Mjesoviti brak?
Moderator: spacebound
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1406 times
- Been thanked: 1725 times
- Status: Offline
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1382 times
Re: Milan Tegeltija se vjenčao s novinarkom Aminom Bešo
ovaj lik je haman glumio sve vrste karaktera, bas je dobar glumac
- fornax
- Na probnom

- Mood:
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 13 times
Ne znam za vas ljudi, ali meni ova forografija izgleda morbidno.
Mislim sama situacija i sve vezano za ovo djeluje morbidno da morbidnije ne može biti.
Jednostavno, svašta bih napisao, ali kao da me nešto blokira. Tačno ona situacija za no comment.
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9866 times
- Been thanked: 10065 times
U principu brige me za koga se udala i ona i bilo ko drugi. Ali ovaj lik je četalj. Očekivati podršku javnosti, kao što ona očekuje je neumjesno i bezobrazno.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1382 times
Nije isto ne dati podrsku i dati hejtZana wrote: 16 Apr 2025, 14:20 U principu brige me za koga se udala i ona i bilo ko drugi. Ali ovaj lik je četalj. Očekivati podršku javnosti, kao što ona očekuje je neumjesno i bezobrazno.
Ljudi hejtaju
Tebi treba pomoc, jedno je da ti ja ne pomognem, skroz je drugo da ti jos zagorcam zivot namjerno jer znam kako mogu
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10113 times
- Been thanked: 11977 times
- Status: Online
Izgleda da ste naljutili Aminu.
Dala je intervju i sve s negativnim komentarima, nazvala hejterima i primitivcima
Kako je počela vaša priča s Milanom – i kada ste znali da je to to?
Mislim da sam otpočetka znala da je to to. Takve stvari čovjek prosto osjeti i zna da je to to kad se desi bez da nešto posebno analizira, mudruje i mozga. Tako smo i mi znali još prije dvije godine kada smo počeli našu zajedničku priču.
Šta Vas je najviše privuklo kod njega? A šta on kaže da je njega osvojilo kod Vas?
Ono što me privuklo i zadržalo uz Milana, pored svih njegovih ljudskih, intelektualnih i umjetničkih kvaliteta koji su ogromni i jako raznovrsni , je činjenica da je Milan izuzetno dobar i pažljiv čovjek. Milanova dobrota, koju rijetki imaju priliku da znaju jer on ljude ne pušta u svoju ličnu i intimnu sferu tako lako, je odraz prije svega njegovog unutrašnjeg bića a onda odgoja i njegove porodice, a tu njegovu stranu samo najuži krug, njemu najbližih ljudi poznaje.
A šta je njega privuklo kod mene najbolje bi bilo da pitate njega (smijeh op.a), ali ukratko recimo da on često kada me upoznaje sa svojim prijateljima ističe moju nježnost, empatiju i dobrotu. Ali ipak jako je nezahvalno govoriti o sebi čak i kad prepričavate šta neko drugi govori o vama tako da je to ipak pitanje za njega.
Da li ste mogli zamisliti da će vaš brak privući toliku pažnju javnosti?
S obzirom na činjenicu da smo Milan i ja javne ličnosti i s obzirom da je posebno Milan jako eksponirana javna ličnost za očekivati je bilo da će naša veza, a potom i brak izazvati interes i pažnju javnosti. S obzirom da živimo i radimo u zemlji kakva je BiH u kojoj je mnogo predrasuda i on i ja razumijemo interes javnosti i bili smo svjesni da onda kada obznanimo našu vezu, a onda i brak da će to proizvesti različite komentare, ali oboje smo smatrali da nemamo razloga da bilo šta krijemo ili se ustručavamo ili se ne ponašamo onako kako se ponašaju svi ljudi koji se vole, a mi se mnogo volimo.
Da li se osjećate kao simbol povezivanja različitih sredina u BiH – i da li to nosi odgovornost?
Sa strane gledajući moglo bi se tako reći s obzirom na zemlju u kojoj zivimo i duboko podijeljeno društvo u kojem je ono sto bi trebalo biti normalno i sto je nekada bilo normalno danas, nazalost , “kontroverzno” iako ljubav ne može biti kontroverzna i ničim ograničena niti stavljena u bilo kakve kalupe. Ako ćemo bilo kojem paru, našom vezom i brakom kao primjerom demonstrirati i pomoći da u sličnoj situaciji prevazidje predrasude koje postoje ili ukoliko cemo na bilo koji nacin smanjiti predrasude i animozitete među ljudima zbog njihove vjerske ili nacionalne pripadnosti mogu reći da cemo na to biti ponosni i da to jeste odgovornost.
Kako se nosite s medijskim pritiskom i komentarima javnosti?
Puno je čestitki i lijepih koomentara koje dobijamo. Za ove ružne na društvenim mrežama, iako sam očekivala neke komentare pune predrasuda, moram da priznam da sam pomalo šokirana jednom vrstom ludila i mržnje u pojedinim komentarima na društvenim mrežama, potrebe da se povrijede ili uvrijede ljudi koje uopšte lično ne poznajete, da se etiketiraju, kletu itd., ali to je cijena javnog posla. I Milan i ja smo bili na to spremni i tome ne pridajemo nikakav značaj. Ti hejterski komentari su pokazatelj frustracija jednog malog broja frustriranih i lično neostvarenih ljudi, koji valjda na taj način liječe vlastite frustracije i ni na koji način ne mogu pokvariti ljubav i sreću u kojoj oboje sada uživamo.
Cijeli intervju čitajte na Ekskluziva.ba.
Dala je intervju i sve s negativnim komentarima, nazvala hejterima i primitivcima
Kako je počela vaša priča s Milanom – i kada ste znali da je to to?
Mislim da sam otpočetka znala da je to to. Takve stvari čovjek prosto osjeti i zna da je to to kad se desi bez da nešto posebno analizira, mudruje i mozga. Tako smo i mi znali još prije dvije godine kada smo počeli našu zajedničku priču.
Šta Vas je najviše privuklo kod njega? A šta on kaže da je njega osvojilo kod Vas?
Ono što me privuklo i zadržalo uz Milana, pored svih njegovih ljudskih, intelektualnih i umjetničkih kvaliteta koji su ogromni i jako raznovrsni , je činjenica da je Milan izuzetno dobar i pažljiv čovjek. Milanova dobrota, koju rijetki imaju priliku da znaju jer on ljude ne pušta u svoju ličnu i intimnu sferu tako lako, je odraz prije svega njegovog unutrašnjeg bića a onda odgoja i njegove porodice, a tu njegovu stranu samo najuži krug, njemu najbližih ljudi poznaje.
A šta je njega privuklo kod mene najbolje bi bilo da pitate njega (smijeh op.a), ali ukratko recimo da on često kada me upoznaje sa svojim prijateljima ističe moju nježnost, empatiju i dobrotu. Ali ipak jako je nezahvalno govoriti o sebi čak i kad prepričavate šta neko drugi govori o vama tako da je to ipak pitanje za njega.
Da li ste mogli zamisliti da će vaš brak privući toliku pažnju javnosti?
S obzirom na činjenicu da smo Milan i ja javne ličnosti i s obzirom da je posebno Milan jako eksponirana javna ličnost za očekivati je bilo da će naša veza, a potom i brak izazvati interes i pažnju javnosti. S obzirom da živimo i radimo u zemlji kakva je BiH u kojoj je mnogo predrasuda i on i ja razumijemo interes javnosti i bili smo svjesni da onda kada obznanimo našu vezu, a onda i brak da će to proizvesti različite komentare, ali oboje smo smatrali da nemamo razloga da bilo šta krijemo ili se ustručavamo ili se ne ponašamo onako kako se ponašaju svi ljudi koji se vole, a mi se mnogo volimo.
Da li se osjećate kao simbol povezivanja različitih sredina u BiH – i da li to nosi odgovornost?
Sa strane gledajući moglo bi se tako reći s obzirom na zemlju u kojoj zivimo i duboko podijeljeno društvo u kojem je ono sto bi trebalo biti normalno i sto je nekada bilo normalno danas, nazalost , “kontroverzno” iako ljubav ne može biti kontroverzna i ničim ograničena niti stavljena u bilo kakve kalupe. Ako ćemo bilo kojem paru, našom vezom i brakom kao primjerom demonstrirati i pomoći da u sličnoj situaciji prevazidje predrasude koje postoje ili ukoliko cemo na bilo koji nacin smanjiti predrasude i animozitete među ljudima zbog njihove vjerske ili nacionalne pripadnosti mogu reći da cemo na to biti ponosni i da to jeste odgovornost.
Kako se nosite s medijskim pritiskom i komentarima javnosti?
Puno je čestitki i lijepih koomentara koje dobijamo. Za ove ružne na društvenim mrežama, iako sam očekivala neke komentare pune predrasuda, moram da priznam da sam pomalo šokirana jednom vrstom ludila i mržnje u pojedinim komentarima na društvenim mrežama, potrebe da se povrijede ili uvrijede ljudi koje uopšte lično ne poznajete, da se etiketiraju, kletu itd., ali to je cijena javnog posla. I Milan i ja smo bili na to spremni i tome ne pridajemo nikakav značaj. Ti hejterski komentari su pokazatelj frustracija jednog malog broja frustriranih i lično neostvarenih ljudi, koji valjda na taj način liječe vlastite frustracije i ni na koji način ne mogu pokvariti ljubav i sreću u kojoj oboje sada uživamo.
Cijeli intervju čitajte na Ekskluziva.ba.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1310 times
- Been thanked: 4215 times
Awww, sav sam se rastopio. 
Sve se rađa radi smrti, sve se gradi radi rušenja.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25549 times
- Been thanked: 6705 times
ja htjela da uturim
al' me sramota 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4134 times
- Been thanked: 3099 times
"kletu" 
Glupacetino, nikome nije problem sto je on Srbin, nego sto je savjetnik najvećeg kriminalca u ovoj zemlji i sto je i sam kriminalac na crnoj americkoj listi, koji skupa s ovim prethodno spomenutim sistematski i kontinuirano rusi tvoju zemlju. Tuko neopjevana.
Tatica ti ima dobar podvaljak doduše. Ljubav kažeš?
Glupacetino, nikome nije problem sto je on Srbin, nego sto je savjetnik najvećeg kriminalca u ovoj zemlji i sto je i sam kriminalac na crnoj americkoj listi, koji skupa s ovim prethodno spomenutim sistematski i kontinuirano rusi tvoju zemlju. Tuko neopjevana.
Tatica ti ima dobar podvaljak doduše. Ljubav kažeš?
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1406 times
- Been thanked: 1725 times
Ti hejterski komentari su pokazatelj frustracija jednog malog broja frustriranih i lično neostvarenih ljudi, koji valjda na taj način liječe vlastite frustracije

Pogled Joca Vujičića
- Zana
- Gospođetina

Ko biva šuknula nam?Sioux wrote: 16 Apr 2025, 14:58Ti hejterski komentari su pokazatelj frustracija jednog malog broja frustriranih i lično neostvarenih ljudi, koji valjda na taj način liječe vlastite frustracije![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 56204 times
- Been thanked: 10029 times
Vicel dusmani sic sic

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Jahja83
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 109 times
Sad me zivoooooooooooooooo interesuje hoce li taj sad poslije vjencanja ista vise zucnuti protiv BiH.....
a bude li opet nesto negirao BiH kao do sada, i promovisao neka odcjepljenja........tu Aminu treba nabiti sve nogom na nogu sa Hayata
zamisli imas muza koji radi na rasturanju drzave JAVNO, ne prikreiveno, javno.....
zato cemo da pratimo sad da ga vidimo, jeli ga sta ona dohafizala ili fura i dalje po svom....a kuku joj se u Sarajevu ako fura celavac po svom.
a bude li opet nesto negirao BiH kao do sada, i promovisao neka odcjepljenja........tu Aminu treba nabiti sve nogom na nogu sa Hayata
zamisli imas muza koji radi na rasturanju drzave JAVNO, ne prikreiveno, javno.....
zato cemo da pratimo sad da ga vidimo, jeli ga sta ona dohafizala ili fura i dalje po svom....a kuku joj se u Sarajevu ako fura celavac po svom.
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
... blagi dodir usnama, jebena je sudbina.
Zar ti je mala Turkinja mozak popila?
Zar ti ništa ne znači srpstvo i sveti Nikola?
Zar da ti brata nabiju na kolac, govorila je rodbina
Zar ne znaš da je rat, đe ziviš ti?
Ona ostaje sa mnom - jeb'te se svi!
I uzalud je stig'o haber da je spremna razmjena
Uzalud je babo slao novce
Vrati nam se jedina
Moja je ovdje zadnja, ja ne idem od Milana!

Zar ti je mala Turkinja mozak popila?
Zar ti ništa ne znači srpstvo i sveti Nikola?
Zar da ti brata nabiju na kolac, govorila je rodbina
Zar ne znaš da je rat, đe ziviš ti?
Ona ostaje sa mnom - jeb'te se svi!
I uzalud je stig'o haber da je spremna razmjena
Uzalud je babo slao novce
Vrati nam se jedina
Moja je ovdje zadnja, ja ne idem od Milana!
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Zana
- Gospođetina

Imamo hit
- Lavlje_srce
- Alienka

Jest', jest' opet najljepša ce joj sigurno dati podršku. Mogu se i za Bajram skupa slikati s hidzabima kao modnim detaljem, ako tatica dozvoli naravno. U pozadini nek' im Mile pjeva "ne može nam niko nista".
Još jedan Only in Bosnia fenomen.
Memento Mori
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 56204 times
- Been thanked: 10029 times
Prije se nije gledalo kako se ko zove, pa ja. Partizani su to 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Lavlje_srce
- Alienka

Nista se tu neće promijeniti. Meni se čini da je najizglednije da se za 6-7 mjeseci rodi nasljednik Aleksandar ili Milan junior.Jahja83 wrote: 16 Apr 2025, 15:06 Sad me zivoooooooooooooooo interesuje hoce li taj sad poslije vjencanja ista vise zucnuti protiv BiH.....
Memento Mori
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2856 times
- Been thanked: 5079 times
Jest amini inace puca kurcina za bosnom
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Jahja83
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 109 times
samo zucne li joj zubati nesto od sad protiv Bosne, treba njoj odmah probit glavu sa tim sto prica, treba odmah pitati, sta ti ono VOLJENI kaze protiv TVOJE zemlje.