Ukrajina
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
- Status: Offline
- General War
- Aktivni forumaš

- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 168 times
- Been thanked: 395 times
Re: Ukrajina
Pokusaj prestat gledat samo sebe i vlastitu korist,zlocinac je zlocinac pod kojom zastavom je nebitna stvar.Masamune wrote: 19 Nov 2024, 07:41Nije u klasi anđela. To je neka tvoja imaginacija.harlekin wrote: 19 Nov 2024, 06:43
Ovo valjda zavisi na kojoj temi se tipka.
Ovdje zapad u klasi andjela,odes na temu Palestine ili ima podugacak spisak gdje su u klasi djavla.
Zlocini jedni su zlocini,a zlocini drugih su "mane".
Ovo isto ko oni sto su svercali s četnicima,nema veze sto druge ubijaju meni su dobri jer imam koristi.
Ali su spram Rusa mnogo bolja opcija za Bosnu. Ko je blokirao sve moguće vezano za Srebrenicu ispred UN i ostalo? Rusija. Ko je ratovao na strani Srbije devedesetih? Ruski dobrovoljci.
A čije su uglavnom bile inicijative da se to progura i od koga smo uvijek imali podršku u tome? Najviše od Amerike. Kome je najviše bilo stalo do Bosne devedesetih i da se zaustavi rat? Amerikancima.
Tako su stvari postavljene u smislu svjetskih sila, a do tebe je da odabereš pravu stranu. Neutralni ne smijemo biti ni pod razno, jer bi to naši neprijatelji iskoristili. Nemaš taj luksuz. Ko odabere Rusiju, kao što rekoh, njega treba nabiti nogom prema Sibiru.
Kraj priče.
Ako ti iz koristi stajes na stranu zlocinca po cem si bolji od onih koji staju na stranu drugog zlocinca,jer isti motiv imate vlastitu korist.
Postoje ispravne stvari i pogresne stvari ako brises tu razliku onda je sve dozvoljeno,ubit nekog ako imas koristi.
Zapad je agresor i zlocinac,rusi takodjer,prestani predstavljat kao nest pozitivno podupirat ih,jer nije.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23531 times
- Been thanked: 21549 times
Ja ne gledam sebe i vlastitu korist, već države i mog naroda. Tebe boli kurac za Bosnom. Važnije ti je šta se tamo dešava u Palestini, Jemenu, Siriji itd. i meni je to dovoljno da se čovjek na tebe i slične tebi sutra ne može osloniti.harlekin wrote: 19 Nov 2024, 13:20Pokusaj prestat gledat samo sebe i vlastitu korist,zlocinac je zlocinac pod kojom zastavom je nebitna stvar.Masamune wrote: 19 Nov 2024, 07:41
Nije u klasi anđela. To je neka tvoja imaginacija.
Ali su spram Rusa mnogo bolja opcija za Bosnu. Ko je blokirao sve moguće vezano za Srebrenicu ispred UN i ostalo? Rusija. Ko je ratovao na strani Srbije devedesetih? Ruski dobrovoljci.
A čije su uglavnom bile inicijative da se to progura i od koga smo uvijek imali podršku u tome? Najviše od Amerike. Kome je najviše bilo stalo do Bosne devedesetih i da se zaustavi rat? Amerikancima.
Tako su stvari postavljene u smislu svjetskih sila, a do tebe je da odabereš pravu stranu. Neutralni ne smijemo biti ni pod razno, jer bi to naši neprijatelji iskoristili. Nemaš taj luksuz. Ko odabere Rusiju, kao što rekoh, njega treba nabiti nogom prema Sibiru.
Kraj priče.
Ako ti iz koristi stajes na stranu zlocinca po cem si bolji od onih koji staju na stranu drugog zlocinca,jer isti motiv imate vlastitu korist.
Postoje ispravne stvari i pogresne stvari ako brises tu razliku onda je sve dozvoljeno,ubit nekog ako imas koristi.
Zapad je agresor i zlocinac,rusi takodjer,prestani predstavljat kao nest pozitivno podupirat ih,jer nije.
Ne postoji pravda na ovom svijetu kakvom je ti zamišljaš. Međunarodni odnosi vrlo često ne funkcionišu na takav način. Možda bi ti trebao malo potražiti stručnu pomoć i da istreseš sve negativne emocije iz sebe, jer te to oko Palestine i previše pogađa za nekog ko nema nikakve veze sa Palestinom.
Nije to nikako zdravo za čovjeka. Možda bi za promjenu živce i ostalo trebao čuvati za tebi bliske ljude u životu.
- General War
- Aktivni forumaš

