ChatAI
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 525 times
- Been thanked: 763 times
- Status: Offline
Re: ChatAI
Tvoj je samo podatak kojeg kreiras na tvom racunaru i on ostane na tvom racunaru, cim podatak krene prema internetu to vise nije tvoje
Sve sto posaljes Maji na forum to je Majin podatak, to sto Maja dopusti da se izbrise je njena stvar i ne znaci da je to tvoje nego dopusta da izbrises njen post kojeg si ti kreiro za nju
Sve sto posaljes Marku na Facebook to je njegov podatak, to sto on dopusta da izbrises ti si samo sakrio a ne izbrisao, to je zauvijek u njegovim serverima
Sve sto posaljes AI chatu bilo kojeg vendora, to je AI podatak, ti mozes izbrisat historiju chata al nisi izbrisao podatke iz baza
Ovaj gore lik nije mjerio da li prompt (pitanje) ide na kineske servere, on je pokusavao provuc propagandu da chat kupi podatke mimo prompta (pitanja) a nema dokaza za to, to sto 51 il 52 paketa idu na server ne znaci nista
Sve sto posaljes Maji na forum to je Majin podatak, to sto Maja dopusti da se izbrise je njena stvar i ne znaci da je to tvoje nego dopusta da izbrises njen post kojeg si ti kreiro za nju
Sve sto posaljes Marku na Facebook to je njegov podatak, to sto on dopusta da izbrises ti si samo sakrio a ne izbrisao, to je zauvijek u njegovim serverima
Sve sto posaljes AI chatu bilo kojeg vendora, to je AI podatak, ti mozes izbrisat historiju chata al nisi izbrisao podatke iz baza
Ovaj gore lik nije mjerio da li prompt (pitanje) ide na kineske servere, on je pokusavao provuc propagandu da chat kupi podatke mimo prompta (pitanja) a nema dokaza za to, to sto 51 il 52 paketa idu na server ne znaci nista
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2093 times
- Been thanked: 3726 times
ChatGPT treba koristit s velikom dozom rezerve.
Jednom ja stavila citat, reko nadju mi u kojoj je knjizi, on vice Prokleta Avlija od Mese Selimovica
Jednom ja stavila citat, reko nadju mi u kojoj je knjizi, on vice Prokleta Avlija od Mese Selimovica

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44546 times
- Been thanked: 7946 times
Cuj kae ai pametan a i ja znam da je prokleta avlija od nekog drugog, nemam pojma od moga ali nije od mese. Mesa je bio romanticar, nemre on tako crno pisatNora Ibsenova wrote: 16 Feb 2025, 19:47 ChatGPT treba koristit s velikom dozom rezerve.
Jednom ja stavila citat, reko nadju mi u kojoj je knjizi, on vice Prokleta Avlija od Mese Selimovica![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4105 times
- Been thanked: 2991 times
Eh, dobro si.tuzlak1212 wrote: 16 Feb 2025, 19:36 Tvoj je samo podatak kojeg kreiras na tvom racunaru i on ostane na tvom racunaru, cim podatak krene prema internetu to vise nije tvoje
Ponovo:
“Is my data sent to China?”
Ja nakucam moju digitalnu informaciju, na mom kompjuteru (tad je to i po tvojoj definiciji moje) i pošaljem ga deepseek-u i usput pitam: “Is my data sent to China?” a i to paralelno dokažem. Nema veze što sad ti podaci odu dalje i nisu više moji, ipak je pitanje jesu li moji podaci sa mog kompjutera poslani u Kinu. A jesu. Tako da nema potrebe ni za kakvim filozofskim vinklanjem ovdje i nikakvim primjenama strategija á la dobrica ćosić i tu. Osim na forumu. Kontaš “tuzlak”?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 525 times
- Been thanked: 763 times
ne kontas ti ove pojmove, ne mozes pricat o ovome uopste, ti si frende racunarski nepismen da bi uopste ulazio u ove teme, treba ti sudski zabraniti pristup internetu i tebi i behki i slicnimMelek wrote: 16 Feb 2025, 21:59Eh, dobro si.tuzlak1212 wrote: 16 Feb 2025, 19:36 Tvoj je samo podatak kojeg kreiras na tvom racunaru i on ostane na tvom racunaru, cim podatak krene prema internetu to vise nije tvoje
Ponovo:
“Is my data sent to China?”
Ja nakucam moju digitalnu informaciju, na mom kompjuteru (tad je to i po tvojoj definiciji moje) i pošaljem ga deepseek-u i usput pitam: “Is my data sent to China?” a i to paralelno dokažem. Nema veze što sad ti podaci odu dalje i nisu više moji, ipak je pitanje jesu li moji podaci sa mog kompjutera poslani u Kinu. A jesu. Tako da nema potrebe ni za kakvim filozofskim vinklanjem ovdje i nikakvim primjenama strategija á la dobrica ćosić i tu. Osim na forumu. Kontaš “tuzlak”?
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4105 times
- Been thanked: 2991 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22585 times
- Been thanked: 23151 times