ChatAI

Zanimljivi sajtovi, igrice i slično
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 525 times
Been thanked: 763 times
Status: Offline

Re: ChatAI

Post by tuzlak1212 » 16 Feb 2025, 19:36

Tvoj je samo podatak kojeg kreiras na tvom racunaru i on ostane na tvom racunaru, cim podatak krene prema internetu to vise nije tvoje

Sve sto posaljes Maji na forum to je Majin podatak, to sto Maja dopusti da se izbrise je njena stvar i ne znaci da je to tvoje nego dopusta da izbrises njen post kojeg si ti kreiro za nju
Sve sto posaljes Marku na Facebook to je njegov podatak, to sto on dopusta da izbrises ti si samo sakrio a ne izbrisao, to je zauvijek u njegovim serverima
Sve sto posaljes AI chatu bilo kojeg vendora, to je AI podatak, ti mozes izbrisat historiju chata al nisi izbrisao podatke iz baza

Ovaj gore lik nije mjerio da li prompt (pitanje) ide na kineske servere, on je pokusavao provuc propagandu da chat kupi podatke mimo prompta (pitanja) a nema dokaza za to, to sto 51 il 52 paketa idu na server ne znaci nista

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2093 times
Been thanked: 3726 times

Post by Nora Ibsenova » 16 Feb 2025, 19:47

ChatGPT treba koristit s velikom dozom rezerve.
Jednom ja stavila citat, reko nadju mi u kojoj je knjizi, on vice Prokleta Avlija od Mese Selimovica :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 44546 times
Been thanked: 7946 times

Post by ElTriconi » 16 Feb 2025, 20:46

Nora Ibsenova wrote: 16 Feb 2025, 19:47 ChatGPT treba koristit s velikom dozom rezerve.
Jednom ja stavila citat, reko nadju mi u kojoj je knjizi, on vice Prokleta Avlija od Mese Selimovica :D.
Cuj kae ai pametan a i ja znam da je prokleta avlija od nekog drugog, nemam pojma od moga ali nije od mese. Mesa je bio romanticar, nemre on tako crno pisat 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4105 times
Been thanked: 2991 times

Post by Melek » 16 Feb 2025, 21:59

tuzlak1212 wrote: 16 Feb 2025, 19:36 Tvoj je samo podatak kojeg kreiras na tvom racunaru i on ostane na tvom racunaru, cim podatak krene prema internetu to vise nije tvoje

Sve sto posaljes Maji na forum to je Majin podatak, to sto Maja dopusti da se izbrise je njena stvar i ne znaci da je to tvoje nego dopusta da izbrises njen post kojeg si ti kreiro za nju
Sve sto posaljes Marku na Facebook to je njegov podatak, to sto on dopusta da izbrises ti si samo sakrio a ne izbrisao, to je zauvijek u njegovim serverima
Sve sto posaljes AI chatu bilo kojeg vendora, to je AI podatak, ti mozes izbrisat historiju chata al nisi izbrisao podatke iz baza

Ovaj gore lik nije mjerio da li prompt (pitanje) ide na kineske servere, on je pokusavao provuc propagandu da chat kupi podatke mimo prompta (pitanja) a nema dokaza za to, to sto 51 il 52 paketa idu na server ne znaci nista
Eh, dobro si.

Ponovo:

“Is my data sent to China?”

Ja nakucam moju digitalnu informaciju, na mom kompjuteru (tad je to i po tvojoj definiciji moje) i pošaljem ga deepseek-u i usput pitam: “Is my data sent to China?” a i to paralelno dokažem. Nema veze što sad ti podaci odu dalje i nisu više moji, ipak je pitanje jesu li moji podaci sa mog kompjutera poslani u Kinu. A jesu. Tako da nema potrebe ni za kakvim filozofskim vinklanjem ovdje i nikakvim primjenama strategija á la dobrica ćosić i tu. Osim na forumu. Kontaš “tuzlak”?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 525 times
Been thanked: 763 times

Post by tuzlak1212 » 17 Feb 2025, 07:45

Melek wrote: 16 Feb 2025, 21:59
tuzlak1212 wrote: 16 Feb 2025, 19:36 Tvoj je samo podatak kojeg kreiras na tvom racunaru i on ostane na tvom racunaru, cim podatak krene prema internetu to vise nije tvoje

Eh, dobro si.

Ponovo:

“Is my data sent to China?”

Ja nakucam moju digitalnu informaciju, na mom kompjuteru (tad je to i po tvojoj definiciji moje) i pošaljem ga deepseek-u i usput pitam: “Is my data sent to China?” a i to paralelno dokažem. Nema veze što sad ti podaci odu dalje i nisu više moji, ipak je pitanje jesu li moji podaci sa mog kompjutera poslani u Kinu. A jesu. Tako da nema potrebe ni za kakvim filozofskim vinklanjem ovdje i nikakvim primjenama strategija á la dobrica ćosić i tu. Osim na forumu. Kontaš “tuzlak”?
ne kontas ti ove pojmove, ne mozes pricat o ovome uopste, ti si frende racunarski nepismen da bi uopste ulazio u ove teme, treba ti sudski zabraniti pristup internetu i tebi i behki i slicnim

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4105 times
Been thanked: 2991 times

Post by Melek » 17 Feb 2025, 13:43

:D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.