Tip koji podrzava otvoreni terorizam prica o zlocincima, ispravnosti stvari i neutralnostiharlekin wrote: 19 Nov 2024, 13:20Pokusaj prestat gledat samo sebe i vlastitu korist,zlocinac je zlocinac pod kojom zastavom je nebitna stvar.Masamune wrote: 19 Nov 2024, 07:41
Nije u klasi anđela. To je neka tvoja imaginacija.
Kraj priče.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14783 times
- Been thanked: 25262 times
Recept za kraj rata u Ukrajini je ustvari, vrlo jednostavan.
Rusija povuce vojsku iz medjunarodno priznate i suverene drzave na koju je izvrsila agresiju, plati ratnu odstetu, one koji su pocinili zlocine procesuiraju, i zivot se vrati u kakvu takvu normalu.
Sve drugo je supljiranje i trazenje izgovora za nesto sto je svakom sa bar dvije funkcionalne mozdane celije, esencijalno zlo.
Rusija povuce vojsku iz medjunarodno priznate i suverene drzave na koju je izvrsila agresiju, plati ratnu odstetu, one koji su pocinili zlocine procesuiraju, i zivot se vrati u kakvu takvu normalu.
Sve drugo je supljiranje i trazenje izgovora za nesto sto je svakom sa bar dvije funkcionalne mozdane celije, esencijalno zlo.
Dozvolite da se obratimo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4604 times
- Been thanked: 3620 times
Jel ono danas 1000 dana od početka trodnevne specijalne?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ljudi na nacionalnoj televizji crtaju mete i racunaju koliko atomskih bombi treba za koji grad da ga se posalje u kameno doba.
Stavili Varsavu, Pariz, Berlin, London…vicu to je cas posla.
Ko biva oni bi to poravnali i Bog te veselio, eto, problem solved.
Narod po internetu drljavi, pa ja, znao sam, sto ga dirate!

Stavili Varsavu, Pariz, Berlin, London…vicu to je cas posla.
Ko biva oni bi to poravnali i Bog te veselio, eto, problem solved.
Narod po internetu drljavi, pa ja, znao sam, sto ga dirate!
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27460 times
- Been thanked: 28095 times
Sta da ocekujes od plemena?
Ne zna to zivjet ko insan.
Ono mora bit u psihozi da neko zeli da ga napadne.
Pa vidi nase okruzenje.
Kupuje tenkove i dronove.
Koga da napadne?
Na susjede u Nato savezu?
Ili ce mozda madjsrska napast njih?
Ne zna to zivjeti a sve uslove ima za to.
Ne zna to zivjet ko insan.
Ono mora bit u psihozi da neko zeli da ga napadne.
Pa vidi nase okruzenje.
Kupuje tenkove i dronove.
Koga da napadne?
Na susjede u Nato savezu?
Ili ce mozda madjsrska napast njih?
Ne zna to zivjeti a sve uslove ima za to.
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A ne ocekujem nista, sta cu ocekivati od haze budale?
Sem, belaj.
Da je 15 vijek malo bi kofol i imalo smisla, 2024 on ganja nekakve teritorije, a vise od pola one palesije sto sad ima nenaseljeno, ne zna sta ce od nje. Da on bar nesto nudi, pa de, evo ga, pametan, napredan, nosi nesta pozitivno, on jebomamu ima 50 miliona ljudi koji seru u potok nemaju toaleta i vice meni, eto me da te spasim!
Nemoj me hljebati spasavat, de ti spasi sebe, pusti me da se patim.
Sem, belaj.
Da je 15 vijek malo bi kofol i imalo smisla, 2024 on ganja nekakve teritorije, a vise od pola one palesije sto sad ima nenaseljeno, ne zna sta ce od nje. Da on bar nesto nudi, pa de, evo ga, pametan, napredan, nosi nesta pozitivno, on jebomamu ima 50 miliona ljudi koji seru u potok nemaju toaleta i vice meni, eto me da te spasim!
Nemoj me hljebati spasavat, de ti spasi sebe, pusti me da se patim.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- General War
- Aktivni forumaš

- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 197 times
Fuddo kazu eno pakuju se , da se povukuFuddo wrote: 19 Nov 2024, 14:02 Recept za kraj rata u Ukrajini je ustvari, vrlo jednostavan.
- rocko
- Inventar foruma

Zaboravlnas ukrajinci su bili I ostali uz srbe .Masamune wrote: 19 Nov 2024, 13:29Ja ne gledam sebe i vlastitu korist, već države i mog naroda. Tebe boli kurac za Bosnom. Važnije ti je šta se tamo dešava u Palestini, Jemenu, Siriji itd. i meni je to dovoljno da se čovjek na tebe i slične tebi sutra ne može osloniti.harlekin wrote: 19 Nov 2024, 13:20
Pokusaj prestat gledat samo sebe i vlastitu korist,zlocinac je zlocinac pod kojom zastavom je nebitna stvar.
Ne postoji pravda na ovom svijetu kakvom je ti zamišljaš. Međunarodni odnosi vrlo često ne funkcionišu na takav način. Možda bi ti trebao malo potražiti stručnu pomoć i da istreseš sve negativne emocije iz sebe, jer te to oko Palestine i previše pogađa za nekog ko nema nikakve veze sa Palestinom.
Nije to nikako zdravo za čovjeka. Možda bi za promjenu živce i ostalo trebao čuvati za tebi bliske ljude u životu.
Dokaz Kuleba I gospodza Zelinski u pohode pickoustom , Bosna , Hrvatska nisu ni privirili .
U tom ratu mi nemamo prijatelja , dok oni jedno druge tamane nama manje dusmana
- Fuddo
- Maliciozni seronja

A ne moraju, nek facaju himarse po Moskvi.rocko wrote: 19 Nov 2024, 16:45Fuddo kazu eno pakuju se , da se povukuFuddo wrote: 19 Nov 2024, 14:02 Recept za kraj rata u Ukrajini je ustvari, vrlo jednostavan.
Bas me briga.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 27460 times
- Been thanked: 28095 times
Najbolji plan dao Erdogan.
Moratorij 10 godina.
Taman dok pasce lipse.
I kontam tako ce i bit .

Moratorij 10 godina.
Taman dok pasce lipse.
I kontam tako ce i bit .
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Kako ga kulturno prcaju.
TruNp mu vice strpi se jos dva mjeseca, ja cu to onda zavrsiti, taman dok mu Bajden pobusi sve sto ima po Rusiji.
Koja je ovo banda, to nidje na svijetu nema.
TruNp mu vice strpi se jos dva mjeseca, ja cu to onda zavrsiti, taman dok mu Bajden pobusi sve sto ima po Rusiji.
Koja je ovo banda, to nidje na svijetu nema.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma

jes da moze himars dobacit do Moskve,
cujem imaju dva, tri broda sto nose kalibre u Crnom Moru , ja mislio da su svi pobjegli iz Crnog Mora
a kazu francuzi da propaganda laze, nes' vjerovat
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Imaju imaju.rocko wrote: 19 Nov 2024, 17:20jes da moze himars dobacit do Moskve,
cujem imaju dva, tri broda sto nose kalibre u Crnom Moru , ja mislio da su svi pobjegli iz Crnog Mora
a kazu francuzi da propaganda laze, nes' vjerovat
Kisele se na dnu mora.
Dozvolite da se obratimo