učinkovito.
Samo sabura
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

To je to. Disk L5-S1. To je jedina stvar koja te može boliti u krstima. Može biti da nije ništa strašno, možda sitnica, ali ako jako boli, idi doktoru.Mala_Mu wrote:Bole, bole, pogotovo kad hocu ustati, saginjanje je nemoguca misija. Al bolje je , hodam bar .. ono tjesimo se da ce proci za dan,dva ipak je jak udar, odzvanjala je cijela zgradaKrokodil Behko wrote:Mala_Mu wrote:
Meni se npr, taj isti disk pomakao 2003. a đavo je došao po svoje tek 2010. godine. O tome ti govorim.
Kad smo već kod stavljanja obloga i opasivanja koječime, ljudima se sve čini da ih je uhvatila hladnoća u krstima, a nije. To je zbog pomaknuća ali se više osjeti po hladnom vremenu (šta ja znam zbog čega) pa se ljudima čini da je to zbog hladnoće.
Nema se tu šta prehladiti. To je zbog nekog pogrešnog poteza i disk je reagirao.