AAAAAAA jedva si docekaoMasamune wrote: 27 May 2025, 08:06 To su takvi karakteri i to su mahom žene. Samo bi da ugađaju drugima, a njih nema nigdje i tako dođe faza te nervoze da im se ne možeš obratiti jer im se nakupi svega.
Ja prije 2 mjeseca govorio ići ćemo na more na ljeto i gdje i kud, a ona volila bi ali ne možemo dolazi njoj neka familija, dolazi meni moja iz dijaspore, ne možemo ovo, ne možemo ono... ja otišao na booking i rezervisao ono što smo gledali zajedno, rekoh gotovo je tad i tad smo na moru jer imamo i mi dušu. Onda je digla nos da valja, al kroz par dana viče u pravu si 100%.
Mama, supruznik, dijete
Moderator: spacebound
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27333 times
- Been thanked: 31335 times
- Status: Offline
Re: Mama, supruznik, dijete
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30251 times
- Been thanked: 27986 times
Pa napisao si gore : Ona sve i svakog stavlja ispred sebe.HAVANA wrote: 27 May 2025, 08:10 To uvijek tako bude.Na kraju kaze bio si u pravu.Zasto to rade veze nemam.Bezveze komplikuju.
Osecaju se lose ako misle na sebe i kao “izdajicama” ako ne misle na druge.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22109 times
- Been thanked: 20175 times
Jedna hefta, ali biće sad dosta zeznutijeZanki wrote: 27 May 2025, 08:13AAAAAAA jedva si docekaoMasamune wrote: 27 May 2025, 08:06 To su takvi karakteri i to su mahom žene. Samo bi da ugađaju drugima, a njih nema nigdje i tako dođe faza te nervoze da im se ne možeš obratiti jer im se nakupi svega.
Ja prije 2 mjeseca govorio ići ćemo na more na ljeto i gdje i kud, a ona volila bi ali ne možemo dolazi njoj neka familija, dolazi meni moja iz dijaspore, ne možemo ovo, ne možemo ono... ja otišao na booking i rezervisao ono što smo gledali zajedno, rekoh gotovo je tad i tad smo na moru jer imamo i mi dušu. Onda je digla nos da valja, al kroz par dana viče u pravu si 100%.![]()
- Zanki
- saudade

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ja sam ratove vodio sa svojima oko toga vazda kad sam bio mlađi... kae gdje ćeš na more sa društvom dolaze ti rođaci, rodice ovo ono svako ljeto ista priča, a kod nas bude kao na traci od polovine maja do septembra koliko ih ima u dijaspori.HAVANA wrote: 27 May 2025, 08:12 Cuj dolazi familija.Eto oni sebi isplanirali odmor a ja ne trebam.Aha.
Tamam sam njih uspio ubijediti da i ja imam svoj život i potrebe eto ti žene sa istim razmišljanjem... pa jebo te led
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7866 times
- Been thanked: 18602 times
- Zanki
- saudade

Jedna od debilnijih anketa ako ne i najdebilnija
A bilo ih je masu
A bilo ih je masu
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25579 times
- Been thanked: 26107 times
Ovo sto Maje kaze edip.
Kako ga zovu u rap pjesmama mi naumpade i nasmijah sam sebe
Kako ga zovu u rap pjesmama mi naumpade i nasmijah sam sebe
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7866 times
- Been thanked: 18602 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 50967 times
- Been thanked: 9072 times
Mamu babo nek spasava, ha jaMaja wrote: 27 May 2025, 09:41 6 glasova za dijete na prvom mjestu
5 za supruznika
I 1 edip za majku

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Sad je 8.Maja wrote: 27 May 2025, 09:41 6 glasova za dijete na prvom mjestu
5 za supruznika
I 1 edip za majku
Naravno da je dijete prvo. E sad da je ili-ili, tu bih pokušala spasiti sve, ali opet prvo dijete.
Jes' vala, težak je život vama poštenima s popisuljama.Rum wrote: 19 May 2025, 21:04 Mama ,pa sve drugo ,danasnje zene te prevare za mehku hrusku ,a i djeca ne bendaju mamu zbog neke popisulje
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 574 times
- Been thanked: 1139 times
- Zanki
- saudade

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9861 times
- Been thanked: 16636 times
Ali zasto ste tako radikalni pa navodite zivotno ugrozavajuce situacije, nema govora o tome.
Valjda je temo malo drugacija.
Naravno da biram izmedju djetetovog i svog zivota izabrala bih djetetov, sad bih im srce odmah dala bez razmisljanja. Nije u tome poenta.
Poenta je u svakodnevnici i prioritetima. Parovi koji stavljaju djecu jedno ispred drugog u svakodnevnici jedno drugo i izgube, pa je to onda ono kad se kaze zive kao cimeri ili brat i sestra. Svi smo bitni i svi se odnosi moraju njegovati i vjerujem da je i djeci ljepse u zajednici gdje su otac i majka jedno drugom prioritet, gdje nisu zaboravili kako da se vole, kako da se paze, kako da se posvecuju jedno drugom u stalnom dizanju djece na pijedestal.
Evo moji u ranom tinejdzerskom dobu dodju iz skole, jedu i zatvore se u svoju sobu. Ja sama. Napravim kafu, nazovem muza i s njim pricam satima. Njih cujem kad se posvadjaju, tamo u sobi. Tako ce uskoro poceti da izlaze, pa cure, fakulteti, otici ce, zvat ce dnevno, pa sedmicno, pa rjedje. Ko meni ostaje?
Valjda je temo malo drugacija.
Naravno da biram izmedju djetetovog i svog zivota izabrala bih djetetov, sad bih im srce odmah dala bez razmisljanja. Nije u tome poenta.
Poenta je u svakodnevnici i prioritetima. Parovi koji stavljaju djecu jedno ispred drugog u svakodnevnici jedno drugo i izgube, pa je to onda ono kad se kaze zive kao cimeri ili brat i sestra. Svi smo bitni i svi se odnosi moraju njegovati i vjerujem da je i djeci ljepse u zajednici gdje su otac i majka jedno drugom prioritet, gdje nisu zaboravili kako da se vole, kako da se paze, kako da se posvecuju jedno drugom u stalnom dizanju djece na pijedestal.
Evo moji u ranom tinejdzerskom dobu dodju iz skole, jedu i zatvore se u svoju sobu. Ja sama. Napravim kafu, nazovem muza i s njim pricam satima. Njih cujem kad se posvadjaju, tamo u sobi. Tako ce uskoro poceti da izlaze, pa cure, fakulteti, otici ce, zvat ce dnevno, pa sedmicno, pa rjedje. Ko meni ostaje?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3772 times
- Been thanked: 6929 times
Zasto ne, tema..
Susjeda, komsinica, komsija..
Susjeda, komsinica, komsija..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 574 times
- Been thanked: 1139 times
Stvar se usložnjava ako stvar malo samo proširimo u realnost...
Recimo da je prva žena umrla (od bolesti ili na porođaju, prije toga zaklela muža da brine o djeci). On se oženi drugom, ali maćeha nije prema dje.. Haj dobro, da ne idemo tim putem, ali je fora da spašavaš - ili djecu koja nisu djeca od te druge žene ili nju koja nije majka tvojoj djeci. Mislim, kako ćeš spavat poslije, a šta će reći svijet?
I pazi, tek skontah da sam ubacio dvoje djece (povukli me i Ivica i Marica, strinuim sirotiljsku..), znači ne jedno dijete, nego dvoje.
I zašto majka, zašto ne Prvi Tata, jer su ti roditelji gej, ti si usvojen. Hoće li neko reći da si homofob ako ne želiš da spasiš Prvog Taju, umjesto djece ili njihove maćehe, štajaznam sad...
Recimo da je prva žena umrla (od bolesti ili na porođaju, prije toga zaklela muža da brine o djeci). On se oženi drugom, ali maćeha nije prema dje.. Haj dobro, da ne idemo tim putem, ali je fora da spašavaš - ili djecu koja nisu djeca od te druge žene ili nju koja nije majka tvojoj djeci. Mislim, kako ćeš spavat poslije, a šta će reći svijet?
I pazi, tek skontah da sam ubacio dvoje djece (povukli me i Ivica i Marica, strinuim sirotiljsku..), znači ne jedno dijete, nego dvoje.
I zašto majka, zašto ne Prvi Tata, jer su ti roditelji gej, ti si usvojen. Hoće li neko reći da si homofob ako ne želiš da spasiš Prvog Taju, umjesto djece ili njihove maćehe, štajaznam sad...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2807 times
- Been thanked: 23221 times
- Status: Online
Odo ja na trening glava me zaboli
Nije skupo na moru, skupo je na obali.