Tebi bi samo bila bolja neka zombie igra u western fazonuironman wrote: 07 Jun 2025, 10:01 Nij jedna mi nije ko Days gone.Msm na te zombapokalipticne.
Sony jos odbija nastavak..

Behko bi za to kupio konzolu

Tebi bi samo bila bolja neka zombie igra u western fazonuironman wrote: 07 Jun 2025, 10:01 Nij jedna mi nije ko Days gone.Msm na te zombapokalipticne.
Sony jos odbija nastavak..
Masamune wrote: 13 Jun 2025, 08:42 Bome dobre vijesti u vezi RE9. Biće kamera prvo i treće lice, tj. moći će igrači da biraju tokom igre.
Bio je test gameplay-a alfa verzije samo i isključivo za novinare i neke youtubere koje je Capcom odabrao i ljudi su oduševljeni atmosferom u igri koja je možda i najstrašnija do sad što se tiče svih RE koji su ikad izašli.
Istovremeno imamo i ovo:
Silent HIll 2 Remake je razvalio, a stari kec je isto bio odličan tako da bi remake keca isto morao biti top jer će ga isti tim raditi.
Na 8 mislim da ima sa nekim zadnjim updateima, ali ne vjerujem da ima na sedmici. Ev ja sam jutros igrao sedmicu tražio sam tu opciju, ali nisam je mogao naći.Krokodil Behko wrote: 14 Jun 2025, 11:04Masamune wrote: 13 Jun 2025, 08:42 Bome dobre vijesti u vezi RE9. Biće kamera prvo i treće lice, tj. moći će igrači da biraju tokom igre.
Bio je test gameplay-a alfa verzije samo i isključivo za novinare i neke youtubere koje je Capcom odabrao i ljudi su oduševljeni atmosferom u igri koja je možda i najstrašnija do sad što se tiče svih RE koji su ikad izašli.
Istovremeno imamo i ovo:
Silent HIll 2 Remake je razvalio, a stari kec je isto bio odličan tako da bi remake keca isto morao biti top jer će ga isti tim raditi.
Brat samoinicijativno kupio i instalirao kolekciju RE 7/8
E sad kad stignu, vidjećemo jel ima third camera u Village na Series S
Masamune wrote: 15 Jun 2025, 09:20 Evo Behko osmica
ima iz trećeg lica samo ne znam je li svaka verzija ima to... ovo je steam
Masamune wrote: 15 Jun 2025, 09:20 Evo Behko osmica
ima iz trećeg lica samo ne znam je li svaka verzija ima to... ovo je steam
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests