Duminjo wrote: 13 Jan 2025, 19:39 Nego, AfD ima pravo za neke stavove oko migranata.
Samo se vi zajebavajte
imaju, s tim su i pokupovali ovce, ali mene ne mogu.-cek dok dodju na vlast, ako dodju, zdravi i zivi mi bili, pa cemo se opet pisati.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Duminjo wrote: 13 Jan 2025, 19:39 Nego, AfD ima pravo za neke stavove oko migranata.
Samo se vi zajebavajte

ElTriconi wrote: 13 Jan 2025, 19:41Pa jesul kakve nako?Veca wrote: 13 Jan 2025, 19:40
i ove oko mene, stalno su po crkvama, velike vjernice, samo ih slusam i sve mi se kaze ...ako mislis da ce ti obicni svabo reci u facu, sta stvarno misli o tebi/meni, grdno se varas...oni to samo izmedj sebeali, jos si mali, odrasti ces i ti
![]()
![]()

Majkemi ja ko da kineski pišem.Veca wrote: 13 Jan 2025, 19:40Duminjo wrote: 13 Jan 2025, 19:26 Ma ne volim pretjerivanja i bespotrebno ispiranje mozgova. Niko nece normalnog radnika nabit nogom u guzicu da dva AfDa dodju na vlast.
Meni je crkva poslodavac i nema potrebe da se izjasnjavam koga simpatišem![]()
i ove oko mene, stalno su po crkvama, velike vjernice, samo ih slusam i sve mi se kaze ...ako mislis da ce ti obicni svabo reci u facu, sta stvarno misli o tebi/meni, grdno se varas...oni to samo izmedj sebeali, jos si mali, odrasti ces i ti
![]()

Il ti ga sve ti je to buduci osttruppen u slucaju kakve zajebancijeDuminjo wrote: 13 Jan 2025, 20:02Majkemi ja ko da kineski pišem.Veca wrote: 13 Jan 2025, 19:40
![]()
Ko pise o vjerovanju?
Ti si emocionalna i uzimaš to malo srcano.
Boli te kurac sta neko kaze ili misli![]()
Isto tako, moraš biti i malo realna.
Ti si tu stranac i ponasaj se kao stranac.
Puno nasih ljudi se nešto tu dinge i umisli da je neko i nešto pa se podju praviti veci Nijemci od Nijemaca. A U sustini, obicni radnici, radna snaga, stranci na privremenom radu u toj drzavi. I to je to.

Ko je spomenuo bilo kakvo zahvaljivanje, ljubljenje nogu ili manju vrijednost?Veca wrote: 13 Jan 2025, 20:13 stranac sam, pa da im ljubim noge i zahvaljujem sto im doprinosim, da se pravim manja ili bolje receno, manje vrijednom od njih, glupljom od njih, NIKAD, NIKAD I NIGDJE, bilo ovdje ili negdje drugdje, sa mnom mozes samo na istoj visini ociju! a vi, kako hocete, zelite ili morate.

dumke novi safet babicDuminjo wrote: 13 Jan 2025, 19:39 Nego, AfD ima pravo za neke stavove oko migranata.
Samo se vi zajebavajte

Duminjo wrote: 13 Jan 2025, 20:20Ko je spomenuo bilo kakvo zahvaljivanje, ljubljenje nogu ili manju vrijednost?Veca wrote: 13 Jan 2025, 20:13 stranac sam, pa da im ljubim noge i zahvaljujem sto im doprinosim, da se pravim manja ili bolje receno, manje vrijednom od njih, glupljom od njih, NIKAD, NIKAD I NIGDJE, bilo ovdje ili negdje drugdje, sa mnom mozes samo na istoj visini ociju! a vi, kako hocete, zelite ili morate.
Doprinosis ti njima.
Njihova drzava doprinosi tebi. Uzajamna korist i to je to.

sva ova halabuka je iz istocne Njemacke, ali je se prelilo i na ostatak Njemacke, ma, uzas.ironman wrote: 13 Jan 2025, 20:33 Jel ima razlike u glasanju bivsih istocne i zapadne Njemacke..ono po pitanju odnosa ka strancima..

Ne zajebavam se.

pa i nije, nadam se da se zeza, ali ne bi trebao, ovo nije za zezu.

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests