kontam sta kazes
no,napravise sapunicu od ovog
nesmiju tako,narod ocekuje vise,da vidi tu odlucnost drzave
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

kontam sta kazes

Najbolje da moderacija ispred svih forumasa otvori temu i napise ponizno izvinjenje.Krokodil Behko wrote: 10 Mar 2025, 18:18 I šta ćemo sad?
Hoćemol se pojedinačno, ili kolektivno izvinjavati Roćku?![]()

Ne mozes ni prenaglit.Oni bi najsretniji bili da pukne metak iz federacije.Neka,nek se krcka.Prvi put je u bezizlaznoj situaciji.Ne vidim nacin da se ovo vrati na staro.Mislim da je zavrsio svoje.Fino je navucen.

Fine su ovo rijeci, ne treba samo bit zaslijepljen njima, relaksiran, kao sve je uredu.ironman wrote: 10 Mar 2025, 18:23 Daj mu 48 h the purge.
Da opsuje sta god hoce![]()
Ma jok..ovi ljudi su stavove o BiH imali i prije narandze.
Da se narandze pita kompleks koji mu zet gradi u beogradu bi bio dovoljan da predlozi da nas se preseli.
Ko Gazu.
I jos nista nije sigurno.

Apsolutno.Nora Ibsenova wrote: 10 Mar 2025, 18:29Fine su ovo rijeci, ne treba samo bit zaslijepljen njima, relaksiran, kao sve je uredu.ironman wrote: 10 Mar 2025, 18:23 Daj mu 48 h the purge.
Da opsuje sta god hoce![]()
Ma jok..ovi ljudi su stavove o BiH imali i prije narandze.
Da se narandze pita kompleks koji mu zet gradi u beogradu bi bio dovoljan da predlozi da nas se preseli.
Ko Gazu.
I jos nista nije sigurno.

Zato sam i rekao ...sta ce onaj bizon iz sdp niksic u BL sad bas. Jel taj covjek ikad povukao dobar potez za BiH?HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 18:31 Samo nek je ovde jedinstvo i jedan front.Sad treba zanemarit sva unutrasnja prepiranja,svadje i igranke oko vlasti.BiH je prioritet.

Joj izbor nam je Boze.Masamune wrote: 10 Mar 2025, 18:46 Bolje da sad Helezu da da preuzme SDP. Čovjek radi 10 puta bolje poteze.

Ne znam i ne zanima me bizon.Ja mogu radit,zivit i branit je.To je moj domet.Politika nije.Cinjenica je da se prvi put za sve ove godine doslo do tacke gdje je ili ili.Ne znam kako i na koji nacin ali doslo se do toga.Taman moro opet pucat, neka je.Toliko godina ispiranja mozga i sve u krug dojadilo i bogu i narodu.ironman wrote: 10 Mar 2025, 18:41Zato sam i rekao ...sta ce onaj bizon iz sdp niksic u BL sad bas. Jel taj covjek ikad povukao dobar potez za BiH?HAVANA wrote: 10 Mar 2025, 18:31 Samo nek je ovde jedinstvo i jedan front.Sad treba zanemarit sva unutrasnja prepiranja,svadje i igranke oko vlasti.BiH je prioritet.
Odlazak u BL danas je jedino doveo do toga da mu se u lice smije ovaj laktas i kaze vidis kako je BL sigurna...i jos kaze dao mu da se obrati u entitetskom parlamentu pred svojim( sdp) sljedbenicima naravno...
Ko da on garantuje sigurnost i ko da je skupstina njegova..
Al ybg sad..Niksicu bi najbolje bilo da trenutno ode u penziju.
Ujebo je za dva zivota stvari u politici BiH..poslusni glupan.

Dodik je ocijenio kako je podrška OHR-u, pa makar ona bila i od Ruttea, u najmanju ruku “kratkovidost”, jer je riječ, kako je dodao, o “zločinačkoj organizaciji”.
“OHR je finansiran od USAID-a, koga je nova vlast u Americi označila kao kriminalnu organizaciju. Po logici stvari i to je zločinačka organizacija. Vjerujem da će agilnošću nove američke organizacije doći na red i ta vrsta troškova i podrške jednoj takvoj organizaciji”, rekao je Dodik u Banjaluci.
On je naveo da Rutte, s obzirom na svoju poziciju, zavređuje da ozbiljno bude primjećen, ali da ne mora da znači da je u pravu.
Dodik je zaključio da su to što je govorio o OHR-u recidivi “duboke države” i mora da bude svjestan da se to urušava, prije svega u Americi.
“Ako je Donald Trump rekao da je Bidenova administracija najgora u historiji Amerike i da je napravila ogromnu štetu, onda možete zamisliti kakav su nered i nepravdu ovdje napravili Bidenovi ljudi”, rekao je Dodik.
On je izrazio uvjerenje da to “čišćenje smeća” koje je ostavila Bidenova administracija neće biti zaustavljeno samo na pitanju Amerike, već da će se proširiti svuda gdje su oni nešto mogli da urade.
Dodik je istakao da nova američka administracija “nije nešto zagrijana za NATO” i da to nije više onako entuzijastično kao što je bilo ranije.

Generalni sekretar NATO-a Mark Rutte za Klix.ba: Ne želim pričati sa Dodikom, poštujte sudske odluke

Hahahaa, ovo je vise nego dobro znajuci da se Zovko vec javila iz Amerike da lobira za ''ravnopravnost'' Hrvata u BiH.Pasaga wrote: 10 Mar 2025, 18:09 nuder ovo
sta ce reci ona zuja,kako ce joj ovo milozvucit
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/40 ... tiste.html
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest