Ma njima su na pameti Luj Viton torbice
Meni nije Jasmina jasna jedino sto je ona bila s njim i prije nego je bio Buba Correlli i ne znam, ali ja bih se uvrijedila, ono ja sam te htjela kad te niko nije htio..
Moderator: spacebound

Ma njima su na pameti Luj Viton torbice

Ne, ne uvodis nego vrijedjas.tuzlak1212 wrote: 30 Jan 2025, 17:44sami sebe vrijedjaju s ovim izjavama "ih da mi dodje..."
ne bi nista bilo, nek mole boga da ne dodje
isto ko sto forumasi trebaju molit boga da im zene ne dodju s drugim
nema tu vrijedjanja, samo uvodim reality check malo

3 zarucnicka prstena u mojoj latici govore suprotno

a koliko su ta trojica prstenova do sad podijelili i ako slucajno kazes da nisu jesil sigurna

2 su se u medjuvremenu ozenili sa svojim u tom momentu dugogodisnjim djevojkama kao sto sam im i ja bila u momentu kad su predlagali da se to prebacit na neki veci nivotuzlak1212 wrote: 31 Jan 2025, 09:07a koliko su ta trojica prstenova do sad podijelili i ako slucajno kazes da nisu jesil sigurna

Ja ne bi mogo,zbog psihickog i fizickog zdravlja.

Nije istina.Ja mogu na pivu.Nora Ibsenova wrote: 31 Jan 2025, 09:16 Jarane, pola muskaraca od zene ne smije s jaranima na pivo a kamoli da im dovede drugu![]()

Naj ti je bolje kad imas i zenu,djecu i cuku.Jes zdravlja mi.tuzlak1212 wrote: 31 Jan 2025, 09:22 "ne smije"
to je muska ljubav prema izgovorima![]()
a ovo gore, opet nisam ja o tome pricao
svi mi zivimo u lijepom emancipovanom modernom zapadu, gdje je kucni ljubimac uspjeh a brak i dijete teret, gdje je sistem vrijednosti poljuljan
pricate nerealno

Najbolje samo cuku. On ne zvocaHAVANA wrote: 31 Jan 2025, 11:44Naj ti je bolje kad imas i zenu,djecu i cuku.Jes zdravlja mi.tuzlak1212 wrote: 31 Jan 2025, 09:22 "ne smije"
svi mi zivimo u lijepom emancipovanom modernom zapadu, gdje je kucni ljubimac uspjeh a brak i dijete teret, gdje je sistem vrijednosti poljuljan
pricate nerealno![]()

Sad mjesas babe I zabe.tuzlak1212 wrote: 31 Jan 2025, 09:22 "ne smije"
pricate nerealno

nisam rekao da se zena ne moze razvest ili ne smije, nisam rekao ni da bi prihvatile drugu zenu, rekao sam da ne bi bilo nistaNora Ibsenova wrote: 31 Jan 2025, 12:19Sad mjesas babe I zabe.tuzlak1212 wrote: 31 Jan 2025, 09:22 "ne smije"
pricate nerealno
Rekao si da zene na forumu se dzaba kofrce, a da bi prihvatile drugu zenu.
Bez ikakvog pokrica to govoris, jer vecina muskaraca bi drugu zenu a nesto ne vidim da je ijedan pisnuo zeni o tome, a kamoli ostvario.
Ukratko izvalio si nevidjenu glupost

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests