nemoj tako, eno svi im uposlenici dobili nagradu za uposlenika godine.Skin wrote: 15 Jan 2025, 12:57 ja imam najgoru banku ikad, ASA. 2 mjeseca ne rade bankomati po cijelom gradu, na ono malo lokacija sto ih ima. pa onda dobijas notifikacije o stanju na racunu, 7 dana nakon svegato je prava prica, azurni, digitalizovani, nista ne radi - ljepota.
Shopping kartice
Moderator: Krokodil Behko
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3757 times
- Status: Offline
Re: Shopping kartice
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 28058 times
- Been thanked: 25734 times
HahahahNora Ibsenova wrote: 15 Jan 2025, 13:21nemoj tako, eno svi im uposlenici dobili nagradu za uposlenika godine.Skin wrote: 15 Jan 2025, 12:57 ja imam najgoru banku ikad, ASA. 2 mjeseca ne rade bankomati po cijelom gradu, na ono malo lokacija sto ih ima. pa onda dobijas notifikacije o stanju na racunu, 7 dana nakon svegato je prava prica, azurni, digitalizovani, nista ne radi - ljepota.
- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2674 times
- Been thanked: 2989 times
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25193 times
- Been thanked: 28915 times
Sparkase odlicna u Evroskoj zajednici i van
Ne znam kako to na rate
Ali je odlicna in general sa svim pogodnostima i minorne provizije
Ne znam kako to na rate
Ali je odlicna in general sa svim pogodnostima i minorne provizije
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
bez zezancije, ako nisam 30 ljudi na LN vidjela da je objavilo plaketu uposlenik godine ASA banke, evo glave
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Skin
- Inventar foruma
shopping kartice, placanje na rate, kredit... kad moras, moras - olaksas sebi zivot. ali treba biti tip za shopping kartice, tj. disciplinovana. ja nisam taj tip, jer kontam da je limit isto sto i mjesecna plata. bez kamate, ali kamata na zdrav razum, placas mentalno i emotivno. medjutim, ja se zavalim, pa budem rahat jedno vrijeme, pa onda ne budem rahat dok se ne izvucem.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Potrebno mi je dosta stvari sad u kratkom periodu, ne mogu čekat da skupim.Skin wrote: 15 Jan 2025, 13:47 shopping kartice, placanje na rate, kredit... kad moras, moras - olaksas sebi zivot. ali treba biti tip za shopping kartice, tj. disciplinovana. ja nisam taj tip, jer kontam da je limit isto sto i mjesecna plata. bez kamate, ali kamata na zdrav razum, placas mentalno i emotivno. medjutim, ja se zavalim, pa budem rahat jedno vrijeme, pa onda ne budem rahat dok se ne izvucem.
- Skin
- Inventar foruma
pa ja ti vjerujem, ali vjeruj i ti meniNora Ibsenova wrote: 15 Jan 2025, 13:34bez zezancije, ako nisam 30 ljudi na LN vidjela da je objavilo plaketu uposlenik godine ASA banke, evo glave

oni su sad u nekom procvatu, akvizicijama, ali traje to predugo koliko im sistemi ne rade. ne znam kako se moze desiti ozbiljnoj banci u danasnje vrijeme da sve padne i da nemaju backup rjesenje da ljudi ne ostanu bez usluge dok ne poprave tu situaciju u kojoj im pada vise servisa, a ne jedan ili dva. moramo kod njih biti zbog kredita, pa onako drobim o iskustvima. mozda se u medjuvremenu i poprave pa bude podnosljivije.
- Skin
- Inventar foruma
pa znam, kad moras uloziti u kvalitet zivota, to je investicija koju treba uraditi. uz disciplinu, to je ok.Nora Ibsenova wrote: 15 Jan 2025, 13:53Potrebno mi je dosta stvari sad u kratkom periodu, ne mogu čekat da skupim.Skin wrote: 15 Jan 2025, 13:47 shopping kartice, placanje na rate, kredit... kad moras, moras - olaksas sebi zivot. ali treba biti tip za shopping kartice, tj. disciplinovana. ja nisam taj tip, jer kontam da je limit isto sto i mjesecna plata. bez kamate, ali kamata na zdrav razum, placas mentalno i emotivno. medjutim, ja se zavalim, pa budem rahat jedno vrijeme, pa onda ne budem rahat dok se ne izvucem.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Vjerujem, što ti ne bih vjerovala.Skin wrote: 15 Jan 2025, 13:53pa ja ti vjerujem, ali vjeruj i ti meniNora Ibsenova wrote: 15 Jan 2025, 13:34
bez zezancije, ako nisam 30 ljudi na LN vidjela da je objavilo plaketu uposlenik godine ASA banke, evo glave
oni su sad u nekom procvatu, akvizicijama, ali traje to predugo koliko im sistemi ne rade. ne znam kako se moze desiti ozbiljnoj banci u danasnje vrijeme da sve padne i da nemaju backup rjesenje da ljudi ne ostanu bez usluge dok ne poprave tu situaciju u kojoj im pada vise servisa, a ne jedan ili dva. moramo kod njih biti zbog kredita, pa onako drobim o iskustvima. mozda se u medjuvremenu i poprave pa bude podnosljivije.
Meni je apsurdno da baš 30 ljudi bude uposlenik godine, hajd da je firma koja ima 1000+ uposlenika, nego ovo šega prava bi

A što se sistema tiče, vjeruj mi, radila sam za ljude kojima čitav posao ovisi o jednom softveru, i neće da plate servere nego je to sve na nekim džabnim cloudima. Onog momenta kad nešto tu zakoči, svaka sekunda je gubitak novca za poslodavca, a da o zadovoljstvu klijenata, i tako dalje ne govorim. Ništa me više ne može začudit.
- Skin
- Inventar foruma
i onda kad skontas da ima ljudi koji bez problema remotely poprave server, zamijene diskove i rekonfigurisu sav shit za 3 MINUTE (izgubivsi pri tome 4 kile od stresa) ali da uspiju da se gubitak ne mjeri u milionima ili milijardama, e onda nemam razumijevanja za nase 'sistemase' koji dozvole takav fail prema klijentu, jer valjda kontaju u bosni smo. ovdje ljudi sute i trpe, popravit ce se nekad. i mi smo svi to istrpili, jer kao popravili su za par mjeseci... da, to je to.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Ne čudi se. U mom slučaju je bila u pitanju Američka kompanija. Mene više ništa ne može začudit.Skin wrote: 15 Jan 2025, 14:03 i onda kad skontas da ima ljudi koji bez problema remotely poprave server, zamijene diskove i rekonfigurisu sav shit za 3 MINUTE (izgubivsi pri tome 4 kile od stresa) ali da uspiju da se gubitak ne mjeri u milionima ili milijardama, e onda nemam razumijevanja za nase 'sistemase' koji dozvole takav fail prema klijentu, jer valjda kontaju u bosni smo. ovdje ljudi sute i trpe, popravit ce se nekad. i mi smo svi to istrpili, jer kao popravili su za par mjeseci... da, to je to.

- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 23836 times
- Been thanked: 25611 times
Sigurno si se usrecila.Moxie wrote: 15 Jan 2025, 12:51Ja sam imala problema sa intesom, 5 dana zaredom mi bez razloga blokirali racun i na kraju predjem na RaiffeisenShadow wrote: 15 Jan 2025, 10:49
Znaci nisam pogrijesila sto nisam Intesu. Turkish da, i meni je to prvo palo na pamet...nidje ih, slabo.
Sad sam sparkasse. I sta znam. Necu da ih ureknem.
Acta non Verba
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6152 times
- Been thanked: 4205 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 22606 times
- Been thanked: 23178 times
Centralna banka Nizozemske savjetovala građane da čuvaju nešto novca "ispod dušeka"
dream of spring.
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 21705 times
- Been thanked: 9273 times
Aha i to navela iznose za odrasle i djecu koji bi kao bili dostatni za nekoliko dana življenja
Dobro, poučeni nedavnim kolapsom kod Španaca, nije nimalo loša ideja
Dobro, poučeni nedavnim kolapsom kod Španaca, nije nimalo loša ideja
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2191 times
- Been thanked: 5084 times
Haman godinu dana ja svoju jos nisam podigo, zjapi u banci
Fuck you a friendly note to start the day